Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Τρομοκρατούν Φαντάρους για να κρύψουν το Παράνομο γλέντι Στρατιωτικών σε Λέσχη Αξιωματικών της Κεντρικής Μακεδονίας

Σε νέα ανταπόκριση τους οι συνάδελφοι φαντάροι μας αποκαλύπτουν ότι άμεση υπήρξε η κινητοποίηση του ΓΕΣ μετά τη δημοσίευση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το παράνομο γλέντι Στρατιωτικών 02/01/2021.
Ενώ λοιπόν η κυβέρνηση της ΝΔ  εντείνει την Αστυνομοκρατία που έχει επιβάλλει με πρόσχημα τον Κορονοιό και με την προπαγάνδα που διαδίδουν τα χρυσοπληρωμένα τους ΜΜΕ διαφημίζει το νέο καθεστώς Στρατοκρατίας και άθλιου Μιλιταρισμού.
Αποκαλύπτεται όμως ένα πολύ επικίνδυνο κλίμα Ολοκληρωτικού Καθεστώτος όπου τα στελέχη που επανδρώνουν τις Δυνάμεις Καταστολής και Πολέμου δρουν Αυθαίρετα και χωρίς να λογαριάζουν τίποτε.
Απολαμβάνουν καλούς μισθούς και πλήθος προνομίων, θεωρώντας ότι η υπερπροβολή του στρατιωτικού κατεστημένου από τα ΜΜΕ και η πριμοδότηση από την κυβέρνηση της ΝΔ, τους δίνουν τη δυνατότητα να κάνουν ότι θέλουν.
Προσέξτε.
Στις 02/01/2021 έγινε Παράνομο Γλέντι.
Ρωτάμε το ΓΕΣ, αν επιβεβαιώνει τις καταγγελίες των συναδέλφων και να συμμερίζεται τα συμπεράσματα που απορρέουν!
Τεράστια ευθύνη έχει η Διοίκηση της μονάδας που ανήκει η Λέσχη Αξιωματικών και έδωσε την άδεια για να γίνει το Γλέντι;
Τεράστια ευθύνη έχει ο Διευθυντής της Λέσχης που επέτρεψε να γίνει αυτό το Γλέντι και φρόντισε οι Στρατιωτικοί να φάνε, να πιουν και να διασκεδάσουν, αδιαφορώντας για τη Δημόσια Υγεία και τους υφιστάμενους του, που έχει Υποχρέωση να Προστατεύσει;
Το ΓΕΣ που έλεγξε την καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τι έκανε, πως αντιμετώπισε τους Παρανομούντες Στρατιωτικούς;
Οι συνάδελφοι μας καταγγέλλουν ότι ο αρμόδιος Αξιωματικός τους επιτέθηκε ξανά για να "τους κλείσει το στόμα"! 
Με περίσσιο θράσος τους ενημέρωσε ότι έκαναν λάθος, το Γλέντι δεν αφορούσε Απόστρατους Στρατιωτικούς, αλλά στην πλειοψηφία τους συμμετείχαν Εν ενεργεία Στρατιωτικοί, Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί!!!
Επίσης, τους Απείλησε ότι αν δεν σταματήσουν να διαμαρτύρονται που και με δική του ευθύνη, απειλείται η Υγεία τους, θα τους Τιμωρήσει και θα τους κλείσει η σύνδεση με την οποία βλέπουν ταινίες και αθλητικά!!!!
Εμείς ρωτάμε το ΓΕΣ αν επιβεβαιώνει αυτές τις καταγγελίες.
Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσουμε την Απειλή για όλους μας είναι ο Στρατός και το Κράτος Άμυνας/Ασφάλειας που οικοδομούν.
Θυμίζουμε: 
Παράνομο Γλέντι 20 Απόστρατων Στρατιωτικών σε Λέσχη Αξιωματικών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι ο Στρατός όχι μόνο δεν αποτελεί συνιστώσα αντιμετώπισης της Πανδημίας..
Αλλά Υγειονομική Βόμβα εξαιτίας της εγκληματικής κυβερνητικής πολιτικής που χαρακτηρίζεται από εγκληματική αμέλεια και της πλήρης Ασυδοσίας των Στρατιωτικών.
Σύμφωνα με την καταγγελία των φαντάρων από Λέσχη Αξιωματικών πόλης της Κεντρικής Μακεδονίας, το Σαββάτο  02/01/2021, Απόστρατος Στρατιωτικός, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλου σχηματισμού της περιοχής, μάζεψε την παρέα του που αποτελούνταν από 20 ακόμη Συνταξιούχους Στρατιωτικούς και πήγε να κάνει Γλέντι στη ΛΑΦ.
Αδιαφορώντας για την τήρηση των μέτρων, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τους φαντάρους και το σύνολο του προσωπικού της Λέσχης Αξιωματικών.
Τον μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μην τους πάρουν χαμπάρι και για αυτό περιορίστηκαν σε χώρο μακρυά από τα αδιάκριτα βλέμματα....
Ρωτάμε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας:
ισχύουν όλα αυτά που μας καταγγέλλουν οι συνάδελφοι φαντάροι;
θα διερευνήσει τις καταγγελίες;
Δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνουν καταγγελίες στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για την μη τήρηση των μέτρων για τον Κορονοιό σε Λέσχες Αξιωματικών και μονάδες.
Σε αυτή την περίπτωση όμως έχουμε να κάνουμε με ακραία πρόκληση.
Αλήθεια, ποιος έδωσε την άδεια για το Παράνομο Γλέντι;
Ποιος ο ρόλος της Διοίκησης του μεγάλου σχηματισμού της περιοχής που ανήκει διοικητικά η ΛΑΦ;
Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη ΛΑΦ, όπως και το σύνολο των Λεσχών Αξιωματικών λειτουργούν σε καθεστώς "TAKE AWAY". 
Δεν φτάνει όμως που ο Στρατός εκμεταλλεύεται τη δωρεάν εργασία των φαντάρων για να εξασφαλίζει τα προνόμια των Στρατιωτικών, να τρώνε και να πίνουν Τσάμπα...
Την δύσκολη αυτή περίοδο για τον λαό μας, δεν ντρέπονται και δεν δείχνουν κανένα αίσθημα ευθύνης στο κοινωνικό σύνολο, αλλά θέτουν την Υγεία μας σε μεγάλο κίνδυνο.
Εμείς Απαιτούμε από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να διερευνήσει τις καταγγελίες και να βάλει ένα τέρμα σε όλα αυτά.
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΛΕΙΛΕΙ ΞΑΝΑ
Απαιτούμε να σταματήσει η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων στις ΛΑΦ και τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Να προσλάβουν τώρα Πολιτικό Προσωπικό και να σταματήσουν να καταστρέφουν θέσεις εργασίας, αυξάνοντας την Ανεργία.
 ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
Συνάδελφοι Αντισταθείτε.
Η Δημοσιότητα των Καταγγελιών έχει τεράστια δύναμη.
Κυρίως όμως παίζει τεράστια σημασία η αντίληψη του ΕΜΕΙΣ απέναντι στο ΕΓΩ, η πίστη ότι αγωνιστικά και συλλογικά μπορούν και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα αντί να τρέχει ο καθένας να γλύφει για να σώσει το τομάρι του, η αίσθηση ότι ο κάθε φαντάρος Δεν Είναι Μόνος, έχει ένα ολόκληρο Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό που τον στηρίζει και εκφράζει την Αλληλεγγύη του.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου