Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Δέκα (10) Στρατιωτικοί με κρούσματα Κορονοϊού αλλά Φυλακίζουν τους φαντάρους!


Και φυσικά οι Στρατιωτικοί συντάκτες, πλήρως ελεγχόμενοι από το Πεντάγωνο, τα Αποκρύπτουν! 
Η κατάσταση στον Στρατό αρχίζει και γίνεται σοβαρή.
Στρατιωτικός είναι το 4ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού το οποίο καταγράφουμε στην Ξάνθη σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020. Το στέλεχος του ΔΣΣ είχε προσέλθει στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες και παρέμενε στο σπίτι του ενώ όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή του έκανε το τέστ το οποίο βγήκε θετικό. ΠΗΓΗ: https://xanthinews.gr
Μέχρι στιγμής, τα γνωστά κρούσματα Κορονοιού είναι τουλάχιστον δέκα (10).
Και λέμε τουλάχιστον 10 γιατί το Υπουργείο Άμυνας κρύβει το τι συμβαίνει και δεν ανακοινώνει υπεύθυνα τα όποια κρούσματα.
Το στοιχείο ότι όλα τα κρούσματα είναι Στρατιωτικοί αποδεικνύουν πόσο ασόβαρα, αναποτελεσματικά και κατασταλτικά είναι τα μέτρα που λαμβάνουν τα Επιτελεία καθώς αρρωσταίνουν οι Στρατιωτικοί, αλλά μετατρέπουν τα στρατόπεδα σε Φυλακές για τους φαντάρους που κρατούν εσώκλειστους για τουλάχιστον (14) μέρες. 
Θυμίζουμε:
Κορωνοϊός: Εννιά (9) τα κρούσματα Κορονοιού στις Ένοπλες Δυνάμεις-Κανένας Φαντάρος, όλοι Στρατιωτικοί!

Κορονοϊός: Εννιά (9) τα κρούσματα στις Ένοπλες Δυνάμεις-Κανένας Φαντάρος! 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτει ότι ο αριθμός των τεσσάρων διαπιστωμένων κρουσμάτων κορονοϊού, που διαδίδουν διάφορα ΜΜΕ δεν είναι ο πραγματικός.
Το Υπουργείο Άμυνας ακολουθεί μια επικίνδυνη τακτική, αποκρύπτοντας τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων και φυσικά δεν λαμβάνει τα μέτρα που απαιτούνται.
Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση του ΓΕΕΘΑ τα δύο τελευταία κρούσματα διαπιστώθηκαν χθες και αφορούν έναν αξιωματικό του Στρατού Ξηράς, ο οποίος υπηρετεί στο μουσικό σύνολο στην Αλεξανδρούπολη και έναν αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού που υπηρετεί στο Υ/Β «Πιπίνος».
Ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα ιδιωτικό ταξίδι στην Ισπανία και εντοπίστηκε με κορονοϊό αφότου επέστρεψε στην Ελλάδα. Μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό ο αξιωματικός δεν παρουσιάστηκε στη μονάδα του και ετέθη σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Σε ό,τι αφορά τον μουσικό στρατιωτικό και εκείνος ετέθη σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά τη διαπίστωση ότι νοσεί. Ο άνδρας φαίνεται ότι είχε επαφή με οικείο του πρόσωπο το οποίο βρισκόταν στη Γερμανία και δεν αποκλείεται από εκεί να κόλλησε τον κορονοϊό.
Διαπιστώνουμε δηλαδή, ότι παρά την επίσημη προσπάθεια να δαιμονοποιηθούν οι Πρόσφυγες, με στόχο να εξυπηρετηθεί η απόφαση της κυβέρνησης ΝΔ να κλείσει τα σύνορα σε πρόσφυγες-μετανάστες με πρόσχημα να μην "έρθει" ο Ιός στην Ελλάδα....
Τελικά, ο Κορονοιός ήρθε από το Ισραήλ, σύμμαχο των κυβερνήσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης: από την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία! 
Τα δύο τελευταία κρούσματα στις Ένοπλες Δυνάμεις προστέθηκαν στα άλλα δύο που είχαν διαπιστωθεί την περασμένη εβδομάδα και αφορούσαν τον στρατιωτικό γιατρό στο ΝΙΜΙΤΣ και τον υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού που υπηρετεί στη Φ/Γ «Ύδρα» και είναι συγγενής του ναυάρχου ε.α ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό.Όμως, τα κρούσματα αυτά που αναγνωρίζει το Υπουργείο Άμυνας, δεν είναι τα μόνα. Παράλληλα, αυτά που συμβαίνουν στο Πεντάγωνο αποδεικνύουν ότι το Στρατιωτικό Κατεστημένο είναι κοντόθωρο και επικίνδυνο. Γιατί την ίδια στιγμή που αντιμετωπίζουν ως Απειλή τους φαντάρους, αποκαλύπτεται ότι στο στρατόπεδο Παπάγου (ΥΠΕΘΑ), λόγω του Κορονοϊού, τέσσερις (4) στρατιωτικοί βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους!!! https://www.militaire.gr
Τέλος, οι φαντάροι είχαν αποκαλύψει ότι Κρούσμα του Κορονιού είχαμε και στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Πρόκειται για Ανώτερο Στρατιωτικό που υπηρετεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). 
Αξίζει να διαβάσει κανείς την μεγάλη αγωνιστική προσπάθεια του Κινήματος των Φαντάρων για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα στο μεγαλύτερο Στρατιωτικό Νοσοκομείο!
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/03/401_16.html
Υπάρχει όμως και ένα άλλο ζήτημα.
Όλα τα Κρούσματα είναι Στρατιωτικοί.
Όμως, οι Διοικητές βάζουν τις μονάδες σε Καραντίνα για (14) μέρες και κόβουν Εξόδους, Διανυχτερεύσεις και Άδειες ΜΟΝΟ στους Φαντάρους! 
Ο Κίνδυνος του Κορονοιού και τι Απαιτεί το Κίνημα των Φαντάρων
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/03/blog-post_284.html

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου