Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Στους φαντάρους Κόβουν και τις Εορταστικές Άδειες του Πάσχα

Με μια πρωτοφανή απόφαση το Υπουργείο Άμυνας κόβει και τις Εορταστικές Άδειες του Πάσχα.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΓΕΕΘΑ αναστέλλονται οι άδειες για το προσωπικό.

Έχουν το θράσος το Υπουργείο Άμυνας και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να ισχυρίζονται ότι λαμβάνονται επιπρόσθετα μέτρα προστασίας όπως η αναστολή των εορταστικών γκρουπ.

Επίσης η χορήγηση της ειδικής άδειας, θα αφορά σε διαμονή στον τόπο κατοικίας στη φρουρά που υπηρετούν, αναστέλλονται οι έξοδοι των οπλιτών θητείας, ενώ περιορίζονται οι κινήσεις στις πλέον αναγκαίες.

Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας έκαναν αλλαγή στην πολιτική αντιμετώπισης του Κορονοιού.
Μέχρι την Πέμπτη 19/03 η απόφαση τους ήταν να προχωρήσουν άμεσα σε αποσυμφόρηση των Στρατοπέδων καθώς ο συνωστισμός είναι τεράστιος.
Το Υπουργείο Άμυνας και τα Επιτελεία δρομολογούσαν να δώσουν 15 αντί για 10 μέρες Άδεια Ορκωμοσίας στις 24/03 και να στείλουν τους νεοσύλλεκτους σπίτια τους.
Επίσης, να δώσουν τις άδειες μέχρι τις 27/03 σε όσους είχαν ολοκληρώσει 5μηνο στην παραμεθόριο.
Τέλος, να δώσουν 15 μέρες εορταστική άδεια το Πάσχα, χωρίζοντας το προσωπικό σε δύο γκρουπ.
Τώρα μας λένε ότι "για το καλό μας¨κόβονται όλα αυτά!
Δεν είναι όμως ότι δεν θα μας δώσουν άδειες.
Συγκεντρώνουν στις μονάδες ένα τεράστιο αριθμό φαντάρων, μέσα στις άθλιες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας των στρατοπέδων των κοριών και των ποντικών.
Κρατούν φυλακισμένους τους φαντάρους και έχουν τους Στρατιωτικούς -που καταγράφουν τα περισσότερα κρούσματα Κορονοιού- να μπαινοβγαίνουν στις μονάδες, απειλώντας τους στρατιώτες με διάδοση του Ιού.
Τέλος, ο Ψυχολογικός Πόλεμος είναι τεράστιος.
Φαντάζονται οι Παναγιωτόπουλος-Στεφανής τι σημαίνει να έχεις τους φαντάρους φυλακισμένους για 30-40 μέρες στα άθλια στρατόπεδα τους;
Και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει αυτό.
Εμείς απαιτούμε:
Να δοθούν τώρα όλες οι Μεταθέσεις και οι Άδειες.
Οι φαντάροι Κινδυνεύουν από το Υπουργείο Άμυνας και την κυβέρνηση της ΝΔ.
Πάρτε μέτρα για να υποστηρίξετε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Δεν είναι απάντηση ο Αυταρχισμός και η Φυλάκιση μας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

4 σχόλια:

  1. Μας κρατάνε με το έτσι θέλω μας έχουν φάει οι κοριοί στη Σάμο μέσα στη βρώμα οι περισσότερες μονάδες δεν μπορώ να δώσω στοιχεία για μονάδες διότι επικρατεί ο φόβος και η ανακρίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε λύση στα προβλήματα μας όλοι οι στρατιώτες στα σπίτια τους στις οικογένειες τους που ανησυχούν για την υγεία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαταγή που εκδόθηκε αναστέλλει τις εορταστικές άδειες ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ του στρατεύματος. ΟΧΙ των στρατεύσιμων θητείας και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. Δεν νοείται να υποχρεωθούν οι στρατιώτες θητείας να παραμείνουν έγκλειστοι στις μονάδες τους, ενώ οι κύριοι επαγγελματίες θα μπαινοβγαίνουν με κίνδυνο να μολύνουν ολόκληρα τάγματα. Ή όλοι, μόνιμα στελέχει και στρατεύσιμοι θητείας περιορισμένοι σε καραντίνα εντός των μονάδων τους, ή στρατεύσιμοι κανονικά με εορταστικές άδειες σε γκρουπς στα σπίτια τους με κατοικούν περιορισμό για τουλάχιστον 15 ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και στην ασσηρο τα ιδια συμβαινουν.εχουν τα παιδια μας μεσα κλεισμενα,αυτοι μπαινοβγαινουν και αν καποιο συναχωθει,πιασει βηχας κτλ τα κλεινουν στα κοντεϊνερ.ας τα αφησουν να πανε σπιτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή