Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ο στρατός και η εθνοφροσύνη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΑΝΤΑΡΟΥ
Ο Στρατός και η Εθνοφροσύνη

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ανέκαθεν αποτελούσαν ένας κεντρικός πυλώνας ιδεολογικής αναπαραγωγής του τρίπτυχου "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια".
Ένας θεσμός όπου οι υπηρετούντες "διδάσκονται" σε εθνική περηφάνια καθημερινά.
Η καινούργια τάξη πραγμάτων φέρνει άτομα ξένης καταγωγής να υπηρετήσουν την νέα τους πατρίδα, οι όποιοι έρχονται αντιμέτωποι με έναν μηχανισμό που παράγει μισαλλοδοξία και ρατσισμό.
Συγκεκριμένα, ο Ελληνικός Στρατός δίνει το κατάλληλο έδαφος σε κάθε χαμηλόβαθμο στέλεχος να προβαίνει σε εντελώς κυνικές και παράνομες ρατσιστικές επιθέσεις κατά αλλοεθνών χωρίς ουδεμία κύρωση.
Επιπροσθέτως, σε μια περίπλοκη γεωπολιτικά εποχή, η εθνοφροσύνη ενισχύεται με προδήλως παράνομα έως αντισυνταγματικά μνημεία που θέτουν υπό αμφισβήτηση την Συνθήκη της Λωζάνης.
Εντούτοις, το βασικό γρανάζι άμυνας της εθνικής κυριαρχίας επιτρέπει τέτοιες προπαγανδιστικές ενέργειες, την ώρα που το εγχώριο κεφάλαιο φροντίζει να παρουσιάζεται στην συνείδηση του Έλληνα πολίτη πως ο Ανατολικός Γείτονας είναι η κύρια απειλή της συνθήκης που χαράσσει τα σύγχρονα σύνορα του Ελληνικού κράτους.


Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου