Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Φωλιές επικίνδυνων Ακροδεξιών είναι οι Λέσχες Εφέδρων-Δεν τελειώσαμε με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής

Πιθανόν να σας λέει κάτι το όνομα Παναγιώτης Μπαντέμης. Αν όχι να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τον πιο «διάσιμο έφεδρο εθνοφύλακα» ο οποίος είχε απασχολήσει την επικαιρότητα -εκτός του να φωτογραφίζεται μαζί με τον Πάνο Καμμένο και να παίρνει τα εύσημα για την «πατριωτική του δράση» από τον πρώην υπουργό Άμυνας- και για τις εγκληματικές του δραστηριότητες όταν έφερε τον τίτλο του πυρηνάρχη Δράμας της Χρυσής Αυγής. 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από μια συναγωνίστρια
Καλημέρα. 
Έχοντας την χαρά και το προνόμιο στα νιάτα μου [τώρα είμαι 52 ετών], να υπογράψω τότε κάπου στα 1988 στην συλλογή υπογραφών υπέρ του Μ.Μαραγκάκη, νιώθω την ανάγκη να πω τα εξής. 
Υπάρχουν σύλλογοι αναγνωρισμένοι από το Κράτος, που αναφέρουν τον τίτλο Σύνδεσμοι Εφέδρων. 
Στην πραγματικότητα είναι φωλιές ακροδεξιών, ευτυχώς μέχρι στιγμής χωρίς ιδιαίτερη ανταπόκριση στον κόσμο, αλλά οπωσδήποτε στην τωρινή Δεξιά κυβέρνηση έχουν αναγνωσιμότητα. 
Μάλιστα έχουν θεαθεί προ Κορωνοιού, να πίνουν καφέ σε στέκια των Πατησιών, με στολές παραλλαγής [καμία 10 άρια άτομα]. 
Ας μην εφησυχάζουμε . 
Το φασιστικό κράτος είναι εδώ [Αύξηση Θητείας-απαγόρευση κυκλοφορίας και άλλα φασιστικά] και η φυλάκιση των μελών της ΧΑ δεν εξασφαλίζει τίποτε σίγουρο. 
Μακάρι να ηττηθεί ο Φασισμός και η Στρατολατρεία στην χώρα μας. 
Να είστε καλά και καλή δύναμη. 

Ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επισημαίνουμε ότι οι Λέσχες Εφέδρων, αυτές οι φωλιές εθνικιστών, ρατσιστών, φασιστών και επικίνδυνων μιλιταριστών βρήκαν την στήριξη από όλες τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την συνδρομή του Στρατού ιδίως από τους στρατηγούς Κωσταράκο-Φράγκο-Στεφανή και εντάσσονται στο κράτος Άμυνας/Ασφάλειας του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού, ιδίως εναντίον των θεωρούμενων ασύμμετρων απειλών. 

Πλούσια η απάνθρωπη δράση τους ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες. Διαβάστε περισσότερα για τον συναγωνιστή Μ.Μαραγκάκη:
Ο Πρώτος Αντιρρησίας Συνείδησης στην Ελλάδα
Η διαδρομή από τις στρατιωτικές φυλακές έως το γυμνάσιο Λευκάδας που διδάσκει φυσική και χημεία.
https://www.vice.com/el/article/9a97g8/antirisias-sinidisis-ellada
ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ καταδικασμένων ΝΑΖΙ Εγκληματιών!
https://liberationpolular.wordpress.com/2018/10/26/%CE%BB%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%B5%CE%B4%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9-%CE%B5/
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου