Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

567 ΜΠ ΤΠ: Έτσι οδηγούν φαντάρους σε Αυτοκτονία; Υποχείριο σκουπίδι Λοχιών, το παιδί της τράκας για τους ανώτερους

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στο στρατόπεδο 567 ΜΠ ΤΠ με έφεραν Υποχρεωτικά, αλλά δεν ήξερα πως για να υπηρετήσω πρέπει να γίνω υποχείριο σκουπίδι Λοχιών, το παιδί της τράκας για τους ανώτερους, να με αχρηστεύουν μέρα με την μέρα και να με πατάνε ψυχολογικά γιατί ίσως να μην έχω βύσμα ή τον θείο μου ανθυπασπιστή να με φτιάξει;Δεν θα κάνω παράπονα για υπηρεσίες, δεν είναι αυτό το βασικό πρόβλημα μας. 
Πρόβλημα έχουμε με τους Ανώτερους Αξιωματικούς, τις καθαριότητες μέσω κορονοιού. Το ότι κοιμόμαστε 30 άτομα στον θάλαμο κάθε βράδυ, αλλά το πρωί βάζουμε μάσκα. 
Πρόβλημα είναι τα στελέχη και ο βυσματικός κόσμος.
Πρόβλημα είναι αυτοί που το παίζουν Ειδικοδυναμίτες και ξεχνούν πως εμάς μας φέρανε για μια απλή θητεία πεζικού! 
Κοροϊδεύουν υπέρβαρους ή γενικά κάτω από Ι1 στρατιώτες στην Ταγματική αναφορά. Κάνουν ρεζίλι άτομα που ίσως είναι πιο μαλακοί χαρακτήρες. Δίνουν κρατήσεις με το καλημέρα, χωρίς κανένα λόγο, απλά γιατί ίσως δεν τον κοίταξες σωστά για αυτόν. 
Ευσταθεί ότι στις βολές συμμετείχε ο 12χρονος γιος στελέχους που πυροβόλησε με G3A3 ενώ πολλά στελέχη ήταν μπροστά και υπάρχουν μάρτυρες; 
Κατανοεί η Ιεραρχία αν συνέβη κάτι τέτοιο, ποιοι κίνδυνοι υπήρξαν για το παιδί και τους συναδέλφους;
Τιμωρίες χωρίς λόγο αβέρτα σε πολλά άτομα που δεν έχουν βύσμα κυριολεκτικά. 
Ανώτεροι αξιωματικοί που "τρώνε" Κανονικές Άδειες σε περίπτωση υπηρεσιακού. 
Υπάρχουν 2-3 άτομα από τα 100 που δεν είναι Σερραίοι και δεν είναι βύσματα. Αυτά τα άτομα δεν έχουν πάει σπίτι τους εδώ και 7,5 μήνες κύριοι και από άδειες έχουν μόνο τις κανονικές και του κορονοϊου μιλάω για Β’ ΕΣΣΟ 2020. 
Ξέρετε τι είναι να μην έχεις δει την μάνα και τον πατέρα σου που είναι 700 χλμ μακριά για μισό χρόνο; 
Ποιος μου λέει ότι θα ζουν όταν γυρίσω πίσω; 
Ρωτάμε το ΓΕΣ και το Στρατηγό: 
Κάτω από ποιες συνθήκες τραυματίστηκε Αξιωματικός της μονάδας; 
Είναι ενήμερη η Ιεραρχία για περιστατικά διαπληκτισμών μεταξύ Αξιωματικών και Δοκίμων;
Ας πάμε και στα στελέχη. 
Τα περισσότερα στελέχη είναι ξαδέρφια και θείοι μεταξύ με τους στρατιώτες, πράγμα που στις υπηρεσίες φαίνεται ΠΟΛΥ. Το ίδιο και στις αγγαρείες, όταν όλοι αράζουν, ενώ θεωρούνται κορόιδα οι αβυσματίες που τους χώνουν συστηματικά. Κάτω από τον ήλιο με 35 βαθμούς για ώρες 9 πμ μέχρι 13.00 μμ ΣΕΡΙ κόβουμε χόρτα και δέντρα όλη μέρα... 
Οι γυναίκες στελέχη μας ταλαιπωρούν με φωνές, ακόμα και με σπρώξιμο ή σφαλιάρα, που για αυτές δεν είναι κάτι, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, είναι Παραβίαση των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ μας! 
Μας φωνάζουν όλο το πρωί. 
Σκεφτείτε από τις φωνές και την πίεση χωρίς λόγο, ενώ όλα είναι στην εν τέλεια, στρατιώτης 26 χρόνων έβαλε τα κλάματα γιατί δεν άντεξε άλλο. Υπαξιωματικοί μας διατάζουν να καθαρίσουμε σκατ@ από την τουαλέτα χωρίς γάντια και στο τέλος, αν δεν σε γνωρίζει προσωπικά, σε βγάζει αναφερόμενο γιατί έριξες παραπάνω χλωρίνη από όσο έπρεπε! 
Κάθε πρωί ταγματικη αναφορά για μας χωρίσουν σε αγγαρείες που κατά 100% είναι τα ίδια άτομα κυριολεκτικά, στα ίδια πόστα για την ίδια εργασία. 
Τα στελέχη κάθονται και πίνουν καφέ, αν ο Στρατιώτης θέλει να κατουρήσει φοβάται μην βγει αναφερόμενος. 
Πλέον κάθε πρωί όλοι φοράνε μάσκα και είναι σε απόσταση πάνω από 2 μέτρα...λένε και καλά. Μάσκα φοράμε ΑΛΛΑ μέχρι την ταγματική όλοι είναι μέσα στον θάλαμο για να μην φαινόμαστε στον διοικητή σαν σαρδέλες ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ . 
25-30 άτομα κάθε βράδυ ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς κλιματισμό, μέσα στην ζέστη. 
Α και προφανώς μετά τις 14:30 μμ το μεσημέρι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ, ΟΥΤΕ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ! 
Ένα από τα πιο βασανίστηκα στρατόπεδα 567 ΜΠ ΤΠ και κανείς δεν λέει κάτι γιατί φοβούνται μην τους βρουν επειδή είναι όλοι ντόπιοι. Όμως δεν είναι όλοι πλέον! 
Επίσης έχω μιλήσει με πάνω από 3 άτομα και δεν κάνω πλάκα με τα οποία καθόμουν άπειρες ώρες ειδικά μετά από 6-1 ή 7-1 να σκέφτονται τις πιο ακραίες επιλογές και να κλαίνε δίπλα μου γιατί έχουν να δουν το σπίτι τους μισό χρόνο! 
Όλες οι τιμητικές έχουν εξαφανιστεί: ούτε αιμοδοσίας ούτε από αλλά στρατόπεδα ούτε ΤΙΠΟΤΑ, μόνο κανονικές έμειναν και αυτές με την ελπίδα ότι έχουμε 15 της ορκομωσίας και μιλάω για Β ΕΣΣΟ 2020. 
Αν ήταν να μπω στρατό για να γίνω ψυχολόγος από εκεί που ήμουν ένας απλός ιδιωτικός υπάλληλος... 
Πιστέψτε με χαίρομαι που βοηθάω και στηρίζω τους υπόλοιπους όταν φτάνουν στα πρόθυρα αυτοκτονίας και αν δεν πιστεύουν ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Ή ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ! 
Πρέπει να υπάρξει άμεσα παρέμβαση. Υπάρχει κίνδυνος. Μας ωθούν σε πολύ ακραίες σκέψεις! 
Αυτό δεν είναι στρατός. Είναι ένα φασιστικό παράρτημα που χρησιμοποιεί δούλους και εκμεταλλεύεται τους στρατιώτες! 
Συγνώμη για τον χρόνο σας, αλλά άμα δεν τα έβγαζα από μέσα μου ίσως να έφτανα και εγώ στα πρόθυρα του να το σκάσω αλλά δε θέλω. 
Θέλω να δείξω ποσό λάθος είναι και ποσό κακό κάνουν στα παιδιά ανεξάρτητος ηλικίας. 
Γιατί αυτό είναι ψυχολογική βία! 
Και όταν εννοώ δεν έχουμε πάρει άδεια, ψάξτε στα χαρτιά να δείτε τι εννοώ. 
ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! 
Τα βύσματα παίρνουν άγραφες ακόμα και εντός επιφυλακής.

Εμείς Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της Ιεραρχίας και του ΓΕΣ.
Υπάρχει Κίνδυνος.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου