Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ- ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ 21Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ- ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ 21Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
H Eπιτροπή αλληλεγγύης στρατευμένων καλεί το ΓΕΣ να απαντήσει άμεσα σε όσα μας καταγγέλθηκαν από στρατιώτες στην 21η Ταξιαρχία. 

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ενώ η καραντίνα καλά κρατεί, οι άδειες και οι μεταθέσεις έχουν ανασταλεί, ενώ οι στρατιώτες αιτήθηκαν άδεια και δεν έγινε αποδεκτή, εν μέσω νυχτός η καραντίνα έσπασε για έναν συγκεκριμένο στρατιώτη. Εν συνεχεία αυτής της απόφασης και ενώ ο στρατιώτης έπρεπε να γυρίσει πίσω στα καθήκοντα του μετά το πέρας της άδειας, δεν μπήκε ποτέ στο στρατόπεδο, και ξαφνικά η Ιεραρχία τον έλουσε με... τιμητικές, ούτως ώστε να γυρίσει πίσω με το τέλος της καραντίνας!!! 



Εμείς ζητάμε από το ΓΕΣ να απαντήσει αν ισχύει αυτή η καταγγελία και αν ο συγκεκριμένος στρατιώτης είναι συγγενής βουλευτή. Ισχύει λοιπόν ότι συγγενής βουλευτή πήρε άδεια εν μέσω καραντίνας; Ισχύει ότι υπάρχουν στρατιώτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας; Γίνονται αυτά τα πράγματα στον ελληνικό στρατό; Απολαμβάνουν διακριτική μεταχείριση συγκεκριμένα άτομα; Αποκλείεται! Δεν υπάρχουν αυτά! Δεν υπάρχουν βύσματα και ωμή διαφθορά επίορκων ανώτερων που βολεύουν υμετέρους. Είναι μάλλον όλα στο μυαλό μας και στο στρατό λειτουργούν όλα δίκαια και αξιοκρατικά. 

Τι έχει να απαντήσει λοιπόν το ΓΕΣ; Θα μας πει αν η καταγγελία είναι αληθινή η θα επιλέξει την ένοχη σιωπή που επιλέγει σε θέματα βυσματοκρατίας; 

Τέλος, οι στρατιώτες συνεχίζουν στην επιστολή τους "όντας στρατιώτες της 2019 Δ ΕΣΣΟ, μια από τις πιο βασανισμένες ΕΣΣΟ των τελευταίων ετών, σήμερα μαζί με την αναστολή εορταστικών αδειών και άδεια ορκωμοσίας πληροφορούμαστε πως η άδεια ορκωμοσίας της 2020 β ΕΣΣΟ αφαιρείται από την θητεία τους ως μέτρο ψυχολογικής υποστήριξης. 

Για την δικιά μας σειρά που επίσης είμαστε εγκλωβισμένοι στα στρατόπεδα και χάνουμε την άδεια του Πάσχα κάνεις δεν φαίνεται πρόθυμος να βρει κάποιο "υποκατάστατο" για να μας ενισχύσει ψυχολογικά και από ότι φαίνεται βαδίζουμε μέχρι το τέλος την θητείας μας μη γνωρίζοντας πότε θα ξαναδούμε τα σπίτια μας και χωρίς να ξέρουμε αν θα λάβουμε αυτά που μας ανήκουν. 

Ας θυμούνται όλες οι αρμόδιες αρχές που αποφασίζουν για την τύχη μας πως όλοι οι στρατιώτες είμαστε άνθρωποι και πως όλοι είμαστε πιεσμένοι ψυχολογικά και είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να λυγίσει με ο, τι αυτό συνεπάγεται". 

Συνάδελφοι, βγαίνουμε μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά. 

Συνάδελφοι, Υπογράφουμε ΟΛΟΙ ενάντια στα παράλογα και επικίνδυνα μέτρα του Υπουργείου Άμυνας που μας Φυλακίζουν στα στρατόπεδα 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Κανονικά παίρνουν διανυκτέρευση τα βύσματα και φεύγουν από το στρατόπεδο μαζί με τα στελέχη.

    Όπως είδαμε και με τις μεταθέσεις μετά από τα Σπεν αξιοκρατία εννοείται πως δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή