Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Οι Ακροδεξιοί θα φυλάνε τους Πρόσφυγες!


!ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΦΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!
Με θαυμασμό διαβάζουμε τα ονόματα των 32 Διοικητών των Δομών φιλοξενίας προσφύγων σε όλη τη χώρα. Στην πραγματικότητα μιλάμε για τα απομονωμένα ανοιχτά κέντρα κράτησης, μακριά από τον πολιτισμό, την κοινότητα, τις δυνατότητες ένταξης.
Το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου ανακοίνωσε τα ονόματα των 32 νέων διοικητών "ξεχνώντας", να παρουσιάσει το πολιτικό και επαγγελματικό βιογραφικό τους, στην προσπάθεια να αποφύγει άμεσες αντιδράσεις και φιάσκο- όπως οι τοποθετήσεις των διοικητών των νοσοκομείων.

Στα 32 ονόματα λοιπόν υπάρχουν κυρίως άτομα με βασικό προσόν, όχι τα πτυχία στα Ανθρώπινα Δικαιώματα ή τη Νομική (αυτοί είναι μόνο δύο), αλλά τη στενότατη σχέση με το κυβερνόν κόμμα και την αντιδραστική- συντηρητική, έως και ναζιστική ιδεολογία.

Μέλη της ΟΝΝΕΔ, απόστρατοι, περιφερειακά στελέχη της ΝΔ, μέλη που μπορεί και να αντιδρούσαν μισαλλόδοξα για την παρουσία προσφύγων στην περιοχή τους, τώρα γίνονται οι πρώτοι/ες "άριστοι" να διασφαλίσουν την προστασία των προσφύγων. Οι άριστοι θα αμείβονται με 3.000 ευρώ τον μήνα και θα μπορούν να εισηγούνται τη διάθεση “μυστικών κονδυλίων”, μέχρι το ποσό των 25.000 ευρώ, που θα διαχειρίζονται χωρίς έλεγχο και λογοδοσία. [https://cutt.ly/ayPOnqB]

Η κορυφή του παγόβουνου....ο νέος διοικητής της δομής του Πύργου και συγγραφέας ρατσιστικών, μισαλλόδοξων βιβλίων και συνεργάτης του εκδοτικού σπιτιού "Θούλης", γνωστό για τα επικίνδυνα πονήματα που εκδίδει, όπως βιβλία του γνωστού "Περίανδρου", που κόντεψε να αφήσει νεκρό τον φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή, λόγω της συμμετοχής του στο τότε εκπαιδευτικό κίνημα ενάντια στις αλλαγές Αρσένη στο πανεπιστήμιο και το Λύκειο.

❌Μαζέψτε τα παλικάρια σας πριν θρηνήσουμε θύματα και χαμένα λεφτά.

⚡️Κλείστε όλα τα απομακρυσμένα κλειστά και ανοιχτά κέντρα κράτησης.

Φέρτε τους ανθρώπους στις πόλεις σε σπίτια με πλήρη δικαιώματα στη στέγαση, την εκπαίδευση, την εργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου