Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ο ακραίος Στρατηγός Ζιαζιάς υπερασπίζει τον ΑΡΙΣΤΟ με δήθεν μεταπτυχιακά ΑΝΥΕΘΑ Στεφανή!


Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τα δήθεν πτυχία του ΑΡΙΣΤΟΥ της κυβέρνησης ΝΔ, ΑΝΥΕΘΑ Στεφανή...
Υπήρξε η ανάγκη για την υπεράσπιση του.
Εντύπωση προκαλεί η βαρύγδουπη παρέμβαση του γνωστού για τις ακραίες απόψεις του συνταξιούχου Στρατηγού Ζιαζιά.
Το στρατιωτικό κατεστημένο βλέπει να πλήττεται το Γόητρο του καθώς ένας ΑΡΙΣΤΟΣ εκπρόσωπος του όπως ο ΑΝΥΕΘΑ Στεαφανής αποδεικνύεται όχι και τόσο Άριστος καθώς τα πτυχία του αποδεικνύονται Μούφα! 
Και μάλιστα του ΑΝΥΕΘΑ Στεφανή που έχει την κορυφαία πολιτική θέση για στρατιωτικό και ιδιαίτερα τώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ ψηφίζει την Συγκρότηση Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων και αναθέτει στον Στεφανή καθήκοντα Εθνικού Συντονιστή.
Με τον ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλο να δηλώνει: «Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει επί πλέον βάρος και όποια ευθύνη χρειαστεί προκειμένου να υπερασπιστεί την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων αλλά και την εσωτερική ασφάλεια.

Τώρα λοιπόν παρεμβαίνει υπερασπιστικά ο Ζιαζιάς με τον ντούρο Εθνικισμό, με άθλια Ρατσιστική φρασεολογία και βάλλοντας εναντίον των ΜΚΟ, που δήθεν καταδιώκουν τον ΑΝΥΕΘΑ Στεφανή.
Αναρωτιόμαστε, γιατί ο Ζιαζιάς είναι τόσο πολιτικά τυφλός και κουφός. Γιατί όλοι αυτοί που καταγγέλλει, ιδιοκτήτες και πολιτικοί θιασώτες των ΜΚΟ, βρίσκονται εντός της κυβέρνησης της ΝΔ!
Στρατηγός Ζιαζιάς: Ο υφυπουργός Άμυνας Στεφανής βάλλεται, γιατί “βάζει χέρι” στις ΜΚΟ… https://www.defence-point.gr

Όλα αυτά χρειάζονται για να απαντηθούν άρθρα όπως αυτό της Ιωάννας Ηλιάδη που κάνει λόγο για τον Αλκιβιάδης Στεφανής: Το MBA ήταν πιστοποιητικό από ΜΚΟ στα Χαυτεία
Αλκιβιάδης Στεφανής: Το MBA ήταν πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου, από ΜΚΟ στα Χαυτεία – Τι απαντά σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών
Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας των συντακτών για τα ανύπαρκτα MBA του υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή.
Ο ίδιος ο κ. Στεφανής σε μια προσπάθεια να περάσει στην αντεπίθεση, έδωσε στη δημοσιότητα πτυχία, βεβαιώσεις παρακολούθησης και επιστολές.
Στεφανής: Το MBA ήταν πιστοποιητικό από …ΜΚΟ
Από τα στοιχεία που ο ίδιος ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής έδωσε στην δημοσιότητα, προκύπτει ότι αυτό που εμφάνιζε ως πρώτο MBA στο βιογραφικό του όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου που οργάνωσε κοινωφελής, μη – κερδοσκοπικός και μη – κυβερνητικός οργανισμός (ΜΚΟ) με έδρα τα Χαυτεία και σε συνεργασία με Σκοτσέζικο ινστιτούτο.
Επανέρχεται η εφημερίδα των Συντακτών: Βάφτισαν MBA πιστοποιητικό από ΜΚΟ
Η Εφημερίδα των Συντακτών στο σημερινό της δημοσίευμα κάνει λόγο για «ξεγύμνωμα» της κυβερνητικής αριστείας.
Δείτε τι αναφέρει στο σημερινό της (18/12/2019) άρθρο:
Δύο εβδομάδες μετά το «ξεγύμνωμα» της κυβερνητικής αριστείας, όπως αποδείχτηκε με την περίπτωση του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, το έργο επαναλήφθηκε χθες όταν γι’ άλλη μια φορά αποδείχτηκε ένα άλλο «ξεγύμνωμα» αριστείας, αυτό του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.
Και στις δύο περιπτώσεις η κυβέρνηση, διά μέσου του εκπροσώπου της κ. Πέτσα, κάλυψε τα πλαστά μεταπτυχιακά.
Ταυτόχρονα τα κυβερνητικά στελέχη εξαπέλυσαν μια απίστευτη επίθεση στην «Εφ.Συν.» γεμάτη από παχιά λόγια, ενώ στην ουσία του θέματος δεν επικεντρώθηκε κανείς τους.
Μάλλον η… αριστεία είναι αρεστή στην κυβέρνηση μόνο όταν αφορά τους άλλους και όχι τα στελέχη της.
Τα ερωτήματα της «Εφ.Συν.» και οι απαντήσεις του κ. υπουργού
Η «Εφ.Συν.» με το χθεσινό της δημοσίευμα είχε θέσει 4 ερωτήματα προς τον κ. Στεφανή και την κυβέρνηση αναφορικά με τα 2 MBA που ανέφερε στο βιογραφικό του πως κατέχει.
«Από ποιο πανεπιστήμιο πήρε το πρώτο του MBA – “Διαχείριση Κρίσεων” (MBA in Crisis Response Operations)- ο κ. Στεφανής», ήταν το πρώτο ερώτημα και η απάντηση είναι από κανένα, επειδή πολύ απλά δεν πήρε ποτέ το πρώτο MBA.
Το χαρτί που παρουσίασε χθες ο κ. Στεφανής ως αποδεικτικό είναι ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης (certificate) ενός σεμιναρίου, το οποίο ουδεμία αξία έχει και σε καμία χώρα του κόσμου δεν λογίζεται ως MBA.
Κατά συνέπεια, ο κ. υφυπουργός ψεύδεται όλα αυτά τα χρόνια, υποστηρίζοντας ότι κατέχει το εν λόγω μεταπτυχιακό.
Το δεύτερο ερώτημα που θέσαμε είναι το είδος του τίτλου που έχει λάβει από τις ΗΠΑ (που το παρουσίαζε ως το δεύτερο μεταπτυχιακό του).
Ο ίδιος δήλωνε ότι έχει MBA και εμείς διερωτόμασταν πώς γίνεται να συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που το εν λόγω πανεπιστήμιο δίνει τίτλο MSc.
Ο κ. Στεφανής παρουσίασε όντως χθες τον τίτλο του που φέρει τον τίτλο ως Μaster of Science, συνεπώς το ερώτημα είναι γιατί τόσα χρόνια δήλωνε ότι έχει MBA;
Δεν γνώριζε τι είδους τίτλο πήρε; Δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τη διαφορά ενός MBA από ένα MSc; Ποια η ανάγκη να πει κι εδώ ψέματα;
Το τρίτο μας ερώτημα, «αν έχουν αναγνωριστεί οι τίτλοι αυτοί από τον ΔΟΑΤΑΠ (πρώτην ΔΙΚΑΤΣΑ)» δεν πήραμε απάντηση.
Υποθέτουμε ότι η σιωπή εδώ σημαίνει ότι ο κ. Στεφανής δεν έχει αναγνωρίσει το ένα και μοναδικό μεταπτυχιακό του από την αρμόδια υπηρεσία του κράτους.
Δεν πήραμε επίσης απάντηση ούτε στα άλλα δύο ερωτήματα που θέσαμε. Αν η χρήση εκ μέρους του, αυτών των τίτλων, είχαν επίδραση στην ανέλιξή του στις Ενοπλες Δυνάμεις και στις υπέρμετρες εξουσίες που ανέλαβε πρόσφατα στο θέμα της διαχείρισης του προσφυγικού.
Εν κατακλείδι, το ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.» δικαιώθηκε πλήρως με τα ερωτήματα που έθεσε στο κομμάτι των μεταπτυχιακών του κ. Στεφανή.
Και αυτό το γνωρίζουν καλά και ο ίδιος ο υφυπουργός και ο κ. Πέτσας, αλλά κυρίως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος όπως φαίνεται εξακολουθεί να καλύπτει τις περιπτώσεις της fake αριστείας (όπως έκανε με τους κ.κ. Κοντολέοντα, Διαματάρη κ.ά.) στο εγγύς παρελθόν.
Στεφανής: Το ανύπαρκτο MBA από το… Αμπερντίν σε συνεργασία με ΜΚΟ στα Χαυτεία
Πάμε να δούμε λοιπόν το πρώτο… μεταπτυχιακό που υποτίθεται ότι έφερε ο κ. Στεφανής (Crisis Response Operations) και να διαπιστώσουμε για τι ακριβώς πρόκειται και πώς το απέκτησε.
Από το χαρτί που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο κ. Στεφανής προκύπτουν τα εξής:
Οπως αναφέραμε δεν είναι μεταπτυχιακός τίτλος (MBA) αλλά ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου που διοργάνωσε το Ιδρυμα Μεσογειακών Μελετών με τη συνεργασία του περιοδικού «Στρατηγική».
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος του ιδρύματος: «…με τη συνεργασία του περιοδικού “Στρατηγική” παίγνιο ελληνο-τουρκικής κρίσης με συμμετοχή δεκάδων αναγνωστών, ενώ διοργάνωνε για θέματα περιφερειακών συγκρούσεων με την χρήση και προσομοιώσεων επί τρία χρόνια ετήσιο διεθνές σεμινάριο από κοινού με το Scottish Centre for International
Security (SCIS) του University of Aberdeen που απευθύνεται σε αξιωματικούς των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων».
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το Scottish Centre for International Security (SCIS) φαίνεται πως έχει αναστείλει τη λειτουργία του, δεν έχει κάποιον ενημερωτικό ιστότοπο, ενώ η σχετική σελίδα του στο facebookείναι κενή δημοσιεύσεων.
Το δε Ιδρυμα Μεσογειακών Μελετών είναι ένας «αυτοτελής, κοινωφελής, μη – κερδοσκοπικός και μη – κυβερνητικός οργανισμός, (ΜΚΟ) που τελεί υπό την εποπτεία των Υπ. Πολιτισμού και Υπ.Οικονομικών».
Το έγγραφο που παρουσίασε ο κ. Στεφανής φέρει μάλιστα και την υπογραφή της Προεδρίας της Δημοκρατίας, μάλλον για μεγαλύτερη αίγλη μιας και ως χαρτί δεν αξίζει ουσιαστικά τίποτε. Και αυτό το γνωρίζει καλά η κυβέρνηση και ο κ. Στεφανής.
Η ανέλιξη του κ. Στεφανή
Σύμφωνα με τους στρατιωτικούς κανονισμούς όποιος αξιωματικός δηλώνει ότι έχει MBA παίρνει μόρια, τόσο για μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό ενώ ανελίσσεται με… διαφορετικούς ρυθμούς στην ιεραρχία.
Ολοι στο Πεντάγωνο θυμούνται εξάλλου πως για χάρη του «ξεπεράστηκε» το εμπόδιο 10
αντιστρατήγων που είχαν μεγαλύτερη εμπειρία απ’ αυτόν, προκειμένου να γίνει αρχηγός ΓΕΣ.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στεφανής -με βάση πάντα το βιογραφικό του- το μεγαλύτερο μέρος της στρατιωτικής καριέρας του δεν το πέρασε στα σύνορα, αλλά σε σχολεία μετεκπαίδευσης στο εξωτερικό και σε επιτελικές θέσεις στην Αθήνα.  https://www.armyvoice.gr

Τελικά όλοι αυτοί το μόνο Άριστα που έχουν είναι στον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και την Απανθρωπιά.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου