Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Κοίτα ποιοι Δεξιοί διδάσκουν τα παιδιά μας...

Ο Γ.Γεραπετρίτης Υπουργός Επικρατείας αλλά και καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών είπε σήμερα χαρακτηριστικά :"αν είχαμε 5000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε και ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών,λόγω θνητότητας 50%". Με πιο απλά λόγια δηλαδή, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν αύξησε τις ΜΕΘ γιατί το 50% των νοσηλευόμενων καταλήγουν(όσο πιο πολλές ΜΕΘ, τόσοι πιο πολλοί θάνατοι). Από τη δήλωση αυτη αντιλαμβανόμαστε τα εξής:

1. η ΝΔ κάνει πολιτική επί πτωμάτων, για εκείνη οι νεκροί είναι ενας αριθμός,μια στατιστική και τίποτα παραπάνω.
2. η επίσημη γραμμή της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας είναι ΟΧΙ τεστ, ΟΧΙ ΜΕΘ σύμφωνα με τη λογική "αν κάναμε περισσότερα τεστ θα είχαμε και περισσότερα κρούσματα" κατά το "περισσότερες ΜΕΘ ίσον περισσότεροι θάνατοι". Έτσι πείθουν τον κόσμο ότι τα έχουν κάνει όλα σωστά.
3. έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση ξοδεύει χρήματα σε πολεμικούς εξοπλισμούς, μεγάλους περιπάτους, εορταστικούς στολισμούς, λάδωμα ΜΜΕ, προσλήψεις ειδικών φρουρών και όχι σε ΜΕΘ(485 νοσούντες έχουν βγει ζωντανοί από τις ΜΕΘ!), τεστ, προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού και επιδόματα.
Η συγκεκριμένη δήλωση,λοιπόν, απο το δεξί χέρι του Μητσοτάκη, πέραν του πόσο γελοία είναι, μαρτυρά ακριβώς την επίσημη γραμμή της Κυβέρνησης. Παράλληλα δείχνει πόσο αδιαφορούν για τους νεκρούς και για τα αιτήματα του λαού,ενώ πανικοβάλλονται που τους έχει ξεφύγει η κατάσταση. Αυτή λοιπόν είναι η αριστεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου