Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Καστελόριζο: Ακροδεξιοί Στρατιωτικοί και επικίνδυνοι εθνικιστές ΟΥΚάδες θα "μπούνε στην Τουρκία"

Καταγγελίες φαντάρων βγαίνουν στη φόρα για τη κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Καστελόριζο. 
Στο νησί επικρατεί μια κατάσταση που ξεφεύγει από τα όρια για τους φαντάρους που τους έστειλαν να κάνουν τη θητεία τους εκεί. 
Γεμάτο Eιδικοδυναμίτες και ΟΥΚάδες –όπως επίσης αποκαλύπτουν έντυπα και σαιτ σε κλίμα «εθνικής ανάτασης» και μιλιταριστικού παροξυσμού-, το μόνο που ακούγεται όλη μέρα στο στρατόπεδο είναι το πότε θα μπουκάρουν μέσα στη Τουρκιά και το πόσο επιθυμούν ένα πόλεμο. 
Τα στελέχη στα ίδιο πολεμοχαρές μήκος κύματος κύματα, δεν κρύβουν τη μισαλλοδοξία, τα εθνικιστικά τους συναισθήματα και τις φιλοπόλεμες τους διαθέσεις. 
Η παρουσία του Πολεμικού Ναυτικού είναι πέρα για πέρα ορατή. 
Για τους φαντάρους το κλίμα πολεμικής προετοιμασίας μεταφράζεται σε ατελείωτες αγγαρείες και υπηρεσίες που δεν περιορίζονται εντός του στρατοπέδου. 
Μας έχουν φορτώσει επιπλέον καθήκοντα «Ασφαλιτών» εκτός της μονάδας, σε ένα νησί που από τη μια μεριά έως την άλλη έχει μετατραπεί σε στρατόπεδο. 
Η κατάσταση αυτή πρέπει να ανατραπεί. 
Μας Υποχρέωσαν σε μια στρατιωτικής θητείας που μεταφράζεται σε μια καθημερινότητα Δούλου και Αναλώσιμου. 
Εμείς δεν υποτασσόμαστε σε καμιά «εθνική ενότητα» που επιδιώκει να μας ταυτίσει με Στρατιωτικούς, Επαγγελματίες του Πολέμου, με φασιστικές, ρατσιστικές και εθνικιστικές αντιλήψεις. 
Οι Ακραίοι μας Απειλούν σε Ελλάδα και Τουρκία. Είναι το ίδιο Επικίνδυνοι. Αποτελούν Απειλή για τους λαούς.
Εμείς δεν είμαστε κρέας στα κανόνια για τον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό με επίδικο ΑΟΖ, Ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο εμπορικών-ενεργειακών ροών. 
Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με τον Τούρκο Φαντάρο και Εργαζόμενο. 
Αναγκαία όσο ποτέ η προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος μέσα και έξω από τον Στρατό, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό που δεν τελείωσε γιατί έκλεισαν τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής στη Φυλακή. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου