Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Απαιτούμε να Αρθεί η Κατάσταση Πολεμικής Κινητοποίησης-ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ φωνάζουν οι Φαντάροι

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί την Άρση της Κατάστασης Επιφυλακής των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε Αντιπολεμική Κινητοποίηση τη Δευτέρα 14/09 στο Υπουργείο Άμυνας στις 18.00 μ.μ
Για δύο σχεδόν μήνες οι συνάδελφοι φαντάροι και το μόνιμο προσωπικό βρίσκονται σε κατάσταση Επιφυλακής και Πολεμικής Προετοιμασίας.
Ήδη έχουμε ένα νεκρό, τον 34χρονο Αλεξιπτωτιστή, που δολοφόνησαν διατάζοντας ρίψη με ακραία καιρικά φαινόμενα, που ήταν γνωστά, αλλά αγνοήθηκαν.
Συνέπεια, η δολοφονία του 34χρονου στο βωμό της Πολεμοκαπηλείας.
Μεγάλα θύματα του εντεινόμενου ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, οι συνάδελφοι φαντάροι:
στην ΕΛΔΥΚ Κύπρου αρνούνται εδώ και εφτά (7) μήνες να μας δώσουν άδεια, κάτι που ισχύει λίγο ή πολύ σε Έβρο και νησιά. 
Μας έβαλαν να πληρώσουμε τα εισιτήρια για να επιστρέψουμε στις μονάδες για την Επιφυλακή τους που για εμάς σήμαινε απίστευτη εργασιακή εκμετάλλευση και χώσιμο. 
Το κουβάλημα όπλων και πυρομαχικών, οι συνεχείς Συναγερμοί, ήρθαν να προστεθούν στις ατελείωτες υπηρεσίες και αγγαρείες. 
Ενώ συνεχίζει το Υπουργείο Άμυνας να μας εκμεταλλεύεται εργασιακά και να μας Μεταθέτει στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ως Υπηρέτες των στρατιωτικών.
Ουσιαστικά η κυβέρνηση της ΝΔ από το Φεβρουάριο έχει επιβάλλει Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, διεξάγοντας διαρκώς πολέμους –εναντίον των Προσφύγων, του Κορονοιού, δύο φορές πολεμική κινητοποίηση- εξαφανίζοντας τα δικαιώματα των φαντάρων, της νεολαίας και του κόσμου της εργασίας.
Παράλληλα, καθημερινά αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ασκεί μυστική Διπλωματία, σε διεργασίες στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, όπου η Προβολή Στρατιωτικής ισχύος, με τους φαντάρους σε ρόλο Αναλώσιμου και κρέας στα κανόνια τους, είναι όρος των Διαπραγματεύσεων που στάζουν αίμα και έχουν κατάληξη την μοιρασιά θαλάσσιων ζωνών-ενεργειακών κοιτασμάτων, με δεδομένη την Οικολογική Καταστροφή της Μεσογείου.
Η Επιθετική-Επεκτική πολιτική του ελληνικού κράτους, ο νέος ρόλος Χωροφύλακα των Ενόπλων Δυνάμεων επιβάλλει την Αγορά όπλων 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Ευρώ, των 15000 Μισθοφόρων Στρατιωτών που εντείνει την Στρατιωτικοποίηση και Οικοδομεί το Ισραήλ των Βαλκανίων.
Εμείς γυρνάμε την πλάτη στους Ανταγωνισμούς και Μεγαλοϊδεατισμούς τους.
Απαιτούμε να γίνει τώρα Άρση της Επιφυλακής και να σταματήσει η άθλια Μυστική Διπλωματία τους.
Καλούμε την Νεολαία σε μαζικό και αποφασιστικό αγώνα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και φασισμό.
Καλούμε την νεολαία να αγωνιστεί ενάντια στην Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας. Απαιτούμε άμεση Μείωση στους 6 μήνες.
Καλούμε την νεολαία να αγωνιστεί ενάντια στην Υποχρεωτική Στράτευση των νέων Ανδρών και Γυναικών στα 18, την ίδια περίοδο που δίνουν τη δυνατότητα στους γόνους των πλουσίων να Εξαγοράσουν τη Θητεία!
Πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί στην τεράστια αυτή Ταξική Επίθεση.
 ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πιστεύει ότι το Αντιπολεμικό Κίνημα πρέπει να παρέμβει τώρα. Προβάλλοντας την ανάγκη Κοινού Διεθνιστικού εργατικού αγώνα σε Ελλάδα και Τουρκία. Απάντηση μας η συναδέλφωση Ελλήνων και Τούρκων Φαντάρων.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για τα συμφέροντα ελληνικής ολιγαρχίας-ΝΑΤΟ ΕΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου