Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Μυστική διπλωματία Γερμανίας-Ελλάδας-Τουρκίας: πωρώνουν εθνικιστικά τους λαούς και τους θέλουν αναλώσιμους

Στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και ανταγωνισμών [ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας-Κίνας], με βασικό επίδικο την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων αλλά και τον έλεγχο θαλάσσιων εμπορικών-ενεργειακών ροών παγκόσμιας σημασίας που αποτελούν τις βασικές αιτίες εκδήλωσης της επεκτατικότητας-επιθετικότητας του εντεινόμενου ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εκπροσώπων της ελληνικής και της τουρκικής κυβέρνησης στη Γερμανία, με τη διαμεσολάβηση και τη συμμετοχή εκπροσώπου της γερμανικής προεδρίας.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αναδείξει το πως οι διπλωματικές διεργασίες αλληλοδιαπλέκονται με τις πολεμικές προετοιμασίες, την επίδειξη Στρατιωτικής Ισχύος, τις πολεμικές επεμβάσεις στη γειτονιά μας που "φλέγεται", με την καταστροφή λαών και τα ποτάμια της προσφυγιάς, ενώ το αστικό σύστημα εξουσίας σε κάθε χώρα απαιτεί "εθνική ενότητα" και "θυσίες" από τον κόσμο της εργασίας για Προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών και εξοπλισμούς. 
Αντιμετωπίζοντας τους εργαζόμενους και την νεολαία ως Αναλώσιμους της καπιταλιστικής κερδοφορίας και των πολεμικών τους τυχοδιωκτισμών. 
Ενώ τέλος το προσφυγικό ζήτημα εργαλειοποιήται και από το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν και την κυβέρνηση της ΝΔ που κλείνει τα σύνορα στους πρόσφυγες και διαπραγματεύεται το ρόλο της ως Υπερασπιστή της Ευρώπης Φρούριο.    

Ο πόλεμος επομένως γίνεται συστατικό στοιχείο της αστικής πολιτικής:
από την αναδιοργάνωση της αστικής οικονομίας μέχρι την σύνδεση ΑΕΙ-Πολεμικής Βιομηχανίας, την ανάδειξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ως Χωροφύλακα των λαών και τις επεμβάσεις για την διεκδίκηση μεριδίου από την ιμπεριαλιστική λεηλασία. 
Τώρα μας λένε ότι διεξάγουν Συνομιλίες Μυστικά, μακρυά από τους λαούς.
Μας το λένε αυτό οι ίδιοι που καλλιεργούν τον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία, που εργαλειοποιούν την εθνικιστική αντίληψη για να διχάσουν τους λαούς και να τους στρέψουν τον ένα ενάντια στον άλλο.
Το λέμε ξκάθαρα:
δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε από την αστική πολιτική.
Η καπιταλιστική ειρήνη τους μας απειλεί, η Οικολογική Καταστροφή είναι βεβαιότητα, ο Πόλεμος και τα θερμά επεισόδια είναι συνέχεια της πολιτικής τους με άλλα μέσα. 
Καλούμε τον λαό μας να γυρίσει την πλάτη στα "εθνικά οράματα και τους εθνικούς στόχους".
Δεν έχουμε τίποτε κοινό με τις κυβερνήσεις, τους εφοπλιστές και τραπεζίτες, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτοί που μας Απαγορεύουν τις Διαδηλώσεις και δολοφονούν αγωνιστές, αυτοί που μας κλέβουν το σπίτι, το μισθό, το κάθε μας δικαίωμα είναι ο δικός μας Εχθρός.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ και την Εκμετάλλευση των Ενεργειακών Κοιτασμάτων 
Είμαστε ενάντια σε όλους τους Ιμπεριαλιστές: ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσία-Κίνα  
Πρέπει να Αρνηθούμε να είμαστε εμείς οι Αναλώσιμοι της καπιταλιστικής κερδοφορίας πρώτα απ΄όλα στο εργοστάσιο, το γραφείο, την οικοδομή και έπειτα στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ 
ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, 
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 
ΔΕΝ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ Τούρκοι και Έλληνες φαντάροι 
για τα συμφέροντα των αστικών κρατών και του κόσμου του πλούτο.
Οι λαοί σε Ελλάδα και Τουρκία πρέπει να αγωνιστούν Ενωμένοι ενάντια στις αστικές κυβερνήσεις και τα πολιτικά-οικονομικά συμφέροντα που μας οδηγούν στον πόλεμο, τον Μεγαλοϊδεατισμό της Επέκτασης του ελληνικού καπιταλισμού και στον Νεο-Οθωμανισμό του καθεστώτος Ερντογάν, το καθεστώς εκμετάλλευσης και καταπίεσης των εργαζομένων. 
Να παλέψουμε λοιπόν ενάντια στους Πολεμικούς Εξοπλισμούς.
Ενάντια στην Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας-Να μειωθεί τώρα στους (6) μήνες.
Λέμε όχι στις Προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Να Αντισταθούμε στις Πολεμικές Συμμαχίες και Συμφωνίες με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και τη Γαλλία. 
Να Ακυρωθούν οι Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου.   
Το Αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να παρέμβει τώρα και να Μπλοκάρει τη Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής. 
Καλώντας σε μαζική Ανυπακοή στα «εθνικά» πολεμοκάπηλα σχέδια τους. 
Να Αρνηθούμε να μπούμε εμείς στην "πρώτη τη γραμμή" για τα συμφέροντα εφοπλιστών, εργολάβων, καναλαρχών, τραπεζών, επιχειρηματιών της ενεργειακής βιομηχανίας. 
Κομβικό ζήτημα η ανάπτυξη του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον πόλεμο, τον ρατσισμό, τον εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου