Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Απόστρατος Στρατιωτικός "πουλά" εξυπηρετήσεις στα βύσματα για 50 ευρώ!

Απόστρατος: 50 ευρώ το βύσμα παρακαλώ!
Την ώρα που εκατοντάδες φαντάροι ξεμένουν στην παραμεθόριο παραπάνω από όσο προβλέπεται… 

Την ώρα που φαντάροι που πληρούν τα κριτήρια για μετάθεση στον τόπο καταγωγής τους κόβονται χωρίς καμία αιτιολόγηση… 

Υπάρχουν και οι επιτήδειοι που κοιτάνε να το εκμεταλλευτούν για να βγουν κερδισμένοι από τη διαφθορά και την αναξιοκρατία που κυριαρχεί στο στρατό.

Σοκάρει η πληροφορία ότι απόστρατος υποστράτηγος από την Αχαία, χρησιμοποιεί τη θέση του και τα κονέ του για να εξυπηρετήσει φαντάρους, με ταρίφα στα 50 ευρώ! Φαίνεται ότι ο καραβανάς αυτός θέλησε τώρα στα ..γεράματα, να μιμηθεί τα φακελάκια των γιατρών. 

Μάλιστα είναι γνωστός για αυτή του την «υπηρεσία» και δεν είναι λίγοι οι φαντάροι που απεγνωσμένοι καταφεύγουν σε αυτόν μην μπορώντας αλλιώς να πετύχουν αυτό που θα έπρεπε να γίνεται εξ’ ορισμού και νόμιμα.Δεν φτάνει που αμειβόμαστε με το υποτιμητικό ποσό των 8 και κάτι ευρώ το μήνα! 

Δεν φτάνει που σε πολλές μονάδες το φαγητό δεν τρώγεται, και αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε στα ΚΨΜ για να φάμε αξιοπρεπώς. 

Δεν φτάνει που είμαστε η γενιά του υποκατώτατου και της ανεργίας. Όχι. Όταν καλομαθαίνεις στο εύκολο χρήμα χωρίς να κάνεις τίποτα και στο να σου βαράνε προσοχές, θες να το διαιωνίσεις και μετά τη συνταξιοδότηση. 

Άνθρωποι που έχουν βγάλει λεφτά από το στρατό τον οποίο χρυσοπληρώνουμε εμείς, εκμεταλλεύονται την αγωνία και τις ανάγκες των φαντάρων και βγάζουν λεφτά στις πλάτες τους. Αλήθεια, το υπουργείο και το ΓΕΣ γνωρίζουν την συγκεκριμένη περίπτωση που σίγουρα δεν είναι η μόνη; 

Γνωρίζουν ότι δικοί τους άνθρωποι, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί κάνουν τέτοια μπίζνα στην πλάτη μας; 

Ποια είναι η διαφορά τελικά του στρατού επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΝΔ; Καμία!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝΤηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου