Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ!

 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ! 
Μετά και τις δηλώσεις Μητσοτάκη στη Βουλή, στις επιμένει και μάλιστα με επιθετικό τρόπο στην απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου, είναι φανερό πως περνάμε σε μια άλλη πολιτική φάση. Είναι μάλιστα ακόμα χειρότερο το σενάριο, μια που θα μπορούν να καταθέσουν στεφάνια οι αρχηγοί των κομμάτων στο Πολυτεχνείο! Ο Βελόπουλος και ο Μητσοτάκης θα τιμήσουν το Πολυτεχνείο και όχι οι άνθρωποι της γενιάς του Πολυτεχνείου που στάθηκαν όρθιοι απέναντι στις σειρήνες της εξουσίας, ή ο εργατικός και νεολαιίστικος ριζοσπαστισμός.

Είναι κήρυξη πολέμου.

Η πορεία του Πολυτεχνείου πρέπει να γίνει. Ήδη είναι γνωστό πως οργανώσεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, κόμματα και κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες θα βρεθούν στο ραντεβού της μαχόμενης μνήμης.

Δεν πρόκειται μόνο ούτε κυρίως για την υπεράσπιση αυτού ή του άλλου δικαιώματος. Προφανώς μόνο οι μαχόμενες κοινωνικές δυνάμεις μπορούν να απαντήσουν στον κοινωνικό Αρμαγεδόνα που εφαρμόζει η Ν.Δ., άξιος διάδοχος των δεκαετών μνημονιακών κυβερνήσεων.

Δεν πρόκειται μόνο ή κυρίως για την υπεράσπιση της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, παντοτινό οδηγό της απειθαρχίας και της νίκης των καταπιεσμένων στη χώρα.

Είναι ότι την Τρίτη θα λάβει χώρα μια αναμέτρηση η έκβαση της οπαίας, και τα αντανακλαστικά που θα επιδείξουν οι δυνάμεις του αγώνα και μετά τα όποια γεγονότα, θα καθορίσουν και τους όρους που θα συνεχίσει να υπάρχει αυτή κυβέρνηση και όσοι προετοίμασαν και καλύπτουν την πολιτική της. Την Τρίτη πρέπει να ματαιώσουμε τα κλουβιά που ετοιμάζει η κυβέρνηση στην κοινωνική ζωή και στον ίδιο τον αγώνα, τα σχέδια κυβερνήσεων εθνικής ενότητας και καπιταλιστικού ζουρλομανδύα.

Είναι μια μάχη σε έναν πόλεμο, που θα αναδείξει διαφορετικά και τις δυνάμεις του ίδιου του λαού και του αγώνα του.

Την Τρίτη είναι μια μάχη για μια άλλη ζωή, πολιτική, αγώνα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου