Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΕΠΒ Θήβας: Αντί για Ορκωμοσία Μαζικό Καψόνι σε φαντάρους και γονείς

φώτο αρχείου
Η τελετή Ορκωμοσίας στο ΚΕΠΒ Θήβας σήμερα Παρασκευή 25/09 μετατράπηκε σε ένα απεχθές καψόνι για φαντάρους και γονείς.
Αξίζει όμως να δούμε τι είχε προηγηθεί.
Με πρόσχημα την εφαρμογή των μέτρων για τον Κορονοιό, Αξιωματικοί της μονάδας ενημέρωσαν τους Νεοσύλλεκτους συναδέλφους ότι η τελετή Ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί για τους μισούς την Παρασκευή 25/09 και για τους υπόλοιπους το Σαββάτο 26/09.
Το μέτρο αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους Νεοσύλλεκτους που όχι μόνο παραμένουν έγκλειστοι για τόσες βδομάδας με πρόσχημα τον Κορονοιό -ενώ οι φαντάροι παλιότερων σειρών κατάταξης λαμβάνουν Έξοδο και οι στρατιωτικοί μπαινοβγαίνουν ελεύθερα-, αλλά απειλήθηκαν να τους αφαιρεθεί μια μέρα Άδειας από την περιορισμένη σε επτά (7) μέρες Άδεια Ορκωμοσίας.
Θυμίζουμε ότι τα βύσματα της ΝΔ που κατακλύζουν το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία απολαμβάνουν τουλάχιστον δέκα (10) μέρες άδεια ορκωμοσία.
Την Παρασκευή 25/09 οι Νεοσύλλεκτοι είχαν ενημερωθεί ότι θα ορκιστούν οι μισοί στις 10.00 και οι υπόλοιποι στις 12.00.
Και φυσικά είχαν ενημερώσει τους γονείς τους που ήρθαν από πολύ μακρινές αποστάσεις προκειμένου να ταξιδεύσουν μαζί στην οικία τους.
Ξαφνικά όμως, στις 11.00 π.μ. οι γονείς είδαν να αποχωρούν οι εκκλησιαστικές αρχές και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς οι Νεοσύλλεκτοι ορκίστηκαν όλοι μαζί στις 10.00.
Αντί όμως οι Νεοσύλλεκτοι να αποχωρήσουν, ενημερώθηκαν ότι απαιτείται δύο ώρες Αναμονής στους στρατιωτικούς για να μοιράσουν τα Φύλλα Πορείας.
Επίσης, οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν ότι για δύο ώρες θα κάνουν εντατικές καθαριότητες!
Σε χώρους που είχαν καθαριστεί την προηγούμενη μέρα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Τελετή Ορκωμοσίας και στην οποία δεν παρέστησαν γονείς λόγω των μέτρων για τον Κορονοιό.
Δηλαδή, υπέβαλαν σε Άθλιο Καψόνι, φαντάρους και γονείς που ταξίδευσαν για ώρες διανύοντας πολύ μακρινές αποστάσεις.
Εμείς όχι μόνο καταδικάζουμε όλα αυτά.
Αλλά καλούμε όλους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Καλούμε τους συναδέλφους να ενισχύσουν την  προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Καλούμε τους γονείς να σταθούν δίπλα στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου