Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

ΒΙΝΤΕΟ της εκδήλωσης για Εξοπλισμούς-Μισθοφόρους και το Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό


Την Κυριακή 10/01 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τίτλο:
 “Κολοσσιαίες Πολεμικές Δαπάνες, Ανασυγκρότηση Ενόπλων Δυνάμεων, Πολεμικοί τυχοδιωκτισμοί: ποιος ο ρόλος του Κινήματος Μέσα κι Έξω από τον Στρατό” 
ΔΕΙΤΕ το βίνετο της εκδήλωσης:

Στην εκδήλωση αυτή περιγράψαμε το διεθνές περιβάλλον στον οποίο διεξάγεται ο ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός.
Την επιχείρηση της κυβέρνησης ΝΔ να συγκροτήσει το Ισραήλ των Βαλκανίων, το πως ο Πόλεμος και η Ασφάλεια καθίστανται Πυλώνες καπιταλιστικής ανάπτυξης και το τέλος του κοινωνικό συμβόλαιο που επιβάλλεται με επίκεντρο τον Στρατό.
Παρουσιάστηκε η πρόταση για την ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό και ο νέος ρόλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Στην συγκλονιστική παρέμβαση του φαντάρου περιγράφτηκε το πως το Υπουργείο Άμυνας "αντιμετωπίζει" τον Κορονοιό εκθέτοντας τους φαντάρους σε κίνδυνο.
Συγκλονιστική η κατάθεση εμπειρίας για το τι σήμαινε για τους στρατιώτες η Πολεμική Κινητοποίηση του καλοκαιριού. Τέλος, καλέστηκαν οι νέοι να συμμετέχουν στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Ο εργαζόμενος από την ΕΑΒ περιέγραψε την κατάσταση στην πολεμική βιομηχανία, τις εξελίξεις που υπάρχουν. Μεγάλη συμβολή η ανάδειξη της κατάστασης που διαμορφώνεται για τους εργαζόμενους.
Τέλος, ο φοιτητής της ΕΑΑΚ περιέγραψε το πως ο Στρατός, το ΝΑΤΟ και οι πολεμικές βιομηχανίες εισβάλλουν στα Πανεπιστήμια. Τόνισε το πως διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο για το φοιτητικό κίνημα που πρέπει άμεσα να αναβαθμίσει το Αντιπολεμικό του περιεχόμενο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου