Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Έλληνες Φαντάροι ΕΛΔΥΚ: Για τα συμφέροντα της ΤΟΤΑL και ENI, ExxonMobil και Qatar Petroleum


Οι δύο παρακάτω φωτογραφίες, που δείχνουν το πως τα αιματοβαμμένα ΜΑΤ του Μακρόν προστατεύουν τα συμφέροντα των Πολυεθνικών απέναντι στα Κίτρινα Γιλέκα, έχουν να πουν πολλά στους εργαζόμενους και την νεολαία, ιδιαίτερα στους Έλληνες φαντάρους της ΕΛΔΥΚ.
Από τη μια μεριά είναι η BNP PARIBAS, μια από τις ξένες τράπεζες που η Σωτηρία της προκάλεσε την Χρεωκοπία σε Ελλάδα και Κύπρο, αλυσόδεσε τους λαούς με Μνημόνια και απαίτησε τη δουλοποίηση μας για να κάνουν σήμερα πάρτι κερδών τα αφεντικά και οι επενδυτές, ανεξάρτητα το θρήσκευμα και την εθνικότητα. 

Από την άλλη μεριά είναι η γαλλική πετρελαϊκή εταιρεία TOTAL, μια από τις βασικές ευνοημένες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της Ελληνοκυπριακής ηγεσίας, καθώς αρπάζουν ενεργειακά φιλέτα σε Κύπρο και Νότια Κρήτη.

Άραγε, πρέπει να πανηγυρίζουν οι συνάδελφοι φαντάροι που για 240 ευρώ Μετατρέπονται σε Μισθοφόρους  της ΤΟΤΑL και της ENI, της ExxonMobil και της Qatar Petroleum;

Πρέπει να μοιραστούν τον ενθουσιασμό των πληρωμένων κονδυλοφόρων και των στρατευμένων δημοσιογράφων που πιστά αναπαράγουν όσα τους υπαγορεύουν εταιρείες και πρεσβείες;

Πόση υπερηφάνεια μας διατάζουν να αισθανθούμε για να Προστατεύουμε το τεμάχιο 7 που αρπάζει η TOTAL – ENI -αφού της άνοιξε την όρεξη των κερδών «Καλυψώ» στο τεμάχιο 6 (ENI/TOTAL)- και το Τεμάχιο 10η της κοινοπραξίας ExxonMobil Qatar Petroleum;

Κανένας Φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ

-Κανένας Φαντάρος Μισθοφόρος των Πετρελαϊκών Εταιρειών


Στέλνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους φαντάρους ως Μισθοφόρους Στρατιώτες στην Κύπρο (ΕΛΔΥΚ)

Για μια ακόμη φορά η ηγεσία του Ελληνικού Στρατού ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ και εφαρμόζοντας την τυχοδιωκτική πολεμική πολιτική του Υπουργείου Άμυνας στέλνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ φαντάρους στην ΕΛΔΥΚ. Φαντάρους που δεν επιθυμούν να γίνουν ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ και να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο να Σκοτώσουν και να Σκοτωθούν για τα συμφέροντα των πετρελαϊκών εταιρειών και τον Επεκτατισμό του ελληνικού κράτους.Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να Αρνηθούν να πάνε Κύπρο. Κανένας δεν μπορεί να τους Υποχρεώσει να πάνε με το ζόρι στην ΕΛΔΥΚ. Οι απειλές τους και η επιχείρηση τρομοκρατίας τους βασίζεται σε ΨΕΜΑΤΑ. Δεν υπάρχει ΝΟΜΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΗ που να προβλέπει την Υποχρεωτική Μετάθεση τους-Το φύλλο πορείας δεν καλύπτει το κενό μιας τέτοιου είδους διαταγής. Αν Αρνηθούν μέχρι το τέλος η Μετάθεση στην Κύπρο θα κοπεί.

Το ποιο σημαντικό ζήτημα είναι το τι πας να κάνεις στην Κύπρο...
Κανένας Φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ για την ΑΟΖ, τα πετρέλαια και τους Άξονες του Πολέμου: Η Μετάθεση στην Κύπρο είναι μετάθεση σε Εμπόλεμη Ζώνη! Στην Κύπρο, αστικό κράτος του Ολοκληρωτικού καπιταλισμού, των εφοπλιστών, του ξεπλύματος χρήματος ως φωλιά εμπόρων ανθρώπων/όπλων/ναρκωτικών/Μαφίας, νησί ορμητήριο για τους βάρβαρους πολέμους των ΝΑΤΟ-Ευρωστρατού, όπου παίζονται τεράστια γεωστρατηγικά ενεργειακά-οικονομικά-πολιτικά συμφέροντα για τις πολυεθνικές και τις άρχουσες τάξεις, κρίκο στους Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου!
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΔΥΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ: η ΕΛΔΥΚ είναι επί της ουσίας ένας Μισθοφορικός Στρατός από φτωχούς φαντάρους που Εξαγοράζουν με δέλεαρ τα 270 ευρώ! Τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια για τον Ελληνισμό και την Ελληνική Κύπρο είναι Φούμαρα. Η ΕΛΔΥΚ συγκροτείται με ταξικούς όρους, από τους πιο φτωχούς φαντάρους και τους πιο αδύναμους κοινωνικά.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 270 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ; Με την εθελοντική συμμετοχή στην ΕΛΔΥΚ, ο κάθε στρατιώτης αναλαμβάνει την ευθύνη για την ενδεχόμενη απώλεια του σε περίπτωση Απώλειας του σε μια εμπόλεμη ζώνη στο εξωτερικό. Πληρώνουν λοιπόν 270 ευρώ για να μας κάνουν Μισθοφόρους Στρατιώτες.
Η πολεμική ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αυξάνει εξαιτίας της επιθετικότητας όλων των κρατών, που με τις Συμμαχίες τους και τους Στρατούς τους επιχειρούν να επιβάλλουν τα συμφέροντα τους. Τα κράτη Ελλάδας-Τουρκίας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου αφενός ακολουθούν βάρβαρες αντεργατικές-Μνημονιακές πολιτικές (Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος), είναι καθεστώτα διαρκούς έκτακτης Ανάγκης του σύγχρονου ολοκληρωτικού καπιταλισμού (Δικτατορία στην Αίγυπτο, αστικά κράτη του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού σε Ελλάδα-Τουρκία, καθεστώς μακρόχρονης έκτακτης ανάγκης στο Ισραήλ λόγω κατοχής της Παλαιστίνης και επιβολής καθεστώτος Απαρχάιντ). 
Τα κράτη αυτά εμπλέκουν τους εργαζόμενους και την στρατευμένη νεολαία σε βρώμικους πολέμους (προετοιμασία κράτους Ισραήλ για επίθεση στον Λίβανο-Ιράν με την πλήρη συνδρομή-συμμετοχή-εμπλοκή ελληνικού και κυπριακού κράτους), διεκδικούν να γίνουν κράτη πολεμικά ορμητήρια των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, αλλά και ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ της Ανατολικής Μεσογείου.  Τέλος, με έναν σύγχρονο Μεγαλοϊδεατισμό της άρχουσας τάξης θέλουν επιβάλλουν την ΕΠΕΚΤΑΣΗ των συνόρων τους ώστε ακόμη και με διακρατικό πόλεμο να εξυπηρετήσουν την δίψα των επιχειρηματιών για κέρδη. Αυτός είναι ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ τους για ΑΟΖ, έλεγχο και εκμετάλλευση ενεργειακών κοιτασμάτων-ροών διεθνούς εμπορίου και αγωγών.
Ο Μισθοφόρος Έλληνας στρατιώτης γίνεται ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ, Θύτης και ΘύμαO Έλληνας φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ υπερασπίζει: 
την αμερικανική Exxon Mobil, την καταρινή QPI, τη γαλλική Total και την ιταλική ENI
τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη, του Λάτση και των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, Energean Oil & Gas.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΔΥΚ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ-ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ  για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
Ενημερώνουμε υπεύθυνα τους συναδέλφους φαντάρους και τους γονείς τους ότι σύμφωνα με απόρρητη διαταγή, οι προϋποθέσεις μετάθεσης στην ΕΛΔΥΚ είναι οι εξής:
* Ο Φαντάρος πρέπει να είναι έως 25 ετών.
* Να μην κατάγεται από την παραμεθόριο.
* Να μην είναι παιδί χωρισμένων παιδιών και προστάτης οικογένειας.
* Η Σωματική του Ικανότητα να είναι Ι1-Ι2.
Και διάφορα άλλα κοινωνικά κριτήρια.
Παράλληλα, η κυβέρνηση περιέκοψε το μισθό του ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΥ (30%), μείωσε τα δωρεάν εισιτήρια. Η ΕΛΔΥΚ βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη και είναι συνέχεια σε Επιφυλακή, με αλλεπάλληλες ασκήσεις και πολλές πειθαρχικές ποινές.
Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι ο μοναδικός όρκος που υποχρεώθηκαν να δώσουν οι συνάδελφοι όριζε ότι οφείλουν να φυλάνε το Σύνταγμα και τους Νόμους. 
Ούτε να βγαίνουμε εκτός ελληνικής επικράτειας, ούτε να κυνηγάμε μετανάστες, ούτε να κάνουμε αστυνόμευση των συνόρων απέναντι σε εγκληματίες λαθρεμπόρους. Αυτό είναι καθήκον των Διωκτικών Αρχών.
Δε θα γίνουμε Αναλώσιμοι για τις ΑΟΖ και ενεργειακά τους κοιτάσματα
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου