Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Στρατόπεδο Αγίας Φωτεινής Έβρου: συνεχείς σοβαρές καταγγελίες από φαντάρους και στελέχη!


2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ένας άνθρωπος (αν μπορεί κανείς να τον χαρακτηρίσει έτσι) με τόσο εμφανείς συμπάθειες και εμπάθειες στο προσωπικό και τους υφιστάμενους τόσο της μονάδας του όσο και των άλλων μονάδων, με γνώμονα την τιμωρία μέσω υπηρεσιών σε Υπολοχαγούς ΑΥΔΜ με 2-3 ώρες ύπνου, σε Αρχιφύλακες Πύλης χωρίς φυλάκιο ή τουαλέτα επίσης με 2-3 ώρες ύπνου, σε ΕΠ.ΟΠ. 

Διπλοϋπηρεσιες και πάλι με 2-3 ώρες και πόστα απλά για να κάνει το προσωπικό όλου του στρατοπέδου μόνιμα κουρασμένο, σε πολλές περιπτώσεις με άρνηση ακόμα και των απαλλαγών την επόμενη ημέρα.

Χείριστος τρόπος μεταχείρισης προς κάθε κατεύθυνση και υφιστάμενοι με πεσμένο ηθικό και κανένα τρόπο επικοινωνίας.
Μοναδικός σκοπός του συγκεκριμένου Αξιωματικού είναι το θεαθήναι και η "καλή εμφάνιση" σε κάθε πιθανή επίσκεψη Ανωτέρου του.
Ας δοθεί επιτέλους και λίγο προσοχή και σημασία στις συνθήκες εργασίας και υπηρεσιών του προσωπικού γιατί αυτά είναι το στρατόπεδο και η ασφάλεια του!

Στρατόπεδο Αγίας Φωτεινής Έβρου: ένα κολαστήριο υπηρεσιών


Το κακό ξεκίνησε από τότε που ανέλαβε σαν Στρατοπεδάρχης ο Διοικητής του 16 ΤΥΠ:

απίστευτες ώρες υπηρεσιών διπλές υπηρεσίες και χωρίς καθόλου ύπνο...

Η δικαιολογία του Διοικητή είναι ότι οι ΕΠ.ΟΠ. παίρνουν απαλλαγές αν και δεν θα έπρεπε να μιλούν και τα λεγόμενα του είναι ότι εγώ έχω την πίτα έχω και το μαχαιρι.

Όποιος πάει να τον πει κάτι άλλο ή να δώσει μια καλύτερη λύση τον τιμωρεί και τον ¨χώνει¨ σε πράγματα που δεν είναι στην αρμοδιότητα του.
Οι υπηρεσίες είναι στο ¨ταβάνι¨ είτε έχουμε στρατιώτες είτε δεν έχουμε.... Τα μικρά στελέχη όπως τα αποκαλεί, σε μια υπηρεσία κοιμούνται 1 με 2 ώρες όλο το βράδυ και έχουν την απαίτηση να ζητιάνε την απαλλαγή τους την επόμενη. Εγγυάται πως δεν θα προκαλέσει κανένα τροχαίο ατύχημα το άυπνο στέλεχος φεύγοντας, με την πολυαναμενόμενη απαλλαγή, για το σπίτι του; Αυτά ο Δκτης της 16ης Μεραρχίας τα γνωρίζει; 

Mήπως πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα; 

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αν δεν αλλάξουν γρήγορα θα ανεβάσουμε αναλυτικά πράγματα που δεν συμφέρουν καθόλου ούτε τον Στρατοπεδάρχη ούτε τον Διοικητή της Μεραρχίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου