Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Τεράστια επιτυχία του Κινήματος Στρατευμένων: Ακυρώθηκε άσκηση ΝΑΤΟ στο Ισραήλ μετά τις καταγγελίες για τον Κορονοιό!

To ΓΕΝ επιβεβαιώνει την ανταπόκριση των ναυτών. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του Κινήματος των Στρατευμένων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που υπερασπίστηκε την Υγεία και την ζωή, Υποχρεώνοντας σε Ακύρωση της Νατοϊκής Άσκησης!
Ναύτες μας ενημέρωσαν ότι Ακυρώθηκε η άσκηση του ΝΑΤΟ που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στα χωρικά ύδατα του Ισραήλ, με τα πολεμικά πλοία να "πιάνουν" σε λιμάνι το Ισραήλ...

Για την επικίνδυνη άσκηση αυτή υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις στο προσωπικό της Φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ.

Θυμίζουμε:







Τις ανακοινώσεις που αποκάλυπταν την επικινδυνότητα της άσκησης, το πως το Υπουργείο Άμυνας και το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ και αντιμετωπίζουν ως Αναλώσιμους το προσωπικό της Φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ, Απέκρυψαν ΟΛΟΙ οι Στρατιωτικοί Συντάκτες, ενώ και το σύνολο των καθεστωτικών μέσων λειτούργησαν ως Μπράβοι της ενημέρωσης προστατεύοντας το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων και τις πολεμοκάπηλες επιλογές της κυβέρνησης ΝΔ.

Αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ένα μαύρο συνεχές μεταξύ κυβέρνησης-αντιπολίτευσης-ΜΜΕ-στρατιωτικού κατεστημένου για την υπεράσπιση των επιχειρηματικών-κρατικών συμφερόντων στη βάση των ΑΟΖ και των Ενεργειακών Κοιτασμάτων.

Το μόνο μέσο που δημοσίευσε τα γεγονότα σχετικά με τη φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ ήταν το σαιτ MILITAIRE.GR που παρουσίασε την εκδοχή του ΓΕΝ: 
Ανησυχία υπήρξε σε μέλη του πληρώματος της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ που θα συμμετάσχει σε άσκηση στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και είχε προγραμματιστεί να “δέσει” στο Ισραήλ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα της άσκησης έχει τροποποιηθεί, η άσκηση θα γίνει από τις 22-26 Μαρτίου, ανοιχτά του Ισραήλ και η φρεγάτα δεν θα ελλιμενιστεί στο Ισραήλ, αλλά θα επιστρέψει στο ναύσταθμο. https://www.militaire.gr


Φαντάζεστε τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχαν οι καταγγελίες του πληρώματος της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ;

Η άσκηση του ΝΑΤΟ θα διεξάγονταν κανονικά και τα πλοία θα έπιαναν Ισραήλ!

Όμως οι διαμαρτυρίες του πληρώματος, η αμφισβήτηση των ναυτών, ο αγώνας μεζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έβαλε φραγμό στο ΝΑΤΟ, Ακύρωσε την Άσκηση, τους εμπόδισε να μας αντιμετωπίζουν ως Αναλώσιμους.

Άρα στον Στρατό και πρέπει και μπορούμε να Αρνηθούμε υπερασπίζοντας τα Δικαιώματα του Φαντάρου-Ναύτη-Σμηνίτη με Στολή.

Κυρίως να Αρνηθούμε να γίνουμε Συνένοχοι-Συμμέτοχοι στους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς Ελληνικής κυβέρνησης και ΝΑΤΟ.

Απαιτούμε να μην συμμετέχει κανένα ελληνικό πλοίο σe Νατοϊκή άσκηση.

Παλεύουμε για την διάλυση του ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου