Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

''Εθνικό ζήτημα'' να αποκλειστούν οι μετανάστες στο σταθμό Λαρίσης! Τα Μέσα Μεταφοράς είναι μόνο για Έλληνες;


Με απόφαση της κυβέρνησης, αυτή τη στιγμή τα μεγάφωνα του ΟΣΕ στο σταθμό Λαρίσης ανακοίνωσαν πως έχει ανακύψει "εθνικό ζήτημα" με την μετακίνηση των μεταναστών!

Τα ΜΑΤ έχουν καταλάβει το σταθμό και υπάρχουν σκέψεις για επίθεση στους μετανάστες και στις μετανάστριες, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά-η κυβέρνηση προς το παρόν φοβάται το πολιτικό κόστος, αλλά οι μετανάστες έχουν ήδη αποκλειστεί από την μετακίνηση, που επιτρέπεται μόνο για Έλληνες!!! Tα γραφεία της Χρυσής Αυγής είναι δίπλα αν χρειαστούν τα ΜΑΤ βοήθεια, βέβαια ήδη ''αγανακτισμένοι πολίτες'' επιτελούν το ρόλο τους...

Οι μετανάστες οργάνωναν κινητοποίηση εδώ και μήνες, με σκοπό να φτάσουν στα διαβατά και να περάσουν τα σύνορα, να φύγουν από την Ελλάδα, κινητοποίηση που η κυβέρνηση γνώριζε μήνες.

Σε ελληνικά ΜΜΕ μεταδίδεται ψεύτικη είδηση, ότι οι μετανάστες έκλεισαν το σταθμό Λαρίσης διαμαρτυρόμενοι. Στη πραγματικότητα, η αστυνομία έκλεισε το σταθμό Λαρίσης για να μην μετακινηθούν, και αφού έγινε αυτό, διαμαρτύρονται. 

Ένα δίχτυ ασφαλείας και αποκλεισμού έχει δημιουργηθεί σε ΟΣΕ, ΚΤΕΛ από την ελληνική αστυνομία με απόφαση ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως και σε άλλα μέσα μεταφοράς.

Υπάρχει κόσμος που στέκεται με αλληλεγγύη.

Ο πόλεμος κατά των μεταναστών είναι δίπλα μας. Δεν έρχεται από το μέλλον αλλά συμβαίνει στο παρόν. Το ελληνικό κράτος και οι κυβερνήσεις του πρωτοστατούν στο να μη βρουν ησυχία οι άνθρωποι που έχουν ταξιδέψει χιλιόμετρα μακριά από βομβαρδισμούς και αιματοχυσία, για να τους πουν τώρα ότι δεν μπορούν να πάρουν το τρένο στο σταθμό Λαρίσης. 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου