Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ο Ακροδεξιός Πραξικοπηματίας Luis Fernando Camacho

Βολιβία. 
Αυτός είναι ο ακροδεξιός Luis Fernando Camacho το αλά Μπολσονάρο και Πινιέρα μαφιοζοναζίδιο, ο μέχρι τώρα αρχηγός της αντιπολίτευσης που προτίθεται να αναλάβει τη χώρα, ο εκλεκτός των "επενδυτών" μέσα κι έξω από τη χώρα όπως γίνεται παντού..
Όπως σωστά μαντεύει κανείς, είναι κι αυτός πάρα πολύ χριστιανός, καρα-Καθολικός, κυκλοφορεί με πιστόλια και τη βίβλο, πολύ κοντά στους Εκκλησιαστικούς κύκλους και βέβαια σε όλα τα αποβράσματα και τα στρώματα της μαφιόζικης
όζικης και ελιτ Βολιβίας, ενώ κι ο ίδιος είναι ήδη πάμπλουτος, βέβαια θα γίνει πολύ περισσότερο... Εκτός από το ότι είναι επιχειρηματίας και πολιτικός ηγέτης, είναι επίσης δικηγόρος, είναι 40 ετών και μπορεί να υπερηφανεύεται για τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό του καθώς και τις καλές σχέσεις του με την Αμερική. Είχε συναντήσεις με τον καγκελάριο του Bolsonaro πριν από τις εκλογές. Ο Camacho είναι ο ιδιοκτήτης της Grupo Empresarial Nacional Vida S.A., η οποία κατέχει επενδύσεις άμεσα ή έμμεσα σε εταιρείες όπως η Conecta, η Tecorp, η Xperience, η Fenix ​​Seguros, καθώς και η Nacional Seguros Vida της μητροπολιτικής κλινικής της Αμερικής. Υπάρχουν αποδείξεις ότι ορισμένες από αυτές τις επενδύσεις εμπλέκονται στο σκάνδαλο "Παναμά", της φοροδιαφυγής σε φορολογικούς παραδείσους της Κεντρικής Αμερικής (Panama Papers).
Οι δηλώσεις του υποδηλώνουν μια δίψα για εκδίκηση, προκαλώντας να βάλει στη φυλακή όλους και όλες τους/τις συνεργάτες του Μοράλες!, όσους τουλάχιστον δεν σκοτώσουν.
Παρόλο που λέει ότι δεν υπάρχει κακία και μίσος, οι πρακτικές των οπαδών του τον "διαψεύδουν" , όπως φάνηκε στην βάρβαρη δράση εναντίον της δημάρχου Patricia Arce, της πόλης Vinto, που δέχτηκε βίαιη επίθεση και ταπεινώθηκε σε μια πλατεία.
Υπάρχουν επίσης καταγραφές παρόμοιων επιθέσεων σε συνηθισμένους ανθρώπους, όπως μια γυναίκα που αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη στα γόνατά της επειδή εξέφρασε τη διαφωνία της με την απεργία που κάλεσε ο δεξιός ηγέτης.
Επιπλέον, συνήθως αναφέρεται στον εαυτό του ως το "Macho Camacho", ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιείται επίσης από τους οπαδούς του.
Εννοείται οτι θα καταργήσει τα δημοκρατικά άσυλα, θα μπουκάρουν στα καφέ, θα βασανίζουν ανθρώπους, θα διαλύσουν τους φτωχούς και τους αυτόχθονες, θα απαγορεύεται να βρίζεις τα "θεία" κλπ ιΑυτά προς το παρόν για το ακροδεξιό δολοφονικό καθίκι, αν και αρκεί η εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου