Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Εκπαιδεύονται μαζί οι Ειδικές Δυνάμεις Ελλάδας και Τουρκίας!

Να που βρίσκουμε αγκαλιασμένους τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας και Τουρκίας...
Να που βρίσκουμε τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας και Τουρκίας να εκπαιδεύονται μαζί για να αντιμετωπίσουν την Ρωσία, εχθρό του ΝΑΤΟ....
Να που βρίσκουμε τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας και Τουρκίας να συνεργάζονται μια χαρά για την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών [κοινωνικά κινήματα, μειονότητες, πρόσφυγες] και να διασφαλίσουν τα σχέδια των επενδυτών και των Δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στα Βαλκάνια!
Για αυτό προσλαμβάνει η κυβέρνηση της ΝΔ 15.000 Μισθοφόρους Στρατιώτες και αγοράζει όπλα 10,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Ευρώ.
Από τη Δευτέρα 14 έως την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 διεξάγεται η Διαβαλκανική Άσκηση Ειδικών Επιχειρήσεων «CARPATHIAN EAGLE 2020» στο Διακλαδικό Κέντρο Εκπαίδευσης «GETICA» στο Τσίνκου «CINKU» της Ρουμανίας, με τη συμμετοχή προσωπικού Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ) από την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία και τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονία.
Ο Ελληνικός Στρατός συμμετέχει με Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ), Ειδικές Δυνάμεις και 1 Ελικόπτερο CH – 47.
Η υπόψη Διαβαλκανική Άσκηση διεξάγεται κάθε χρόνο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων των Βαλκανικών χωρών και η διεξαγωγή κοινών αντικειμένων Ειδικών Επιχειρήσεων συμβάλλει στην ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας μεταξύ του προσωπικού των τμημάτων που ασκούνται σε αυτά.
Αυτά αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ.
Δηλαδή, ο Τουρκικός Στρατός ανταλλάσσει εμπειρίες που απέκτησε στην Συρία, Λιβύη, Ιράκ εισβάλλοντας εναντίον των λαών της περιοχής, με τον Ελληνικό Στρατό που δρα στον Έβρο και το Αιγαίο εναντίον των Προσφύγων-Μεταναστών, εκπαιδεύεται με τους  Φονιάδες των ΗΠΑ και Ισραήλ, έχει δυνάμεις σε 15 χώρες στο εξωτερικό.
Αυτή είναι η συνεργασία του Αίματος Ελληνικού και Τουρκικού Στρατού.
Αλήθεια, τι τεράστια σημασία που έχει το Γράμμα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που απευθύνεται σε Έλληνες και Τούρκους φαντάρους και γυρνά την πλάτη σε "εθνικά δίκαια", το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου