Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Μαζική Αντίσταση φαντάρων στην Αυθαιρεσία, τις βρισιές και το Χώσιμο

Ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο της δύναμης των φαντάρων, αλλά και της κατάστασης που επικρατεί στον Ελληνικό Στρατό ήταν το επεισόδιο που συνέβη το Σάββατο 23/05, το πρωί.
Στέλεχος, όργανο Υπηρεσίας, έκρινε σκόπιμο να επιτεθεί με φωνές και χαρακτηρισμούς εναντίον συναδέλφων που βιώνουν για μήνες με τον χειρότερο τρόπο όλη την αθλιότητα του Στρατού, την επικίνδυνη και Άδικη πολιτική του Υπουργείου Άμυνας για τον Ιό.
Δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίζαμε τους φαντάρους ως "τους χωμένους των χωμένων" αφού το τελευταίο διάστημα στα όσα έχουν τραβήξει μέχρι τώρα, ήρθε να προστεθεί η ατελείωτη εργασιακή τους εκμετάλλευση, με πρόσχημα την αντιμετώπιση του Κορονοιού!
Το Στέλεχος λοιπόν αφού τους επιτέθηκε λεκτικά απαίτησε νέο γύρο αγγαρειών από τους εξοντωμένους σωματικά συναδέλφους, που βρίσκονται σε καθεστώς μεγάλης Ψυχολογικής πίεσης.
Σε καμιά περίπτωση όμως δεν περίμενε ο Στρατιωτικός την αντίδραση των δεκάδων φαντάρων, που Αρνήθηκαν αποφασιστικά και μαχητικά να Υποταχθούν στις ύβρεις του, να σκύψουν το κεφάλι και να εκτελέσουν υπάκουα τις εντολές του που σήμαιναν Σαββατιάτικο χώσιμο...
Ο Στρατιωτικός διαπιστώνοντας την τροπή που παίρνουν τα πράγματα Υποχώρησε και τους άφησε να απολαύσουν λίγες επιπλέον ώρες χαλάρωσης.
Είναι ένα αγωνιστικό στιγμιότυπο που αποκαλύπτει τη δύναμη που έχουν οι φαντάροι.
Το τι μπορούν να καταφέρουν με την συλλογική τους δράση, όταν αμφισβητούν την Αυθαιρεσία, την εκμετάλλευση και την καταπίεση.
Η κατάσταση όμως που έχει προκαλέσει το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας είναι ασφυκτική.
Συνάδελφοι, μόνο με Κίνημα μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και το Φασισμό.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι στο πλευρό σας.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Κινητοποίηση της 31ης Μαίου, στις 11.00 π.μ. στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα, ενάντια στην εργασιακή εκμετάλλευση και την καταπίεση των συναδέλφων που μετατράπηκαν σε Υπηρέτες των στρατιωτικών, καθώς το Υπουργείο Άμυνας της ΝΔ τους εξασφαλίζει δωρεάν διακοπές με την Δουλική εργασία μας. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου