Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Η κυβέρνηση φοβάται τις αντιδράσεις της νεολαίας και Αυξάνει την Θητεία από το Μάρτιο του 2021

Στρατός Ξηράς: Πότε αυξάνεται η Θητεία Ποιες ΕΣΣΟ θα πιάσει
Η θρασυδειλία της κυβέρνησης ΝΔ και του Υπουργείου Άμυνας δεν παίζεται!
Ενώ αρχικά θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ένταση στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις και παρουσιάζονταν αποφασισμένοι να Αυξήσουν την Στρατιωτική θητεία στους 12 μήνες για τους φαντάρους του Στρατού Ξηράς από την Σειρά του Σεπτεμβρίου 2020...
Τώρα διαρρέουν στον φιλοκυβερνητικό τύπο ότι θα αυξήσουν τη θητεία από τον Μάρτιο του 2021.
Γιατί όμως τον Μάρτιο του 2021.
Όλοι ξέρουν ότι η Σειρά Κατάταξης του Μαρτίου και αυτές που ακολουθούν είναι οι πιο μικρές σε μαζικότητα, δεν τις επιλέγουν οι μορφωμένοι φαντάροι, είναι προνόμιο των πιο φτωχών που δεν μπορούν να πάρουν Αναβολή.
Η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει να αυξήσει την θητεία τον Μάρτιο του 2021 γιατί φοβάται τις αντιδράσεις της νεολαίας Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Βάζουν τους δημοσιογράφους να παπαγαλίζουν μονότονα ότι είναι ανάγκη να αυξηθεί η Στρατιωτική θητεία...
Έχουμε κενά στην επάνδρωση των μονάδων...
Δεν γεννάμε ως έθνος...
Και άλλες τέτοιες φαιδρότητες!
Ας κάνουμε όμως ορισμένες επισημάνσεις:
Καταρχήν όλοι ψιθυρίζουν ότι οι ελληνο-τουρκικές διαφορές θα πάνε στη Χάγη και περιμένουν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών για να ανοίξει ο δρόμος για τη Χάγη και να προχωρήσει η Συνδιαχείριση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.
Δεύτερον, μας λένε ότι αγωνιούν για την Άμυνα! Και φτιάχνουν Ένοπλες Δυνάμεις για την Ανατολική Μεσόγειο, συγκροτούν δεύτερο στόλο και Ναύσταθμο στην Σούδα που θα ελέγχει από τα χωρικά ύδατα της Λιβύης μέχρι το Λίβανο.
Τρίτο, δείτε τους τεράστιους εξοπλισμούς των 62 ΔΙΣ Ευρώ: UAV με ακτίνα δράσης 1000 χλμ, αεροσκάφη RAFALE, ενώ ζητούν αεροσκάφη τάνκερ για να τα ανεφοδιάζουν στον αέρα, πύραυλοι scalp με ακτίνα δράσης εκατοντάδες χλμ. Ενώ οι ΗΠΑ στοχοποιούν ξανά τοι Ιράν, εντείνουν τον ανταγωνισμό με Κίνα-Ρωσία το ελληνικό κράτος γίνεται αιχμή του δόρατος αυτών των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.
Τέταρτο, έχει σημασία ότι την περίοδο που η κυβέρνηση επιχειρεί να καθυποτάξει την νεολαία φορτώνοντας τη κακουργήματα γιατί τους αμφισβητεί και την στοχοποιεί ως υπεύθυνη για την διάδοση του Κορονοιού για να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες της...
Την ίδια περίοδο αυξάνει τη θητεία και προσλαμβάνει 15000 Μισθοφόρους Στρατιώτες από τα φτωχά λαϊκά στρώματα γιατί ο Ελληνικός Στρατός γίνεται Χωροφύλακας των λαών, Πάροχος Ασφάλειας για τους επενδυτές και τους εφοπλιστές, Μπράβος για τους αγωγούς και τις εξέδρες πετρελαίου-φυσικού αερίου. 
Φυσικά η Αύξηση της Θητείας δεν είναι Ισότητα.
Είναι Ανισότητα με τα βύσματα της ΟΝΝΕΔ-ΝΔ που διαλέγουν το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία των προνομίων και των 3-4 μηνών Άγραφων Αδειών.
Είναι ακόμη 1000-1500 ευρώ οικονομικό βάρος για την λαϊκή οικογένεια.
Είναι άλλοι 3 μήνες εργασιακή εκμετάλλευση για να απολαμβάνουν Προνόμια οι Στρατιωτικοί που μας έχουν Υπηρέτες τους.
 Ακούστε την εκπομπή μας:
ΗΧΗΤΙΚΟ: Ένταση στα Ελληνο-Τουρκικά και αύξηση της Στρατιωτικής θητείας!
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/10/blog-post_449.htmlΔεν θα τους κάνουμε την χάρη.
Οι Αντιπολεμικές Κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα το Σαββάτο 24/10/2020 ήταν μια πρώτη απάντηση.
Οι αντιδράσεις της νεολαίας θα κλιμακωθούν Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου