Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Βομβαρδισμός σχολείου στη Συρία - Νεκρά 5 παιδιά: αυτούς πετά στα παγωμένα νερά του Έβρου ο Ελληνικός Στρατός

(φωτογραφία αρχείου)
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πραγματοποιήθηκε βομβαρδισμός σχολείου στη Συρία, αφήνοντας πίσω του νεκρά 5 παιδιά όταν πύραυλοι έπληξαν σχολείο στην Ιντλίμπ​​​​​​​.
Πιο συγκεκριμένα, τουλάχιστον 9 άμαχοι, ανάμεσά τους και 5 παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Σαρμόνι της Ιντλίμπ, καθώς πύραυλοι έπληξαν σχολείο της περιοχής, σύμφωνα με αναφορά του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH), μετά από επίθεση των στρατευμάτων του αυταρχικού καθεστώτος Άσαντ και των Ρώσων συμμάχων.
Η δομή που δέχθηκε επίθεση, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, λειτουργεί ως κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων οικογενειών.
Όσα παιδάκια διασώθηκαν, πιθανόν να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς...
Πιθανόν να φτάσουν στην Τουρκία, όπου σύμφωνα με τον Μητσοτάκη, τον Στεφανή και τον Μάζη θα μεταμορφωθούν από πρόσφυγες σε μετανάστες...
Πιθανόν να αναζητήσουν την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής και να ριψοκινδυνεύσουν να διαβούν τον Έβρο...
Σίγουρα όμως θα είναι εκεί οι θαρραλέοι άνδρες του Ελληνικού Στρατού και οι "φιλόξενοι" Συνοριοφύλακες που θα αναλάβουν να τους συλλάβουν, βασανίσουν, κλέψουν, Επαναπροωθήσουν πετάγοντας τους πίσω στα παγωμένα νερά του Έβρου. 

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια-Μεσόγειο ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου