Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Δεν θα δώσουν Εορταστικές Άδειες στους φαντάρους λόγω Κορονοιού;


Συνάδελφοι φαντάροι που υπηρετούν σε διάφορες μονάδες της Αττικής μας καταγγέλλουν ότι Στρατιωτικοί διαρρέουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δεν θα δοθούν φέτος τα Γκρουπάκια των Εορταστικών Αδειών με πρόφαση τον Κορονοιό.
Στις ανταποκρίσεις τους οι συνάδελφοι αναφέρουν ότι τους ενημερώνουν ότι αντί να δοθούν Εορταστικές Άδειες, θα προσφέρουν τη δυνατότητα "να βάλεις" Κανονική Άδεια.
Και αυτό γιατί υπολογίζουν ότι αυτή η δυνατότητα θα λειτουργήσει Ανασταλτικά καθώς κανένας φαντάρος δε θα δεχτεί να πάρει τις κανονικές του Άδειες για αυτό το λόγο.
Έτσι όμως, το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ "θα το παίξουν καλοί"..., αφού θα φανεί ότι είναι ακατάδεκτοι οι στρατιώτες που δεν κάνουν χρήση της εναλλακτικής που μας προσφέρουν!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει δημόσια αυτές τις απαράδεκτες και Αυθαίρετες μεθόδους.
Ουσιαστικά το Πεντάγωνο επαναλαμβάνει την Κατάργηση των Εορταστικών Αδειών ΜΟΝΟ για τους φαντάρους -αφού οι Στρατιωτικοί μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στα σπίτια τους-, όπως το έπραξε και το Πάσχα.
Τότε είχε υποσχεθεί ότι θα δώσει δέκα (10) μέρες άδεια στους φαντάρους που αντιστοιχούσαν στην περίοδο της Καραντίνας, άδεια όμως που πολλοί Διοικητές τελικά δεν την έδωσαν.
Επαναλαμβάνουμε ότι η κυβέρνηση, το Υπουργείο Άμυνας και τα Επιτελεία επιβάλλουν με διάφορες προφάσεις -πρόσφυγες, Ελληνοτουρκικά, Κορονοιός- ένα καθεστώς Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης που αποσκοπεί, εκτός των άλλων, στην περιστολή των Δικαιωμάτων μας.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να παλέψουμε ενάντια σε όλα αυτά.
Να βγουν Παραπονούμενοι σε όλη την στρατιωτική Ιεραρχία.
Συνάδελφοι, σας καλούμε να παλέψουμε μαζί στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και να υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.  
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου