Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Δείτε πως στην Κω το Υπουργείο Άμυνας και ο Στρατός Διαδίδουν τον Κορονοιό!

Στην καταγγελία που αναδημοσιεύουμε διαπιστώνουμε καταρχήν ότι στο ΚΕΠΒ Θήβας υπάρχει τεράστιο θέμα με τον Κορονοιό.
Οι μεταθέσεις που έγιναν από το ΚΕΠΒ Θήβας αμέσως μετά την Ορκωμοσία, σε μονάδες της Τρίπολης και της Κω, φαντάρων που εντοπίστηκαν θετικοί  στο Κορονοιό, απέδειξαν τις βαρύτατες ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΣ που εμμένουν να διεξάγουν τα αναποτελεσματικά RAPIDE ΤΕΣΤ.
Αντί το Υπουργείο Άμυνας να κάνει ΜΟΡΑΚΑ ΤΕΣΤ συνεχίζει να κάνει rapide τεστ διαδίδοντας τον Κορονοιό.
Επικίνδυνη όμως είναι και η αντιμετώπιση του Κορονοιού στις μονάδες που οι ασθενείς φαντάροι πήραν μετάθεση.
Η καταγγελία αποκαλύπτει ότι τους Αξιωματικούς τους ενδιαφέρει μόνο να βγουν οι υπηρεσίες. Αδιαφορούν λοιπόν για τους φαντάρους που ήρθαν σε επαφή με τον μετατιθέμενο συνάδελφο που βρέθηκε θετικός.
Αντί να τους βάλουν Καραντίνα και να τους απαλλάξουν από τις υπηρεσίες, εμμένουν να τους βάζουν υπηρεσία σε Φυλάκιο, εντείνοντας τους κινδύνους διάδοσης του Ιού, ενάντια σε όλες τις Διαταγές και τα Πρωτόκολλα, παραβιάζοντας βίαια τα δικαιώματα μας.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ   
Το Σάββατο 3/4/21 φαντάρος από το στρατόπεδο μας πήγε συνοδηγός σε κίνηση για την παραλαβή από το λιμάνι της Κω φαντάρου που ήρθε με μετάθεση από την Θήβα και να τον συνοδεύσει στο ΣΤΕΠ προκειμένου να κάνει rapid test. Μετά την διενέργεια του τεστ, ο φαντάρος από την Θήβα βρέθηκε θετικός και κρατήθηκε στο ΣΤΕΠ σε καραντίνα.

Μετά την ενημέρωση του θετικού αποτελέσματος, ο φαντάρος-συνοδός ενημέρωσε τον υπεύθυνο της μονάδας μας ότι βρισκόταν στο ίδιο όχημα με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Παρόλα αυτά, δόθηκε η εντολή να εκτελέσει κανονικά την υπηρεσία του σε φυλάκιο του νησιού.

Την Κυριακή 4/4/21 το μεσημέρι, κατά την διάρκεια της αλλαγής της βάρδιας 2 εκ των 4 φαντάρων στο φυλάκιο, ανακοινώνεται τόσο στους φαντάρους όσο και στον νέο αρχιφύλακα που είχε αναλάβει εκείνη την ημέρα υπηρεσία, ότι μπαίνουμε όλοι μας σε καραντίνα στο φυλάκιο μέχρι την Παρασκευή 9/4/21, οπότε και θα μας διενεργηθεί rapid test για να ελεγχθεί εάν κολλήσαμε τον ιό. Οι 2 φαντάροι που υπηρέτησαν με εκείνον που ήρθε σε επαφή με το κρούσμα μπήκαν σε καραντίνα, μέχρι να διενεργηθεί και σε αυτούς rapid test.

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν την δραματική κατάσταση που επικρατεί τόσο στο δικό μας στρατόπεδο, όσο και σε μονάδες σε όλη την Ελλάδα. Η κυβέρνηση, με την πολιτική που ακολουθεί, έχει τεράστιες ευθύνες.

Απαιτούμε άμεσα να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας μας και τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διενεργηθεί άμεσα μαζικός έλεγχος όλων του προσωπικού του στρατοπέδου, τόσο των στρατιωτών, όσο και των μόνιμων στελεχών και όσοι βρεθούν θετικοί να μπουν σε καραντίνα σε κατάλληλους χώρους, με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. Παράλληλα, άμεσα να απολυμανθούν όλοι οι χώροι του στρατοπέδου.

Φαντάροι από την Κω

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ 
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται τι σημαίνει Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία. Οικονομική και Εργασιακή Εκμετάλλευση για τον Σκλάβο φαντάρο που θεωρείται Αναλώσιμος. 
Σε τι κινδύνους μας εμπλέκει ο Στρατός και το Υπουργείο Άμυνας.
Γιατί δεν παρεμβαίνουν;
Διαδίδεται ή όχι ο Κορονοιός εξαιτίας των πράξεων τους;
Απαιτούμε να λάβουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για τον Κορονοιό και να αναλάβουν το Οικονομικό κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης μας.
Απάντηση μας είναι το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, για το Μπλοκάρισμα της Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό, ενάντια στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν Λάτσης-Βαρδινογιάννης, TOTAL και EXXON MOBIL, ενάντια στο ΝΑΤΟ, τις βάσεις και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 12 ΜΕΡΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για τα συμφέροντα της ελληνικής ολιγαρχίας, ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους αγώνες του κόσμου της εργασίας και νεολαίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

η καταγγελία δημοσιεύτηκε αρχικά στο alt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου