Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

O Μητσοτάκης Αυξάνει την Στρατιωτική θητεία και συντηρεί τις Πελατειακές σχέσεις!

Ποιο Επιτελικό κράτος;
Ποια Άμυνα;
Δεν υπάρχει τίποτε ποιο Διεφθαρμένο και Διαπλεκόμενο...
Δεν υπάρχει τίποτε πιο Αντιδραστικό και Άθλιο...
Από τον Ελληνικό Στρατό!
Το λέμε ξεκάθαρα:
την Αποκλειστική Ευθύνη για την Πολεμοκάπηλη και ταυτόχρονα Εχθρική για την νεολαία, επιλογή της αύξησης της Στρατιωτικής Θητείας, έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ.
Δεν είναι μόνο ότι συγκροτούν τον Στρατό Πάροχο Ασφάλειας -Χωροφύλακα των λαών, Μπράβο των αγωγών και των εξεδρών των πετρελαϊκών εταιρειών και όχι μόνο, εγγυητή του Μεγαοϊδεατισμού της ελληνικής άρχουσας τάξης...
Με την Αύξηση της Στρατιωτικής θητείας εξυπηρετούν τις Πελατειακές Σχέσεις και τα Προνόμια των Στρατιωτικών. Στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις, στα Πρατήρια, στις Λέσχες Αξιωματικών και αλλού έχουν τους φαντάρους να παρέχουν Δωρεάν εργασία μόνο και μόνο για να προσφέρουν οι κυβερνήσεις Φθηνές Υπηρεσίες και Προϊόντα στους Στρατιωτικούς.
Όμως Πελατειακές σχέσεις είναι κάτι πολύ ευρύτερο, άμεσα συνδεδεμένες με την Ψηφοθηρία!
Υπάρχουν λοιπόν δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα που προκύπτουν από την πολυδιαφημιζόμενη νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων που αποδεικνύει ότι Στρατός σημαίνει Συναλλαγή!
Παράδειγμα πρώτο:
Σχεδιασμοί των τελευταίων ετών προωθούσαν τη μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο στον Σκαραμαγκά για να μπορούν οι Πεζοναύτες άμεσα να επιβιβάζονται στα Αρματαγωγά.
Υπήρξαν όμως αντιδράσεις από όλα τα αστικά κόμματα εξουσίας.
Αποτέλεσμα:
Δεν πάει η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στα Οχηματαγωγά, αλλά τα οχηματαγωγά στην Ταξιαρχία
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/10/blog-post_26.html

Προκύπτουν επομένως πολύ συγκεκριμένα συμπεράσματα για τον ρόλο που παίζει η στρατιωτική ηγεσία, το πως κρύβεται πίσω από τις πλάτες της η κυβέρνηση της ΝΔ για να επιβάλλει τις αντιδραστικές της επιλογές.
Είναι οι ίδιοι Στρατιωτικοί που όταν βγουν στην σύνταξη, στήνουν χαρακώματα στα στούντιο των καναλιών για να χύσουν το εθνικιστικό και μιλιταριστικό τους δηλητήριο, να παίξουν πόλεμο με τους δημοσιογράφους και τους πράκτορες που μαζεύονται σε αυτά...

Υπάρχει όμως και άλλο ένα παράδειγμα.
Ο Υπουργός Πολέμου Ν.Παναγιωτόπουλος που ανακοίνωσε την Αύξηση της Στρατιωτικής θητείας -η μοναδική αύξηση από τη Μεταπολίτευση το 1974-, προχώρησε στην δέσμευση και διαβεβαίωση προς τους κατοίκους του Τυχερού και του Προβατώνα αλλά και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας του Έβρου πως το Στρατόπεδο Προβατώνα δεν πρόκειται να κλείσει αλλά θα ενισχυθεί σημαντικά με έμψυχο δυναμικό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα τόνισε τους κατοίκους να μην ανησυχούν και να μην ακούν φήμες οι οποίες δεν ευσταθούν περί “λουκέτου” στο στρατόπεδο του Προβατώνα Έβρου.

Τι είχε προηγηθεί: 
Είναι το Επιτελικό Κράτος της ΝΔ: η Ντόρα Μπακογιάννη με ποια ιδιότητα χαράζει πολιτική για τις Ένοπλες Δυνάμεις και το στρατόπεδο Προβατώνα;
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/09/blog-post_508.html

Εμείς Απαιτούμε να σταματήσει η Εργασιακή Εκμετάλλευση των Φαντάρων.
Να κλείσουν τώρα όλα τα άχρηστα στρατόπεδα.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου