Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

O Στρατός ενημερώνει τους Γάλλους φασίστες της Λεπέν

Ότι έχουν μαζευτεί όλα τα φασισταριά Ελλάδας και Ευρώπης στον Έβρο για να συμμετάσχουν στον πόλεμο κατά των προσφύγων είναι γνωστό.
Και επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά όμως τόσο η σχέση του Στρατού με όλες αυτές οι φασιστικές μιλιταριστικές ομάδες, αλλά και το πολιτικό συνεχές των κρατών του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός της επίσκεψης στον Έβρο του Ζορντάν Μπαρντεγιά, αντιπρόεδρου της «Εθνικής Συσπείρωσης» (πρώην «Εθνικό Μέτωπο») της Μαρίν Λεπέν, μαζί με τον ευρωβουλευτή Ζερόμ Ριβιέρ.
Έκαναν δηλώσεις, συναντήθηκαν με τους Δημάρχους, ενημερώθηκαν από εκπροσώπους του ελληνικού στρατού!
Στις σελίδες τους στο facebook έκαναν ανάρτηση φωτογραφιών και δηλώσεις – σχόλια. O Μπαρντεγιά (δείτε την κεντρική μας φωτογραφία αριστερά και εδώ) υποστηρίζει: 
«Μπροστά μου βρίσκονται τα ελληνοτουρκικά όπου εισρέουν μετανάστες. Οι στρατηγοί του ελληνικού στρατού το επιβεβαιώνουν: 
Οι Τούρκοι αστυνομικοί τους δίνουν χέρι βοήθειας για να περάσουν στην Ευρώπη. Ανάμεσα σε αυτούς τους μετανάστες πολλοί ανήκουν σε τζιχαντιστικές ομάδες». 
Ο Μπαρντεγιά έκανε και ανάρτηση φωτογραφιών από τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο στο Σουφλί, όπως γράφει, υποστηρίζοντας (δείτε εδώ) μεταξύ άλλων: Οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάζονται «να οργανωθούν», για να αντιμετωπίσουν τις «επιθέσεις», τις «επιδρομές» και τις «λεηλασίες» των μεταναστών. 
Σύμφωνα με τις φωτογραφίες και τις λεζάντες στις αναρτήσεις τους (ενδεικτικά δείτε την κεντρική μας φωτογραφία δεξιά) έλαβαν ενημέρωση από εκπροσώπους του ελληνικού στρατού. Μάλιστα, όπως γράφει ο ευρωβουλευτής, Ζερόμ Ριβιέρ, συναντήθηκαν με αξιωματικούς του ελληνικού στρατού, υπευθύνων για την επιτήρηση των συνόρων με την Τουρκία, κι ότι ένας από αυτούς έκανε λόγο για τζιχαντιστές μετανάστες:
Αυτός είναι ο πόλεμος κατά των προσφύγων.
Αυτή η εθνική ενότητα τους με τους φασίστες και τον Ναζιστή Λαγό, αλλά και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι τους.
Εμείς καλούμε σε γιγάντωση των αντιπολεμικών αντιδράσεων Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής. 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ για τα συμφέροντα τους

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΌ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου