Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

O Ελληνικός Στρατός έκανε ΚΑΤΟΧΗ στο Αφγανιστάν, προκαλούσε Προσφυγιά, δεν μοίραζε γάλατα!


Οι Αφγανοί είναι Μετανάστες και πρέπει να Απελαθούν, αφού προηγουμένως περιοριστούν σε κλειστά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης....

Αυτή είναι η κυρίαρχη προπαγάνδα των καθηγητάδων, των δημοσιοκάφρων και της κυβέρνησης ΝΔ...

Παρανομαστής της άθλιας επιχειρηματολογίας τους ότι στο Αφγανιστάν δεν υπάρχει πόλεμος, άρα οι Αφγανοί δεν είναι Πρόσφυγες...

Στην πραγματικότητα βεβαίως στο Αφγανιστάν γίνεται πόλεμος μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και των Ταλιμπάν, υπό την υψηλή εποπτεία των ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο αριθμός των θυμάτων από τις συγκρούσεις και τις βομβιστικές επιθέσεις μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις αντίστοιχες εκατόμβες στην Συρία και την Υεμένη.

Το στοιχείο που κρύβεται επιμελώς είναι ο ρόλος του Ελληνικού Στρατού που συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στις ορδές του ΝΑΤΟ που ζήτησαν εκδίκηση για την 11η Σεπτέμβρη και την επίθεση που δέχτηκαν οι ΗΠΑ.

Η καθεστωτική προπαγάνδα επιχείρησε να καμουφλάρει την πολεμική συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην εξαγωγή του Δυτικού τύπου Δημοκρατίας αλά Μπους διαδίδοντας ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί μοίραζαν τρόφιμα, έφτιαχναν δρόμους και νοσοκομεία.

Στην πραγματικότητα όμως οι Ελληνικές Δυνάμεις  ενεπλάκησαν σε μάχες, σκότωσαν οικογένειες αμάχων, εκπαίδευσαν τους Αφγανούς στρατιωτικούς που σήμερα συγκρούονται με τους Ταλιμπάν (με τους τελευταίους να συνομιλούν με τις ΗΠΑ για την το μέλλον του Αφγανιστάν). 

Το γεγονός ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Αφγανιστάν ήταν Κατοχική δύναμη και αντιμετωπίστηκαν ως τμήμα των κατακτητικών Νατοϊκών δυνάμεων αποκαλύπτει η ενίσχυση τους με τα αμερικανικά τεθωρακισμένα MRAP, ώστε να μπορούν να περιπολούν.


Πρόσφατα, μιλιταριστικά σάιτ έφεραν στη δημοσιότητα σχετικές φωτογραφίες καθώς προέκυψε ζήτημα παραχώρησης οχημάτων MRAP (Mine Resistant Ambush Protected: Ανθεκτικά Ναρκών Προστατευόμενων έναντι Ενεδρών) από τις ΗΠΑ στον Ελληνικό Στρατό (μπορείτε να διαβάσετε την είδηση εδώ).

Διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση του defence-point.gr:
αξίζει να θυμηθούμε ότι για διάστημα περίπου 10 μηνών ο Ελληνικός Στρατός και συγκεκριμένα το Τάγμα Ειδικής Σύνθεσης Αφγανιστάν (ΤΕΣΑΦ) της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΧΟΥ ΔΙΑΛΕΤΗ» επιχείρησε μικρό αριθμό οχημάτων της κατηγορίας.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν τότε αποδεσμευτεί, την 8η Φεβρουαρίου 2011 παραδόθηκαν στο Στρατόπεδο “Gazi” από τις αμερικανικές δυνάμεις πέντε (5) οχήματα MRAP με καθεστώς δανεισμού για ένα έτος.
Επρόκειτο για οχήματα MaxxPro κατασκευής της αμερικανικής εταιρείας INTERNATIONAL (USA) που επανδρώνονται από εφτά (7) άτομα (οδηγός, συνοδηγός, πολυβολητής και τέσσερα άτομα πλήρωμα).
Όπως σημειώνεται στην ενημέρωση, τα οχήματα MRAP έχουν σχήμα σκάφους τύπου “V” ώστε να εκτονώνεται η έκρηξη από νάρκες ή από αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς (IED) και να μην διοχετεύεται στο όχημα. Έχουν θωράκιση επιπέδου «4» η οποία προσφέρει προστασία από πυρά φορητών όπλων. Υπάρχει εγκατάσταση ΡΒΧ προστασίας και είναι δυνατή η τοποθέτηση ενεργής θωράκισης η οποία εξασφαλίζει και αντιαρματική προστασία.
Τα οχήματα χρησιμοποιήθηκαν από το ΤΕΣΑΦ για τις μετακινήσεις της μονάδας και των εκπαιδευτών και γενικά για κινήσεις οι οποίες γίνονταν στο πλαίσιο της επιχειρησιακής αποστολής της ελληνικής δύναμης στο Αφγανιστάν.


Στα οχήματα η ελληνικής δύναμη τοποθέτησε τα εθνόσημα και άρχισε να τα αξιοποιεί επιχειρησιακά. Προφανώς με την αποχώρηση του ΤΕΣΑΦ από το Αφγανιστάν τα τέλη Νοεμβρίου 2012, τα πέντε οχήματα MaxxPro επεστράφησαν στον Στρατό των ΗΠΑ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ-ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ 

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ-ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ

Να ανοίξουν τα Σύνορα και να επιτραπεί η Ελεύθερη Μετακίνηση στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε Πρόσφυγες-Μετανάστες. 



ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ 

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

Κανένας Φαντάρος Έξω από τα σύνορα

Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων. 

Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε. 

Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία. 
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου