Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020

Αυξάνουν την Στρατιωτική Θητεία από την Σειρά Κατάταξης του Σεπτεμβρίου-Θα υπηρετήσουν επιπλέον 1,5 μήνα;

Βιάζεται η κυβέρνηση της ΝΔ και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο, να επιβάλλουν το άθλιο μέτρο της αύξησης της Στρατιωτικής Θητείας.
Πρόκειται για την πρώτη αύξηση στρατιωτικής θητείας από τη Μεταπολίτευση.
Επίσης, ενώ μέχρι τώρα μείωναν την θητεία και προσλάμβαναν Μισθοφόρους Στρατιώτες, τώρα για πρώτη φορά προσλαμβάνουν το μεγαλύτερο αριθμό Μισθοφόρων και ταυτόχρονα αυξάνουν την Στρατιωτική θητεία στον Στρατό Ξηράς.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Στο πλαίσιο της τεράστιας προπαγάνδας των καναλιών που έχουν πληρωθεί με 20 εκατομμύρια ευρώ από τον Μητσοτάκη, η κυβέρνηση επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την "εθνική ανασφάλεια" που καλλιεργούν ενώ εντείνεται η Μυστική Διπλωματία Ελλάδας-Τουρκίας, για να επιβάλλει αντιδραστικά μέτρα που απαιτούν γνωστοί μιλιταριστικοί κύκλοι εδώ και 30 χρόνια!
Μετά λοιπόν τις εξαγγελίες αγοράς όπλων αξίας 10,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Ευρώ, την Ιδιωτικοποίηση της Πολεμικής Βιομηχανίας, την πρόσληψη 15000 Μισθοφόρων Στρατιωτών, η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί την αύξηση της Θητείας στον Στρατό Ξηράς στους 12 μήνες.
Μάλιστα, το Άθλιο και Άδικο αυτό μέτρο επιβάλλεται με ακόμη πιο Άθλιο και Άδικο τρόπο.
Δηλαδή, οι συνάδελφοι φαντάροι της Σειράς Κατάταξης Σεπτεμβρίου ενώ υποχρεώθηκαν σε Υποχρεωτική Στράτευση 9 μηνών, τώρα πληροφορούνται ότι θα υπηρετήσουν 12 μήνες! 
Μάλιστα, όπως διαδίδουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, "όσοι κατατάχθηκαν στον στρατό στις αρχές Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία κατά 1,5 μήνα ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση
Τη σχετική εισήγηση για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, φέρεται να έχει καταθέσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ".
H κυβέρνηση της ΝΔ έχει το θράσος να μιλά για την ανάγκη Ισότητας ανάμεσα στα βύσματα σμηνίτες-ναύτες με τους στρατιώτες του Στρατού Ξηράς!
Στην κατεύθυνση Διαιώνισης και Εμβάθυνσης της Κοινωνικής Αδικίας και Ανισότητας είναι και οι ιδέες του Κ.Μητσοτάκη για Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας στους 12 μήνες για τον Στρατό Ξηράς.
Είναι ένα ακόμη μέτρο που θα εντείνει την βυσματοκρατία και τις πελατειακές σχέσεις.
Όλοι γνωρίζουν ότι το Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική Αεροπορία είναι τα αγαπημένα Όπλα των βυσμάτων, της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ.
Πολύ καλύτερες συνθήκες και πολύ μικρότερη θητεία.
Οι σμηνίτες και οι ναύτες έχουν στα χαρτιά περισσότερους μήνες να υπηρετήσουν (2 και 3 μήνες αντίστοιχα), αλλά στην πραγματικότητα κάνουν και τώρα Μικρότερη Θητεία.
Όλες οι μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας είναι χαρακτηρισμένες ως μονάδες της Παραμεθορίου.
Άρα, υπηρετείς στον Σκαραμαγκά και δικαιούσαι κάθε μήνα 10 ή και 15 μέρες Άγραφης Άδειας, τα γνωστά OFF.
Δηλαδή σε εκτός από τη μεγαλύτερη Άδεια Απολύσεως (30), θα λάβει για ένα διάστημα 10 μηνών 100 με 150 μέρες άγραφης άδειας!
Δηλαδή, η 12μηνη θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό μεταφράζεται από 4,5 έως 6 μήνες Άδεια (υπολογίστε και τη μεγάλη Άδεια Ορκωμοσίας)!!!
Αυτή είναι η Ισότητα που περιγράφει ο Κ.Μητσοτάκης και η ΝΔ...
Παράλληλα, προωθούν την Υποχρεωτική Στράτευση στα 18.
Ας δούμε τρεις σημαντικές παρατηρήσεις:
Πρώτον, η Υποχρεωτική Στράτευση στα 18 είναι ένα βίαιο κατασταλτικό μέτρο που αποσκοπεί στην στράτευση των φτωχών νέων σε όσο το δυνατόν πιο μικρή ηλικία. 
Το αστικό σύστημα εξουσίας εκτιμά ότι οι φτωχοί νέοι που θα πηγαίνουν στρατό μετά το σχολείο θα είναι πιο πειθαρχημένοι, υπάκουοι, αφού δεν θα έχουν την κοινωνικοποίηση και τις παραστάσεις κινηματικής δράσης και αμφισβήτησης που μπορούν να προσφέρουν τα χρόνια των πανεπιστημιακών σπουδών. 
Δεύτερον, τονίζουμε ότι το μέτρο αυτό αφορά την Στράτευση των φτωχών νέων καθώς όλοι γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση αν εφαρμόσει αυτό το μέτρο συνολικά, θα στερηθεί της παρουσίας των μορφωμένων και εργασιακά ειδικευμένων νέων.
Και όλοι γνωρίζουν ότι ο Στρατός θα γκρεμιστεί ως χάρτινος πύργος σε αυτή την περίπτωση. Ένας γιατρός χωρίς τους στρατιώτες γιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές, πολιτικούς μηχανικούς, γνώστες Η/Υ και τόσων άλλων ειδικοτήτων!
Πάντα, η ΟΝΝΕΔ και η ΝΔ όταν μιλούν σε Στράτευση στα 18, για την εφαρμογή αυτού του ελεεινού-αντιδραστικού μέτρου, μιλούν για την ευέλικτη εφαρμογή του.
Τρίτον, η εξαγγελία για Στράτευση στα 18 της ΝΔ και του Κ.Μητσοτάκη, ακολουθεί τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ για τον Στρατό, που φρόντισε να εξασφαλίσει στα ανώτερα και μεσαία στρώματα να εξαγοράζουν την Στρατιωτικής τους θητεία στα 32 τους χρόνια.
ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
Η κυβέρνηση της ΝΔ συγκροτεί έναν ακόμη μεγαλύτερο Στρατό Φτωχών, είτε κάνουν την Υποχρεωτική θητεία είτε προσληφθούν ως Μισθοφόροι Στρατιώτες, Πραιτοριανοί εναντίον του κόσμου της εργασίας, κυνηγοί Προσφύγων/Μεταναστών, κρέας στα κανόνια τους για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα, με ρόλο Χωροφύλακα των αγωγών, εξεδρών άντλησης φ.α και πετρελαίου, αλλά και Φρουροί των επενδύσεων τους εντός και εκτός συνόρων. Η συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις περιγράφεται ως "εθνική ανάγκη", καθώς είναι το αίμα μας το αντίτιμο που καταβάλλει η αστική τάξη για να αρπάξει μερίδιο από την λεηλασία των λαών!
Ενός κράτους Άμυνας/Ασφάλειας που ολοένα και περισσότερο μοιάζει στο Ισραήλ, με τον μεγαλύτερο αριθμό Αστυνομικών-Συνοριοφυλάκων-Στρατιωτικών στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Καλούμε την Νεολαία σε μαζικό και αποφασιστικό αγώνα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και φασισμό.
Καλούμε την νεολαία να αγωνιστεί ενάντια στην Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας. Απαιτούμε άμεση Μείωση στους 6 μήνες.
Καλούμε την νεολαία να αγωνιστεί ενάντια στην Υποχρεωτική Στράτευση των νέων Ανδρών και Γυναικών στα 18, την ίδια περίοδο που δίνουν τη δυνατότητα στους γόνους των πλουσίων να Εξαγοράσουν τη Θητεία!
Πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί στην τεράστια αυτή Ταξική Επίθεση.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πιστεύει ότι το Αντιπολεμικό Κίνημα πρέπει να παρέμβει τώρα. Προβάλλοντας την ανάγκη Κοινού Διεθνιστικού εργατικού αγώνα σε Ελλάδα και Τουρκία. Απάντηση μας η συναδέλφωση Ελλήνων και Τούρκων Φαντάρων.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για τα συμφέροντα ελληνικής ολιγαρχίας-ΝΑΤΟ ΕΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου