Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΚΑΑΥ Προσκυνητών: Ατελείωτη δουλειά, Αδικίες και Κέρβερος Επιλοχίας!

Καταγγελία φαντάρων από το ΚΑΑΥ Προσκυνητών 
Η θητεία στα ΚΑΑΥ αντικατοπτρίζουν όλη την ουσία της Υποχρεωτικής Στράτευσης: 

Δούλοι Φαντάροι, να εργάζονται ΔΩΡΕΑΝ, στα όρια της Υπερκόπωσης, με άγρια παραβίαση κάθε πτυχής της Εργατικής Νομοθεσίας, προκειμένου να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ οι Στρατιωτικοί! 

Είναι οι πραγματικά ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ, οι πραγματικά ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ του ελληνικού κράτους που περιμένει φυσικά από αυτούς να μας Διατάξουν να Σκοτώσουμε και Να σκοτωθούμε για τα συμφέροντα του Ελληνικού κεφαλαίου! 

Η Εργασιακή εκμετάλλευση των συναδέλφων φαντάρων, τα εξαντλητικά ωράρια και οι ατελείωτες υπηρεσίες μας ως Υπηρέτες τους είναι η Προϋπόθεση της Καλοπέρασης τους.

Την άνοιξη τα ΚΑΑΥ αυξάνουν τη δύναμη τους αφού οι Μεταθέσεις των φαντάρων σε αυτά σκοπεύουν στην ύπαρξη Υπηρετικού προσωπικού που αναλαμβάνει να μαζέψει τις πευκοβελόνες, τα στρώσει τις παραλίες, να φτιάξει και να καθαρίσει τα οικήματα των στρατιωτικών. 

Η δουλειά για τους φαντάρους ξεκινά στις 7.00 π.μ. και φτάνει συνήθως στις 19.00 μ.μ. 
Τότε τους βγάζουν έξοδο προκειμένου να γλυτώσουν τα έξοδα για το βραδινό γεύμα και οι συνάδελφοι πρέπει να πληρώσουν το ακριβό εισιτήριο στο Ιδιωτικό ΚΤΕΛ προκειμένου να προλάβουν να κάνουν ένα μπάνιο και να κοιμηθούν σε ανθρώπινες συνθήκες. 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: στα ΚΑΑΥ υπηρετούν λίγοι φαντάροι βύσματα-φυσικά είναι εξαφανισμένοι- και οι περισσότεροι έχουν υπηρετήσει για μήνες στις χειρότερες μονάδες της Παραμεθορίου ή είναι παιδιά με σημαντικά προβλήματα υγείας και έχουν πάρει κατ' εξαίρεση μετάθεση! 
Στο ΚΑΑΥ Προσκυνητών την κακή οργάνωση την επωμίζονται με συνεχές χώσιμο οι φαντάροι – δούλοι της κατασκήνωσης των στρατιωτικών. 
Σύμφωνα με την καταγγελία των φαντάρων, 
«Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας η μια δουλειά έπεται της άλλης, ενώ με το τέλος των εργασιών στις εγκαταστάσεις αναλαμβάνουμε σκοπιά, χωρίς να προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα. 
Τα υπηρεσιακά που δικαιούμαστε να πάρουμε, πολλές φορές δεν μας τα δίνουν, ενώ, φυσικά, αυτοί που βγάζουν τις υπηρεσίες τα κανονίζουν ώστε να τα παίρνουν. 
Μας αντιμετωπίζουν λες και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα, ενώ ένας Eπιλοχίας μας φωνάζει ότι κάνει ότι γουστάρει. 
Φτάνει πια, με όλο αυτό, δεν αντέχουμε άλλο. 
Κάτι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε.»
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου