Σάββατο 30 Μαΐου 2020

"Δεν είναι Εγκληματίες τα παιδιά μας" φωνάζουν οι γονείς των ΕΛΔΥΚάριων που επέστρεψαν την Πέμπτη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Να αφήσετε τα παιδιά μας να φύγουν από το στρατόπεδο Αυλώνα.
Δεν είναι δυνατόν να τους κάνετε πόλεμο νεύρων.
Μεταξύ των Επαναπατρισμένων και όσοι στρατιώτες υπηρετούσαν στην πιο σκληρή Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο.
Με 72 μέρες καραντίνα και 5 μήνες χωρίς άδεια!!! 
Σε Καραντίνα και έγκλειστα τα παιδιά μας...
Με όλα τα στελέχη να μπαινοβγαίνουν άνετα χωρίς να παίρνουν προφυλάξεις. Σήμερα ήρθαν τα παιδιά μας στο αεροδρόμιο Βενιζέλος σαν τους χειρότερους εγκληματίες... 
Θυμίζουμε την σημερινή Ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

Ούτε για ποντίκια δεν είναι το ΚΕΤΘ Αυλώνας που πέταξαν τους Επαναπατρισμένους της ΕΛΔΥΚ-η Διαταγή ΓΕΕΘΑ γράφει για Καραντίνα ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ!
Συνεχείς είναι οι καταγγελίες των συναδέλφων που Επαπατρίζονται από την Κύπρο και των γονιών τους για τα όσα συμβαίνουν στο ΚΕΤΘ Αυλώνας.
Από την Τετάρτη 27/05 άρχισε λοιπόν η επιστροφή στην Ελλάδα η επιστροφή των Φυλακισμένων για μήνες στην Κύπρο συναδέλφων που έχουν τυραννηθεί πάρα πολύ από τον Ελληνικό Στρατό. Θυμίζουμε τον Εγκλεισμό τους στις μονάδες ενώ τα στελέχη ελεύθερα μπαινόβγαιναν στα στρατόπεδα της Κύπρου τονίζοντας μας τις τεράστιες Αδικίες και Ανισότητες που κυριαρχούν στις Ένοπλες Δυνάμεις!
Καθώς η μεγάλη μάζα των επαναπατρισμένων επιστρέφει σήμερα Πέμπτη με πτήση πολιτικού αεροσκάφους αξίζει να παρακολουθήσουμε τις καταγγελίες αυτών που έφτασαν ήδη στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει ήδη το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα περάσουν τεστ κορονοϊού στο αεροδρόμιο και θα μεταφερθούν στο ΚΕΤΘ Αυλώνας ή στο ΚΕΠΒ Θήβας, όπου θα παραμείνουν για 5 μέρες. 
Μετά από θα τους γίνει και δεύτερο τεστ. Στο βαθμό που βγει Αρνητικό θα φύγουν με φύλλο πορείας για μετάθεση κοντά στον τόπο καταγωγής τους, μπαίνοντας σε Καραντίνα στο σπίτι τους.
Εξέλιξη θετική για τους φαντάρους που το οφείλουν στους αγώνες των Επαναπατρισμένων Εξ Αναβολής συναδέλφων τους που η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έλιωσαν στη Δουλειά στο ΚΕΠΒ Θήβας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συναδέλφων που επέστρεψαν την Τετάρτη τους έγινε το 1ο ΤΕΣΤ και μετά τους πήγαν στο ΚΕΤΘ Αυλώνα όπου αρμόδιος αξιωματικός τους επανέλαβε αυτά που είχε γνωστοποιήσει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αφού περάσουν οι 18 με 24 ώρες που χρειάζεται για να βγουν τα αποτελέσματα του 2ου ΤΕΣΤ θα φύγουν με μετάθεση για τα σπίτια τους. 
Και μετά τους άφησαν να πάνε στους θαλάμους όπου για μια ακόμη φορά γνώρισαν την Αθλιότητα του Στρατού και την Αδιαφορία της Ιεραρχίας.
Ενώ ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι οι Επαναπατρισμένοι συνάδελφοι θα ερχόντουσαν Αυλώνα, οι αρμόδιοι Αξιωματικοί δεν έκαναν τίποτε για να καθαριστούν και συντηρηθούν οι εγκαταστάσεις!!!
Η Αυλώνα που δεν χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια ως Κέντρο Εκπαίδευσης βρίσκεται σε αισχρή κατάσταση.
Κρεβάτια με σχισμένα καλύμματα.
Χαλασμένες τουαλέτες.
Υγιεινή και καθαριότητα είναι άγνωστε λέξεις και για τα λουτρά.

Οι Αξιωματικοί προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα χωρίς να πείθουν.
Συχνά, "ρίχνουν" την ευθύνη στην Πολιτική Προστασία για να διαφυλάξουν το γόητρο του Στρατού και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μάλιστα έφτασαν στο σημείου να πουν ότι μπορεί να αργήσει να έρθει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να κάνει τα δεύτερα τεστ κορονοϊού ή ότι μπορεί να μην υπάρχουν τα χρήματα να γίνουν τεστ για πάνω από 500 φαντάρους.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δημοσιοποιεί την διαταγή του ΓΕΕΘΑ για το προσωπικό που υπηρετεί στο εξωτερικό, όπου αναφέρεται καραντίνα 14 ημερών ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ!
Η διαταγή του ΓΕΕΑΘ δεν κάνει διάκριση ανάμεσα στους φαντάρους και τους στρατιωτικούς.
Το ΓΕΣ όμως αφήνει τους στρατιωτικούς που έρχονται από την Κύπρο-ΕΛΔΥΚ να πηγαίνουν σπίτια τους και Φυλακίζει για μια ακόμη φορά τους φαντάρους.
Και μάλιστα στις άθλιες συνθήκες του ΚΕΤΘ Αυλώνας. 
Εμείς Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας για να αντιμετωπιστεί η βρώμα και η αθλιότητα που επικρατούν στο ΚΕΤΘ Αυλώνας, για να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες στους συναδέλφους.
Καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Παραπονούμενοι μαζικά και αποφασιστικά στην Αναφορά και να απαιτήσουν να γίνει ότι και με τους συναδέλφους τους στο ΚΕΠΒ Θήβας:
ΤΕΣΤ-ΜΕΤΑΘΕΣΗ-ΑΔΕΙΑ
Έγγραφο του ΓΕΕΘΑ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου