Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: ΜΑΚΡΥΑ-Σας περιμένουν βασανιστές για να χορτάσουν την λύσσα τους


Ενώ το Υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μέσω διαρροών στους πάντα πρόθυμους δημοσιογράφους μας ενημερώνει το ότι πρόκειται να αυξήσει σε πρωτόγνωρο βαθμό το Μισθοφορικό τμήμα του στρατού.
Προσλαμβάνοντας 15.000 Μισθοφόρους Στρατιώτες και εισάγοντας περισσότερους από 500 νέους στις Στρατιωτικές Σχολές για να γίνουν Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί....
Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τις περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά Αποχωρήσεις σπουδαστών από την ΣΣΕ.
Αιτία τα καψόνια, τα άγρια βασανιστήρια, η απανθρωπιά και η στυγνή καταπίεση των σπουδαστών μεγαλύτερων ετών.
Είναι χαρακτηριστικό το πως ανατρέπεται η ψευδής εικόνα για την ΣΣΕ από όσους συνειδητοποιούν τι τι πραγματικά σημαίνει.
Έχει σημασία να διαπιστώσουμε ότι συντρίβονται "εθνικά ιδεώδη", καθώς αποδεικνύεται ότι αποτελούν την κουρτίνα που κρύβει την Αγριότητα, τον Μιλιταρισμό και εθνικισμό, τη βαρβαρότητα που απαιτεί η διαπαιδαγώγηση του σύγχρονου Μισθοφόρου που έρχεται να προασπίσει τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου στην Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και όπου αλλού χρειαστεί, συντρίβοντας πρόσφυγες-μετανάστες, στρέφοντας τα όπλα αν χρειαστεί ενάντια στον αγωνιζόμενο εργαζόμενο λαό.
Νέα ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ γονιών
Αποχωρούν τα παιδιά μας από της Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) και απαξιώνουν την σχολή του Καποδίστρια!
Πηγαίνουν με αρχές και αξίες για να προσφέρουν στην πατρίδα τους, αλλά μόνο αυτό δεν ισχύει εκεί. 
Εκεί επικρατούν οι τρομπουκισμοί, οι βρισιές και οι ταπείνωση από τις μεγαλύτερες τάξεις που θέλουν να το παίξουν μάγκες και αλάνια εις βάρος των μικρότερων τάξεων.
Έχοντας την κάλυψη των ανωτέρων. 
Μακριά από αυτή τη σχολή γιατί θα τους μοιάσετε.
Βέβαια τι να κάνουν τα παιδιά. 
Αποβλέπουν στην αποκατάσταση και προσπαθούν να ξεπεράσουν αυτό το αίσχος συμπεριφοράς που βιώνουν.
Προσπαθούν να αντέξουν και καταλήγουν χάνοντας την προσωπικότητα τους.
Ντροπή σε όσους επιτρέπουν όλα αυτά ει βάρος των ανίδεων εφήβων που δεν ξέρουν τι βασανιστές τους περιμένουν για να χορτάσουν την λύσσα τους.
Διαβάστε τι έχει προηγηθεί:
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: 4ετεις Δυνάστες βασανίζουν
-Είναι καθεστώς, δεν είναι εξαίρεση!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Σε μια ακόμη επιστολή καταγγελίας γονιών σπουδαστών της ΣΣΕ αναδεικνύεται το καθεστώς βασανισμών από τους σπουδαστές των μεγαλύτερων ετών προς τα μικρότερα.

Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα συμπεράσματα. 

Καταρχήν μιλάμε για Καθεστώς και όχι για μια εξαίρεση. Οι βασανιζόμενοι σήμερα θα γίνουν βασανιστές αύριο. Τα βασανιστήρια και τα άγρια καψόνια αποτελούν μέρος της εκπαίδευσης. Έτσι διαμορφώνονται οι Αξιωματικοί που θα καταδιώξουν πρόσφυγες-μετανάστες, θα καταστείλουν εργατικούς αγώνες και θα υπηρετήσουν τα στρατηγικά συμφέροντα της άρχουσας τάξης, διατάζοντας τους Αναλώσιμους φαντάρους να γίνουν κρέας στα κανόνια.

Επίσης, όλες αυτές οι ακρότητες είναι γνωστές σε όλους. Το σύνολο των Στρατιωτικών τα έχουν υποστεί ή έχουν πρωταγωνιστήσει σε Αγριότητες. Τέλος, δεν υπάρχει περιθώριο ψευδαισθήσεων. Όλα αυτά γίνονται σε γνώση και με Άνωθεν Ανοχή και Συγκάλυψη.    

Σε όλο και περισσότερες όμως επιστολές γονείς και σπουδαστές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι κανένας νέος δεν έχει θέση στις Στρατιωτικές Σχολές.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
4ετης δυνάστες . 
Στην σχολή Ευελπίδων μετά από 3 χρόνια φόβου και δουλικότητας , όταν πλέον γίνεσαι η Διοικούσα τάξη , τότε βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο δίλημμα . Τόση πολύ εξουσία τι να την κάνεις. (οι αξιωματικοί Είναι λίγοι και δεν σε ελέγχουν ιδιαίτερα ). 
Έτσι όταν έρχονται νέοι πρωτοετής μαθητές , άσχετοι με τον στρατό , ή βγάζεις τα απωθημένα σου ή συλλογίζεσαι ότι κάποια πράγματα πρέπει να βελτιωθούν . 
Δυστυχώς και αυτή την χρόνια ασκούν σωματική και ψυχολογική βία σε αμούστακα παιδιά ,που έφυγαν από το σπίτι τους για ένα καλύτερο αύριο, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθούν και να σπείρουν τον φόβο κάποιοι . Ντρέπομαι που με κάποιους από αυτούς είμαι συμμαθητής , και τον επόμενο χρόνο συνάδελφοι αξιωματικοί . Όταν δεν έχεις συνείδηση έτσι φέρεσαι και νομίζεις πως έχεις το δικαίωμα !!! Μάταιο .. . 
Προτρέπω τους Αξιωματικούς της Σχολής να κάνουν πολλούς , μα παρά πολλούς ξαφνικούς ελέγχους το βραδύ , αυτά που θα διαπιστώσουν θα τους εκπλήξουν , καθώς και ποιοι πραγματικά είναι κάποιοι που το παίζουν μπροστά τους αθώοι και προβλεπόμενοι . 
Τέλος να σταματήσουν τα ψέματα γιατί υπάρχει ο φόβος της τιμωρίας .
Θυμίζουμε τι έχει προηγηθεί:
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: εκεί που επικρατεί ο Τραμπουκισμός-Προστατεύστε τα παιδιά σας

Οργισμένη επιστολή καταγγελίας μητέρας που είδε το παιδί της να αντιμετωπίζεται ως «Μηδενικό»
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, εκεί που επικρατεί ο Τραμπουκισμός
Γι’ αυτό μην αφήνεται τα παιδιά σας να εισαχθούν σε αυτή τη με σκοπό την μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση.
Το μόνο που γίνεται είναι να τους καταστρέφουν την ζωή , καθιστώντας τους με ψυχικές διαταραχές.
Ενώ πριν την εισαχθούν εκεί πέρασαν από διάφορες εξετάσεις και ψυχολογικά τεστ όπου όλα ήταν φυσιολογικά, αλλά με τους εκφοβισμούς, αγριότητες, τις τιμωρίες και τα βασανιστήρια που τους κάνουν.
Καθώς και την ανεξέλεγκτη κατάσταση, την ανοχή και τον εθελοτυφλισμό των υπευθύνων τα παιδιά νιώθουν ότι δεν αξίζουν να είναι εκεί.
Και υποχωρούν, ευτυχώς βέβαια γιατί αλλιώς θα αυτοκαταστραφούν καθώς θα αποκτήσουν χειρότερες συμπεριφορές από αυτές που υπέστησαν από τους δυνάστες τους που διψούν για εξουσία.
Η κόρη μου κατάφερε να γλυτώσει φεύγοντας από αυτό το κολαστήριο του παραλογισμό...
Και είμαι ξανά χαρούμενη ως μάνα γιατί είδα τα μάτια της χωρίς θλίψη, φόβο και αίσθημα κατωτερότητας.
Είναι ξανά ευτυχισμένοι με προτεραιότητα να μην επιτρέψει ποτά ξανά κανένα να μειώσει λέγοντας της πως είναι ένα μηδενικό και δεν αξίζει τίποτε στην ζωή της.
Είμαστε πάλι χαρούμενοι.
Θυμίζουμε:
Υπήρξαν 79 Παραιτήσεις στους 170 εισακτέους σπουδαστές στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων;

Σύμφωνα με καταγγελίες γονιών σε ύψος ρεκόρ κυμάνθηκαν φέτος οι Παραιτήσεις σπουδαστών από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.
Ας μας απαντήσει το Υπουργείο Άμυνας: 
Αληθεύουν οι καταγγελίες που κάνουν λόγο για 79 Παραιτήσεις;
Ο Αριθμός των Εισακτέων ήταν 170 άτομα.
Ποιες αιτίες σύμφωνα με το ΥΠΕΘΑ οδήγησαν τους σπουδαστές στην τεράστια έξοδο των σπουδαστών;
Τι μέτρα πρόκειται να λάβει; 
Μάλιστα οι Παραιτήσεις ήταν τόσο πολλές που για να αναπληρωθεί ο αριθμός των εισακτέων στην ΣΣΕ πήραν σπουδαστές από την ΣΜΥ.
Τονίζουμε ότι την ΣΣΕ από την ΣΜΥ χωρίζουν χιλιάδες μόρια....
Ο αριθμός είναι τεράστιος.
Ας σημειωθεί ότι πρόκειται για παιδιά που θυσίασαν δύο (2) χρόνια από την ζωή τους για να γράψουν πολύ καλά στις Πανελλαδικές προκειμένου να περάσουν στην συγκεκριμένη Στρατιωτική Σχολή που για αυτά αποτελούσε όνειρο ζωής.
Παιδιά που προέρχονται από φτωχές, συχνά πολύτεχνες οικογένειες και αναζητούν την σταθερότητα και σταδιοδρομία στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Και όμως αυτά τα παιδιά που είναι αποφασισμένα να υποστούν πιέσεις προκειμένου να παραμείνουν στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και κατ΄επέκταση στις Ένοπλες Δυνάμεις παραιτούνται.
Ο λόγος;
Η Αθλιότητα και Βαρβαρότητα που επικρατούν στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. 
Είναι οι όροι για να εκπαιδευτούν και διαμορφωθούν οι νέοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων που θα υπηρετήσουν στον σύγχρονο Ελληνικό Στρατό των επεμβάσεων, Χωροφύλακα των λαών, μπράβο των εφοπλιστών και πετρελαϊκών εταιρειών.
Για εμάς η νεολαία δεν έχει καμιά θέση στον Στρατό και στην Αστυνομία
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έχουν προχωρήσει σε σειρά ανακοινώσεων θίγοντας τα βάρβαρα καψόνι, το πνεύμα αυταρχισμού, τρομοκράτησης, καταπίεσης που επικρατούν στην ΣΣΕ, έχοντας στόχο να πλήξουν την Συνείδηση και Αξιοπρέπεια των σπουδαστών.
Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως Κέντρο Βασανισμών: κύμα καταγγελιών για τα καψόνια
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/10/blog-post_147.html
Αποκαλύπτεται η μακρά λίστα των 21 κατηγοριών βαναυσοτήτων που έχει στη διάθεση της η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, μερικά είναι τα εξής:
1. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ: στέκεσαι όρθιος, με τα χέρια τεντωμένα και γυρίζεις ολοένα πιο γρήγορα γύρω από τον εαυτό σου, μέχρι να ζαλιστείς και να πέσεις.
2. ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΚΑΜΨΕΙΣ: στο εστιατόριο κατά τη διάρκεια του πρωινού-μεσημεριανού-βραδινού διατάζεσαι να πέσεις κάτω από το τραπέζι και να πάρεις κάμψεις, ενώ σε ακολουθεί και όποιος κάθεται μαζί σου στο τραπέζι, για υποστήριξη.
3. ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ: με το δείκτη ακουμπισμένο στο έδαφος κάνεις κύκλους γύρω από αυτό γρήγορα μέχρι να ζαλιστείς και να πέσεις κάτω.
4. Σκουλήκια: άσκηση κατά την οποία μπαίνεις στον υπνόσακο και κάνεις έρπυση κανονική και ανάποδη.
5. Βούδας: βαθύ στατικό κάθισμα ακουμπώντας την πλάτη στον τοίχο ή στο φωριαμό (ντουλάπα) με ενωμένα τα πόδια.
6. Βούδας με έκταση των χειρών κρατώντας αντικείμενα π.χ. καρέκλα, στρώμα κρεβατιού, πυροσβεστήρα, όπλο κάνοντας γκαζάκια, δύο ξιφολόγχες με τις άκρες των δεικτών, Μ-71 γεμάτο με τις άκρες των δεικτών από τα κλιψάκια.
7. Βούδας κάτω από τη βιβλιοθήκη.
8. Βούδας κάτω από τη βιβλιοθήκη με έκταση των χειρών κρατώντας αντικείμενα (βλέπε παραπάνω).
9. Επιτόπιο τροχάδην με τα χέρια στην έκταση κρατώντας αντικείμενα π.χ. καρέκλα.
10. Στήριξη με τους δείκτες στο φωριαμό με κάμψη του κορμού σε στάση γέφυρας (πλάτη γυρισμένη στο φωριαμό).
11. Στήριξη του σώματος με το κεφάλι και τα πόδια με τα χέρια πίσω από την πλάτη.
12. Θέση κάμψεων με ελαφρά σηκωμένο το άνω μέρος του κορμού και δαγκώνοντας το γραφείο.
13. Κάμψεις με γροθιές και τα πόδια υπερυψωμένα.
14. Τρέξιμο στους διαδρόμους με τα χέρια στην έκταση κρατώντας αντικείμενα π.χ. πυροσβεστήρας.
15. Λαγουδάκια με τα χέρια σε έκταση κρατώντας αντικείμενα π.χ. πυροσβεστήρας.
16. Έρπυση πάνω κάτω στους διαδρόμους.
17. Χειροβάδιση πάνω κάτω στους διαδρόμους.
18. Χειροβάδιση και έρπυση στην σκάλα.
19. Τρέξιμο με τα χέρια τεντωμένα πάνω από το κεφάλι κρατώντας αντικείμενα.
20. Τρέξιμο από θάλαμο σε θάλαμο φορώντας κράνος και έχοντας το κεφάλι ακουμπισμένο στο έδαφος.
21. «Ασκήσεις» φορώντας την στολή της Κορέας!
Στολή Κορέας-φοράς όλα τα ρούχα που σου έχουν χορηγηθεί!
Τονίζουμε ότι η περιγραφόμενη βαρβαρότητα, που εκθέσαμε αναλυτικά, δεν έχει καμιά σχέση με το επίσημο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Πρόκειται για παράνομη αλλά επαναλαμβάνουμε συστηματική διεξαγωγή βασανιστηρίων από σπουδαστές μεγαλύτερων ετών που κινούνται αυθαίρετα και στο πλαίσιο της συγκάλυψης από τη διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων.
Με αυτό τον βάρβαρο, ταπεινωτικό, παράνομο και απάνθρωποι τρόπο παράγονται τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com
 diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου