Κυριακή 10 Μαΐου 2020

34η Ταξιαρχία Άσσηρο: Ο ορισμός του Σαδισμού!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Βρισκόμαστε στη πρώτη βδομάδα εφαρμογής των μέτρων αποσυμφόρησης της Ταξιαρχίας και αντιμετωπίζουμε μια σειρά από αμφιλεγόμενες αποφάσεις. 

Αποφάσισαν το χωρισμό των αδειών σε τρία συγκεκριμένα γκρουπ αλλά διέταξαν τους συναδέλφους της 363 Σειράς Κατάταξης να επιστρέψουν εν μέσω άδειας, την ερχόμενη Δευτέρα και για όλη τη βδομάδα για τα ΣΠΕΝ απολύσεως.

Δεν ήξεραν ότι τα ΣΠΕΝ θα γίνουν της συγκεκριμένη περίοδο ώστε να κανονιστούν τα γκρουπ ή απλά αρέσκονται στο να κάνουν καψόνια στους φαντάρους; 

Ταυτόχρονα μετέθεσαν τις εξόδους στις 18.00 το απόγευμα για τις περισσότερες μέρες αυτής της βδομάδα και ολόκληρη την επόμενη, ενώ κατάργησαν τα υπηρεσιακά του Σαββάτου. 

Αποτέλεσμα; 
Πολλοί παραμένουμε στο στρατόπεδο καθώς το κόστος της μετακίνησης δεν αξίζει τις μειωμένες ώρες εξόδου ενώ οι συνάδελφοι που μένουν πιο μακριά και περίμεναν το Σαββατοκύριακο ώστε να πάνε σπίτια τους αναγκάζονται τώρα να διανύσουν άσκοπα χιλιόμετρα είτε να παραμείνουν στο στρατόπεδο μαζί μας. 
Δεν είναι δύσκολο να υποψιαστεί κάποιος ότι οι αλλαγές αυτές προέρχονται από τις πρωτοβουλίες της Ιεραρχίας, που με αυτοκρατορική διάθεση προσπαθεί να ελέγξει και να δυσκολέψει όσο γίνεται την ζωή μας στο στρατόπεδο του. 
Τα παράπονα φτάνουν στα αυτιά μας πλέον ακόμα και από στελέχη για μια σειρά από προβληματικές υπηρεσιακές αποφάσεις, για εμμονή σε ασήμαντες λεπτομέρειες αλλά αδιαφορία για ουσιαστικά ζητήματα. 
Εμείς απαιτούμε σεβασμό των Δικαιωμάτων των φαντάρων. 
Οι Άδειες μας είναι ένα δικαίωμα, ήρθε μετά από μια μεγάλη περίοδο εγκλεισμού και καταπίεσης μας. 
Δεν δεχόμαστε εμείς να γινόμαστε τα θύματα της Πολεμοκαπηλείας και σχεδιασμών που αποκαλύπτουν την Αδιαφορία τους για τους φαντάρους. 
Απαιτούμε να εξασφαλίσει η Ταξιαρχία τη Δωρεάν Μετακίνηση των συναδέλφων. 
Δεν είναι δυνατόν να βάζουν υπηρεσιακά οχήματα για να μετακινούν ΔΩΡΕΑΝ τους καλοπληρωμένους στρατιωτικούς αλλά να περιφρονούν τους φαντάρους και είτε να τους αναγκάζουν να χάνουν τις εξόδους τους είτε να πρέπει να πληρώσουν ακριβά σε κόπο και ευρώ. 
Μην ξεχνά ο Ταξίαρχος, ο Μέραρχος και το ΓΕΣ ότι μας δίνουν 8,7 ευρώ μηνιαίως.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου