Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Καλούμε τους Φαντάρους να Αρνηθούν την συμμετοχή-συμβολή τους στην άσκηση των ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ “Defender Europe 2021”

Πρέπει να ξεσηκωθούμε, με Αντιπολεμικό κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό.
Ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά σε έναν ακόμη Υποχρεωτικό Εγκλεισμό μας για να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες για την εγκληματική της αμέλεια για τον κορονοιό που δολοφονεί τον λαό μας και τον καταστρέφει οικονομικά.
Την ίδια περίοδο χιλιάδες ΦΟΝΙΑΔΕΣ του ΝΑΤΟ αποβιβάζονται στην Αλεξανδρούπολη για να συμμετάσχουν στην άσκηση “Defender Europe 2021” που θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία. 
Η χώρα μας μετατρέπεται ξανά σε πολεμικό ορμητήριο και πέρασμα για μια επιθετική άσκηση των ιμπεριαλιστών της Δύσης απέναντι στην Ρωσία, ενώ η Θράκη θα αποτελέσει πεδίο ασκήσεων τους. 
Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις όχι μόνο συμμετέχουν στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επιχειρήσεις, αλλά αναλαμβάνουν ρόλο Χωροφύλακα των λαών και Παρόχου Ασφάλειας των πετρελαϊκών εταιρειών, αλλά και των αλληλοδιαπλεκόμενων ελληνικών αστικών συμφερόντων και των αμερικανικών.
Οι στρατιωτικές αυτές επιχειρήσεις έρχονται να καλύψουν τους πολεμικούς-οικονομικούς σχεδιασμούς ελληνικού κράτους και της Αμερικανικής Υπερδύναμης που μετατρέπουν την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα σε πύλη εισόδου του φυσικού αερίου από τις ΗΠΑ, που έρχεται να αρπάξει τις ευρωπαϊκές αγορές από την Ρωσία οξύνοντας τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς. 
Παράλληλα, εντείνεται και ο ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός για τον έλεγχο των θαλάσσιων περασμάτων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Ο Πόλεμος, η επίδειξη στρατιωτικής ισχύος, η εγγύηση αυτών των σχεδιασμών είναι το μέσο για την γεωστρατηγική αναβάθμιση του ελληνικού αστικού κράτους αλλά ταυτόχρονα μεταφράζεται σε στοχοποίηση του λαού μας καθώς το ελληνικό κράτος συμμετέχει ενεργά στους πολεμικούς σχεδιασμούς και προετοιμασίες ΗΠΑ-ΝΑΤΟ εναντίον Ρωσίας-Κίνας-Ιράν.
Παράλληλα μας απειλεί με θερμό επεισόδιο και ολοκληρωτική διακρατική σύγκρουση μεταξύ Ελληνικού και Τουρκικού αστικού κράτους.
Για αυτό λοιπόν την ώρα που λείπουν γιατροί-δάσκαλοι-εκπαιδευτικοί, οι μισθοί είναι ελάχιστοι και οι συντάξεις κομματιασμένες, η κυβέρνηση της ΝΔ δαπανά δισεκατομμύρια σε πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών, αυξάνουν την στρατιωτική θητεία και επιχειρούν να Στρατεύσουν τους φτωχούς νέους και τις νέες στα 18.
Η άγρια καταστολή εναντίον της νεολαίας –χαρακτηριστικά τα όσα συμβαίνουν στην παιδεία- και του κόσμου της εργασίας εντάσσονται στην επιχείρηση εξασφάλισης της Υποταγής μας ώστε να ενταχθούμε στα «εθνικά τους μέτωπα» για να γίνουμε κρέας στα κανόνια για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο των θαλασσών. 
Η όξυνση του πολέμου εναντίον των Προσφύγων-Μεταναστών, οι Επαναπροωθήσεις που αποτελούν πλέον επιχειρησιακό αντικείμενο των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο της Αποστολής Αναχαίτισης τους αποτελεί δέσμευση εγγύησης των συνόρων της Ευρώπης Φρούριο, μέσω αναβάθμισης του αστικού ελληνικού κράτους -που εργαλειοποιεί το προσφυγικό ζήτημα στο πλαίσιο του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού επιδιώκοντας την ταύτιση ελληνικών-ευρωπαϊκών συνόρων. 
Αλλά και εξασφάλιση από την κυβέρνηση της ΝΔ της προϋπόθεσης ότι οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Μέση Ανατολή και Αφρική μπορούν να πραγματοποιούνται χωρίς το φόβο της Ευρώπης να υποδεχτεί τα κύματα της ανθρώπινης δυστυχίας, της προσφυγιάς που προκαλούν οι βρώμικοι πόλεμου των ΗΠΑ και των ευρωπαϊκών χωρών.  
Αυτά προβλέπουν οι συμφωνίες των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με τους Αμερικανούς που απαιτούν επιπλέον 20 περιοχές για να χρησιμοποιήσουν ως βάσεις-πολεμικά ορμητήρια. 
Για αυτό φτιάχνουν τους Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου, για αυτό συμμαχούν με τις αντιδραστικές αραβικές μοναρχίες. 
Για αυτό θέλουν να στείλουν στρατό στο Μάλι στο πλευρό των Γάλλων ιμπεριαλιστών και ΠΑΤΡΙΟΤ μαζί με στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας στην Σαουδική Αραβία.
Μας μιλούν για Ασφάλεια και Σταθερότητα αλλά σχεδιάζουν Πολέμους, συμμετέχουν σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις από τα Βαλκάνια μέχρι την Ασία. 
Τα πλοία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού πλεόυν στα χωρικά ύδατα Λιβύης, Λιβάνου, στην Αραβική Θάλασσα και τον Περσικό Κόλπο, φτάνουν μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό.

Εμείς στεκόμαστε ενάντια σε όλα αυτά.
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να Αρνηθούν την συμμετοχή τους.
Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Κανένας φαντάρος-ναύτης-σμηνίτης έξω από τα σύνορα, να επιστρέψουν πίσω όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται στο εξωτερικό.

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ 
ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΚΑΜΙΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ 
ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΡΟΧΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ 
ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ Κοινωνικούς Αγώνες
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ- ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου