Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Επικίνδυνη εξέλιξη: Χαμηλή πτήση τουρκικού μαχητικού πάνω από τη ναυτική βάση της Λέρου!


Σε μια πολύ επικίνδυνη κίνηση προχώρησε η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία καθώς τουρκικό μαχητικό πέταξε σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τη ναυτική βάση της Λέρου.
Αναλυτές περιγράφουν την κίνηση ως «εικονικό βομβαρδισμό»!
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι συντελείται μια σαφή στρατιωτική κλιμάκωση ανάλογη της έντασης του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά κοιτάσματα, που εξαπλώνεται από την Κύπρο και το Αιγαίο έως την Λιβύη.

Όλα αυτά αποτελούν την Απόλυτη Διάψευση ότι το Πετρέλαιο και το Φυσικό Αέριο θα φέρουν την Ειρήνη και την Ευημερία στους λαούς.

Δυστυχώς κάνουν ορατή σε όλους την Απειλή της Διακρατικής Σύγκρουσης.

Αποτελεί όμως και διάψευση όσων προπαγάνδιζαν ότι η σύσφιξη των σχέσεων με τις ΗΠΑ και η πολιτική πίεση των ΕΕ-ΝΑΤΟ θα έμπαιναν φραγμός  στους ανταγωνισμούς και θα άνοιγαν το δρόμο της συνεννόησης. 

Αντίθετα, η κυβέρνηση ΝΔ κλιμακώνει την συμμετοχή της στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς (PATRIOT στην Σαουδική Αραβία, πολεμικό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ, διέλευση των αμερικανικών στρατευμάτων από ελληνικές βάσεις κλπ) διεκδικώντας την αναβάθμιση του περιφερειακού ιμπεριαλιστικού ρόλου του ελληνικού κράτους.Κλιμακώνει όμως και τον πόλεμο ενάντια σε πρόσφυγες-μετανάστες, υλοποιώντας και μέσω του Ελληνικού Στρατού την απάνθρωπη πολιτική των Κλειστών Συνόρων της Ευρώπης Φρούριο!

Τέλος, όσοι προβάλλουν την επιλογή του Δικαστηρίου της Χάγης ως την επιλογή  Συνεννόησης και Συνδιαχείρισης για να μην υπάρξει "θερμό επεισόδιο ή διακρατική σύγκρουση" αποκρύπτουν ότι στον όποιο συμβιβασμό θα παίξει ρόλο η προβολή Στρατιωτικής Ισχύος και οι πολεμικές συμμαχίες. ΄

Για αυτό εξάλλου αγοράζουν όπλα, προσλαμβάνουν Μισθοφόρους Στρατιώτες, συμμετέχουν σε βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Η επίτευξη των όποιων στρατηγικών  στόχων του αστικού κόσμου σημαίνει κλιμάκωση του κοινωνικού πολέμου εναντίον των εργαζομένων και της νεολαίας, Αναλώσιμοι στα εργασιακά κάτεργα και στα πολεμικά σφαγεία για τα κέρδη των Exxon Mmobil, Total, Eni, αλλά και των Energean, Λάτση και Βαρδινογιάννη.
Εμείς απαντάμε:
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ-ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΩΡΥΞΕΙΣ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ-ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΟΒΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ την ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, στην συνδρομή-συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού. Αρνούμαστε να συμμετέχουμε στις Ασκήσεις (Ηνίοχος). 
Αρνούμαστε οποιαδήποτε συμμετοχή στους βρώμικους πολέμους και τις επεμβάσεις τους. 
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ   
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ:
  • ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΔΥΚ
  • ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ
  • ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ-ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ελληνικής Κυβέρνησης κατά των Προσφύγων. Δεν Υπηρετούμε στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης προσφύγων-μεταναστών. 
Δεν εφαρμόζουμε εμείς τα Δόγματα Πολέμου Καταστολής που στρέφονται εναντίον των εργαζομένων. Δε θα Υπακούσουμε σε καμιά για να σπάσουμε Απεργία. Δε θα εφαρμόσουμε καμιά διαταγή Καταστολής Πλήθους!  
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες. 
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό. 
Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, η βάση ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο. Λέμε ΟΧΙ στη μετατροπή της Θεσσαλίας σε Πολεμικό Ορμητήριο.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια-Μεσόγειο ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου