Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Τιμωρούν πληρώματα του Πολεμικού Ναυτικού γιατί δεν θέλουν να Εμβολιαστούν εν όψει των Ασκήσεων «ΗΝΙΟΧΟΣ και ΛΑΙΛΑΠΑ»

Η διεξαγωγή των Πολεμικών Προετοιμασιών με αποκορύφωμα τις Ασκήσεις  «ΗΝΙΟΧΟΣ και ΛΑΙΛΑΠΑ» αποκαλύπτει το πόσο Αναλώσιμοι είναι όλοι στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Πρόσφατα ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος συσχέτισε την επιδημία του Κορονοιού με το Αξιόμαχο του Στρατού λέγοντας ότι ο Ιός πιθανώς να έχει αρνητικές συνέπειες. [παρουσίαση σε δελτίο ειδήσεων του 9.84 την Παρασκευή 09/04]
Προσέξτε δεν αναφέρθηκε στις συνέπειες του Ιού στην Υγεία και την Ζωή του προσωπικού, για το Αξιόμαχο νοιάστηκε! 
Αυτή η απάνθρωπη προσέγγιση που αδιαφορεί για τον Άνθρωπο και προτάσσει την εξυπηρέτηση των επιθετικών βλέψεων του ελληνικού αστικού κόσμου και των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών που εμπλέκουν τον λαό μας σε μεγάλους κινδύνους αποκαλύπτεται και από τις εξελίξεις που υπάρχουν στο Πολεμικό Ναυτικό.
Ενώ η Διαταγή του ΓΕΕΘΑ για τα μέτρα αντιμετώπισης για τον Κορονοιό έβαζε θέμα περιορισμού των Διεθνών Ασκήσεων, το Υπουργείο έκανε στροφή 180 μοιρών και προωθεί τον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό του προσωπικού των εμπλεκόμενων στις ασκήσεις ώστε αυτές να διεξαχθούν κανονικά!
Αυτό όμως προκαλεί αντιδράσεις καθώς αρκετοί δεν επιθυμούν να Εμβολιαστούν. Μάλιστα, οι αρνήσεις έχουν λάβει μαζικό χαρακτήρα στο Πολεμικό Ναυτικό.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το ΓΕΣ απαντά Εκδικητικά!
Επιβάλλουν 7ημερη καραντίνα στα πληρώματα σκαφών επιφανείας και υποβρυχίων. 
Το ΓΕΝ επιβεβαιώνει την δημοσιευμένη καταγγελία ότι έχει επιβληθεί κράτηση επτά ημερών, στην οποία υπόκεινται υποχρεωτικά τα πληρώματα των υποβρυχίων και των σκαφών επιφανείας που αρνούνται να εμβολιαστούν ακόμα και αν προσκομίζουν μοριακό τεστ ότι είναι αρνητικοί σε κορονοϊό;
Το συγκεκριμένο ζήτημα τυγχάνει πολιτικής εκμετάλλευσης από συγκεκριμένο κόμμα της Ακροδεξιάς, αλλά και μιλιταριστικά-φιλοχρυσαυγίτικα σαιτ που προβάλλουν θεωρίες συνωμοσίας.
Το ζήτημα όμως είναι ότι καταπατούνται δικαιώματα στο όνομα των Πολεμικών Προετοιμασιών και της εμπλοκής των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων σε επιθετικούς πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς.
Εμείς καλούμε φαντάρους και μόνιμο προσωπικό να εντείνουν την προσπάθεια τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, να γυρίσουν την πλάτη στις προετοιμασίες Άδικων Πολέμων και τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
Το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό στέκει απέναντι στον Εθνικισμό και Ρατσισμό, το Φασισμό και τους Ιμπεριαλιστές, τις ασκήσεις τους και το ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου