Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Στην ΕΛΔΥΚ ήταν οι Στρατιώτες που έδιναν παραγγέλματα στα αλβανικά-Αλήθεια, οι Αξιωματικοί που ήταν;

Χαρακτηριστικά τα εθνικιστικά και ρατσιστικά δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις φασιστών! 
Μπορεί τους δημοσιογράφους να τους απασχόλησε το γεγονός ότι Αλβανικής καταγωγής στρατιώτες έδωσαν παραγγέλματα στα Αλβανικά σε Έλληνες συναδέλφους τους, οι οποίοι φυσικά εκτέλεσαν χωρίς καμιά αντίρρηση, αλλά το θέμα δεν πρέπει να εξεταστεί με εθνικιστικούς και ρατσιστικούς όρους από τον Ελληνικό Στρατό.
Το βίντεο με τα παραγγέλματα είναι ένας αδιάψευστος μάρτυρας του γεγονός ότι οι λεγόμενοι "παλιοί" φαντάροι αναλαμβάνουν αρμοδιότητες Στρατιωτικών.
Πολλές φορές το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αποκαλύψει ότι αυτοί οι "παλιοί" φαντάροι πρωτοστατούν σε καψόνια και βιαιότητες κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, επιτίθενται λεκτικά και ασκούν βία, διαδίδουν χυδαίες ρατσιστικές και εθνικιστικές απόψεις.
Απολαμβάνοντας ένα  καθεστώς Ανοχής από Αξιωματικούς, που τους φορτώνουν τις δικές τους δουλειές και φυσικά τους "αφήνουν" να κάνουν αισχρότητες, μένοντας στο απυρόβλητο τα στελέχη.
Όλα αυτά ανέδειξε το βίντεο με τα παραγγέλματα.
Όμως, η στρατιωτική και πολιτική Ιεραρχία επιλέγει να μην ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα αλλά να κάνει ΕΔΕ για τα παραγγέλματα.
Με ποιο δικαίωμα οι "Παλιοί" διατάζουν;
Που ήταν οι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί;
Που ήταν τα Όργανα Υπηρεσίας;
Οι Στρατιωτικοί δεν θα ελεγχθούν;
Τα έκαναν όλα εντάξει;
Σε αυτά τα ερωτήματα θα μας απαντήσει το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας;
Ή απλώς θα περιοριστούν στο να κάνουν ΕΔΕ και να "καμπανιάσουν" τους δύο στρατιώτες Αλβανικής καταγωγής που ευθύνονται για τα συνθήματα;  
Σύμφωνα με το armyvoice.gr πρόκειται για στρατιώτες των τεθωρακισμένων στην ΕΛΔΥΚ που έκαναν πλάκα.
Οι αρμόδιοι του ΓΕΣ διαπίστωσαν ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media είναι αυθεντικό και πολύ σύντομα εντοπίστηκαν οι στρατιώτες που πρωταγωνιστούν σε αυτό.  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο, αφού δίνει εντολή για επιτόπιο βηματισμό στους στρατιώτες, τους καλεί να φωνάξουν το όνομα ενός διάσημου προσώπου της Αλβανίας. Επίσης στέλνουν χαιρετίσματα σε κάποια πρόσωπα που τα αναφέρουν ονομαστικά. 
Το ΓΕΣ παρουσιάζεται χολωμένο γιατί λέει επλήγει το Γόητρο του στρατού σε μια ευαίσθητη περίοδο για τα "εθνικά θέματα" και διαρρέει ότι "κατά πάσα πιθανότητα οι στρατιώτες αναμένεται να τιμωρηθούν αυστηρά".
Βεβαίως, είναι σαφές ότι το Υπουργείο Άμυνας θέλει να κρατήσει "χαμηλά το ζήτημα", βγάζει το ΓΕΣ μπροστά να χειριστεί το ζήτημα....
Φυσικά, υπάρχουν λόγοι που γίνονται όλα αυτά, τους οποίους κανείς μπορεί να φανταστεί παρακολουθώντας τις εξελίξεις στη βαλκανική γειτονιά μας.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτούμε να σταματήσει το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να αντιμετωπίζει τους φτωχούς φαντάρους που πάνε στην ΕΛΔΥΚ Κύπρου ως Αναλώσιμους Μισθοφόρους Στρατιώτες και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά ζητήματα που υπάρχουν με την ΕΛΔΥΚ.
Αλλά ποια λύση να δώσουν ΥΠΕΘΑ-ΓΕΣ όταν συστηματικά Παραβιάζουν τα δικαιώματα μας και στέλνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους φαντάρους στην ΕΛΔΥΚ Κύπρου παρά την έγγραφη Άρνηση τους.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το κάνει σαφές για μια ακόμη φορά:
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ

Θυμίζουμε:
http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/01/blog-post_478.html
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου