Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Eκδήλωση ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ την Κυριακή 10/01, στις 18.30

 Η εκδήλωση θα προβληθεί διαδικτυακά από το FACEBOOK του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα πραγματοποιήσει την σημαντική εκδήλωση που ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ δε μας Επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε όπως αρχικά είχαμε σχεδιάσει. Μια εκδήλωση που κρίνεται παραπάνω από αναγκαία.
Θυμίζουμε:
"Κολοσσιαίες Πολεμικές Δαπάνες, Ανασυγκρότηση Ενόπλων Δυνάμεων, Πολεμικοί τυχοδιωκτισμοί: ποιος ο ρόλος του Κινήματος Μέσα κι Έξω από τον Στρατό" 
Είναι ο τίτλος της διαδυκτιακής Εκδήλωσης που πραγματοποιεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ την Κυριακή 10/01 στις 18.30 μ.μ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε ένα πλαίσιο κλιμάκωσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και καπιταλιστικής κρίσης, το ελληνικό αστικό κράτος θέλοντας να αναβαθμίσει την Πολεμική του Ισχύ, ως όρο διεξαγωγής του εντεινόμενου Ελληνο-Τουρκικού Ανταγωνισμού και ως καθοριστική συνιστώσα της ανόδου του Στρατηγικού του, προωθεί την Ανασυγκρότηση των Στρατιωτικών Δυνάμεων. 

Βασικοί Άξονες αυτής του της επιχείρησης αποτελεί η νέα κούρσα των κολοσσιαίων πολεμικών εξοπλισμών, η Πρόσληψη δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών που δεν έχει προηγούμενο και η Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας των φαντάρων στον Στρατό Ξηράς, για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση. 

Η αναδιοργάνωση του Κράτους Άμυνας/Ασφάλειας είναι συνολική, αναγάγει τον πόλεμο σε Πυλώνα της καπιταλιστικής Ανάπτυξης. Σοβαρές οι διεργασίες στον χώρο της Πολεμικής Βιομηχανίας, ενώ στα Πανεπιστήμια εισβάλλει ο Στρατός και η Αστυνομία, το ΝΑΤΟ, η FRONTEX και οι πολεμικές βιομηχανίες. 

Όλες αυτές τις πολύ σημαντικές διεργασίες στο πλαίσιο του αστικού κράτους και στρατού, θα τις προσεγγίσουμε από την σκοπιά της αναγκαιότητας παρέμβασης του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, περιγράφοντας το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό που προσπαθεί να απαντήσει από εργατική ταξική σκοπιά, με στόχο το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής. 

Στην εκδήλωση μας θα συμβάλλουν: 
  • Φαντάρος 
  • φοιτητής 
  • εκπρόσωπος του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
  • εργαζόμενος σε πολεμική βιομηχανία
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου