Τρίτη 19 Μαΐου 2020

265 ΜΚ Τ/Ε Στρατόπεδο Μανταμάδου: Το στρατόπεδο που όλοι θέλουν να δραπετεύσουν!!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
265 ΜΚ Τ/Ε Στρατόπεδο Μανταμάδου 
Το στρατόπεδο που όλοι θέλουν να δραπετεύσουν!! 
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Δεν υπάρχει ίχνος ανθρωπιάς στο 265 στρατόπεδο Μανταμάδου. Το μαρτύριο ξεκινάει από νωρίς που αν δεν έχεις υπηρεσία κάνεις καθημερινές ανούσιες αγγαρείες μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Αγγαρείες όπως ξεχορτάριασμα στους χώρους του στρατοπέδου και μη, βάψιμο οποιουδήποτε αντικείμενου έχει παλαιωθεί όπως βαρέλια φτυάρια τραπέζια καρέκλες μέχρι και ολόκληρα κτήρια, καθαρισμός σε έργα εκτός στρατοπέδου όπως εγκαταλελειμμένα φυλάκια ή σκάψιμο σε θέσεις μάχης στην μέση του πουθενά.

Και όλα αυτά κάτω από την καύση του Ήλιου με θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 30 βαθμούς με ελάχιστα διαλείμματα χωρίς καμία απολύτως επιβράβευση από την Ιεραρχία που όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση τιμητικής στους στρατιώτες αυτούς, που στη συνέχεια της ημέρας έχοντας εξαντληθεί ήδη για 7 ώρες όλο το πρωί θα εκτελέσουν κανονικά και την υπηρεσία τους, αλλά αντιμετωπίζονται και με απαξίωση εάν δεν βάψουν ή σκάψουν όπως πρέπει λες και είναι επαγγελματίες. 

Στο καινούργιο βάσανο που αντιμετωπίζουν οι στρατιώτες τις τελευταίες εβδομάδες που ονομάζεται καύσωνας έχει να προστεθεί και η αδιαφορία των Ανώτερων Αξιωματικών. Ξέρουν μόνο να διατάζουν με 8ωρη σκοπιά για τον καθένα στην κεντρική πύλη έχοντας με διαταγή τα μανίκια κάτω!! 
Ναι κάτω για να φορέσεις επιγονατίδες και επιαγκωνίδες οι οποίες φυσικά είναι παλαιολιθικές και σκισμένες με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζουν καν στα χέρια και πόδια !! 
Τέλος η αδιαφορία τους φαίνεται και στην διαμόρφωση των υπηρεσιών οι οποίες συνεχώς αυξάνονται με αποτέλεσμα η δύναμη των οπλιτών να μην μπορεί πλέον να τις καλύψει και να υπάρχει εμπλοκή 
Οι στρατιώτες εδώ είμαστε εξουθενωμένοι ψυχολογικά μιας και η λίστα αναμονής για άδεια είναι ατελείωτη και πολλοί θα περιμένουν ακόμη 1 μήνα τουλάχιστον για να πάνε στα σπίτια τους αφού όπως λένε δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες και διώχνουν ελάχιστα άτομα αλλά και σωματικά από τις συνεχείς αγγαρείες και υπηρεσίες με τους κανόνες να σκληραίνουν συνεχώς. 
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο δεν υπάρχει στρατιώτης που να μην δυσφορεί ή να είναι αισιόδοξος για την κατάσταση στο 265, να μετρά τις μέρες για μια μετάθεση μια απόσπαση σε μια άλλη μονάδα που να του φέρονται ανθρώπινα και όχι σαν ένα κομμάτι κρέας. 
Δεν είναι καθόλου συμπτωματικό που οι μεταθέσεις είτε βιωματικές είτε με κατ΄εξαίρεση διαδέχονται συνεχώς η μια την άλλη αφού οι στρατιώτες εδώ μαρτυρούν και όλοι θέλουν να δραπετεύσουν. 
Εμείς Απαιτούμε από την Ιεραρχία και το ΓΕΣ να παρέμβουν άμεσα.
Πρέπει να περιοριστούν οι υπηρεσίες.
Φτάνει πια η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Να βγούμε μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Οι επόμενοι μήνες είναι πολλοί δύσκολοι. Οι φαντάροι είναι ελάχιστοι και το Υπουργείο Άμυνας τους Μεταθέτει στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και τους μετατρέπει σε Υπηρέτες για να κάνουν σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ τις διακοπές τους οι Στρατιωτικοί.
Συνέδελφοι πρέπει να αντιδράσουμε.
Να συγκροτήσουμε Επιτροπές Φαντάρων παντού.
Να βγαίνουμε Παραπονούμενοι στο Διοικητή, τον Ταξίαρχο και τον Στρατηγό.
Γράψτε τις καταγγελίες σας και στείλτε τις Επιστολές σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΩΝ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου