Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Αλήθεια κ. Κικίλια, πόσο κοντά ή μακριά είστε από τη Χρυσή Αυγή;


Σχόλιο στο FC της Σοφίας Μαυρομανωλάκη

Μπράβο Κικίλια! 
Να πληρώνουμε μόνο στο "Ερρίκος Ντυνάν" τα νοσήλια: πτωχών πρώην πρωθυπουργών, ζώντων και τεθνεώτων, με τις γυναίκες τους, 
πατεράδων απόρων συνταγματολόγων - "θεσμών", 
αδύναμων οικονομικά βουλευτών, 
απόρων εκδοτών εφημερίδων, 
ταλαίπωρων διπλωματικών υπαλλήλων, 
μη εχόντων πού την κεφαλήν κλίνη πρώην ανωτάτων δικαστικών,
πνεόντων τα -οικονομικά- λοίσθια υπουργών κλπ! 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ουδέποτε πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι τις υπηρεσίες υγείας των ξένων. Για τους πολίτες της ΕΕ υπάρχει το κοινοτικό ασφαλιστικό δίκαιο, για τους πρόσφυγες ειδικά κονδύλια της ΕΕ και της Ύπατης Αρμοστείας, που δίνονται βάσει προγραμμάτων στο ΕΣΥ και εγγράφονται στον προϋπολογισμό του!
Αλήθεια κ. Κικίλια, πόσο κοντά ή μακριά είστε από τη Χρυσή Αυγή;

Από iraklis3 

Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για την αυταρχική συμπεριφορά αστυνομικών σε βάρος εφημερεύουσας ιατρού: «Δεν είμαι εγώ εκείνος, ο οποίος θα πει στην αστυνομία να μην οπλοφορεί, γιατί, εάν συμβεί το παραμικρό, ποιος θα φταίει; Συνεπώς, περιμένω το πόρισμα και θα δούμε»

Κύριε Κικίλια, δε χρειάζεται να πείτε εσείς στον αστυνομικό να μην οπλοφορεί, το προβλέπει η σχετική νομοθεσία (ΠΔ 215/2006 – ΦΕΚ 217/Α’/12.10.2006) οι αστυνομικοί φρουροί κρατουμένων ασθενών πρέπει να εισέρχονται άοπλοι σε ειδικές μονάδες (όπως αυτονόητα είναι οι ψυχιατρικές πτέρυγες). Εσείς κ. Κικίλια οφείλετε να σεβαστείτε (μέχρι να την αλλάξετε) την υπάρχουσα νομοθεσία για να διασφαλίσετε την άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος και τη νοσηλεία των ασθενών με τη δέουσα ευαισθησία και υπευθυνότητα.

Γράφουμε, μέχρι να την αλλάξετε, γιατί γνωρίζουμε ότι όσο συνεχίζεται η αντιλαϊκή πολιτική τόσο θα δυναμώνει η κρατική τρομοκρατία, που θα εκφράζεται με πολλούς τρόπους, όχι μόνο με επιθέσεις με ΜΑΤ και χημικά σε βάρος αγωνιζόμενων, αλλά και με τη καλλιέργεια κλίματος φόβου μέσα στους χώρους δουλειάς, ακόμα και μέσα στις δημόσιες μονάδες Υγείας.

Και δεν έφτανε αυτό, παίρνοντας τη σκυτάλη από το συνάδελφό του υπουργό Γ. Βρούτση (άρνηση απόδοσης ΑΜΚΑ σε υποκόους τρίτων χωρών) προχώρησε σε μια «εθνικοπατριωτική» δήλωση «Δεν θα πληρώνουν οι Έλληνες τις υπηρεσίες του ΕΣΥ στους αλλοδαπούς ασφαλισμένους»(!!!) προαναγγέλοντας ουσιαστικά τον αποκλεισμό μεταναστών και προσφύγων από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (Γα τους Ευρωπαίους πολίτες το θέμα είναι λυμένο από τη νομοθεσία της ΕΕ). Ταυτόχρονο ενοχοποιεί ως υπεύθυνους για τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας (αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών) τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Αλήθεια κ. Κικίλια πόσο κοντά ή μακριά είστε στη ρητορική της Χρυσής Αυγής, η οποία διαμαρτύρεται για τα επιδόματα, για παράδειγμα, που παίρνουν πρόσφυγες και μετανάστες.

Μήπως ακροβατείτε επικίνδυνα κ. Κικίλια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου