Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο: εργασιακές συνθήκες γαλέρας με τον καύσωνα να λιώνει φαντάρους και χαμηλόβαθμο προσωπικό.

Το 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο έχει απασχολήσει ξανά με τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν.
Το μόνο που ενδιαφέρει συγκεκριμένους αξιωματικούς είναι να δείξουν ότι κάνουν έργο με καύσιμη ύλη φαντάρους και χαμηλόβαθμους.
Πλήρη Αδιαφορία επομένως για τις συνθήκες εργασίας.
Και ο καύσωνας ήρθε να το αποδείξει με τον πλέον φλογερό τρόπο.
Καθώς κανείς δεν νοιάστηκε να ρίξει μια ματιά στο σύστημα ψύξης, όταν αυτό παρουσίασε βλάβη, στο 700 ΣΕ επικράτησαν υψηλές θερμοκρασίες.
Σε συνδυασμό με τις θερμοκρασίες των μηχανών, επικρατεί μια αποπνικτική κατάσταση που απειλεί όλους όσους εργάζονται εκεί.
Αλήθεια, αυτά είναι τα μέτρα για τον καύσωνα που εξέτασε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας.
Εμείς απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.
Να σταματήσουν όλες οι εργασίες μέχρι να λειτουργήσει ξανά το μηχάνημα ψύξης.
Σας θυμίζουμε μια σχετική ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το 700 ΣΕ, που αποδεικνύει ότι η έλλειψη σεβασμού για την Υγεία και την ζωή μας έχει συνέπεια και συνέχεια:
700 ΣΕ: Kρούσματα στο στρατιωτικό εργοστάσιο

Την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να δαιμονοποιήσει την νεολαία και τις πλατείες...
Στην τοποθέτηση του στη Βουλή (11/11/2020) ο πρωθυπουργός τονίζει ότι "βασικός λόγος διάδοσης του Ιού είναι η Διασκέδαση των νέων ανθρώπων..."! 
Την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες της που άφησε Ανοχύρωτο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με lockdown και Ολοκληρωτικού τύπου μέτρα...
Την ίδια περίοδο ο Τσιόδρας ανακοινώνει ότι το 85% της μετάδοσης γίνεται σε κλειστούς χώρους και κυρίως σε χώρους εργασίας και μέσα μεταφοράς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των τοποθετήσεων που αναδεικνύουν το τι γίνεται στους Εργασιακούς χώρους και τα Ψέματα της κυβερνητικής προπαγάνδας για τη διάδοση του Ιού σε ανοικτούς χώρους, είναι το τι συμβαίνει στον Στρατό.
Αφενός έχουμε τις δραματικές εξελίξεις στα στρατόπεδα και ιδίως στην Στρατιωτική Μονίμων Υπαξιωματικών, αλλά και στο 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο.
Διαβάζουμε λοιπόν στο armyvoice.gr:  
700 ΣΕ: Σε καραντίνα ολόκληρη πτέρυγα του εργοστασίου – Βρέθηκαν δυο θετικά κρούσματα και ειδοποιήθηκαν οι υπόλοιποι να μην πάνε στην εργασία τους
Ανησυχία επικρατεί στο 700 ΣΕ όπου μέσα σε 2 μέρες έχουν βρεθεί 2 θετικά κρούσματα. Σήμερα τα στελέχη που εργάζονται στην υπόδηση, ειδοποιήθηκαν με μήνυμα ότι βρέθηκε και 2ο θετικό κρούσμα και πρέπει υποχρεωτικά να λάβουν 10ήμερη άδεια.

Η επιστροφή τους θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου και είναι υποχρεωμένοι να έχουν κάνει τεστ για τον κορονοϊό. Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες η ανησυχία που επικρατεί σε όλα τα στελέχη που εργάζονται στο 700 ΣΕ είναι μεγάλη, καθώς ο πρώτος συνάδελφός τους που διαγνώσθηκε θετικός είχε από τη φύση της εργασίας του επαφές και στους δυο ορόφους του κτιρίου που εργαζόταν μέχρι πριν διαγνωσθεί.
700 ΣΕ: Σε καραντίνα ολόκληρη πτέρυγα του εργοστασίου

Ωστόσο ειδοποιήθηκαν μόνο η μια πτέρυγα ότι λόγω και του 2ου κρούσματος μπαίνουν σε υποχρεωτική άδεια. Για να επιστρέψουν θα πρέπει σύμφωνα με το μήνυμα που έλαβαν να έχουν κάνει οι τεστ για τον κορονοϊό. Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι γιατί δεν ανέλαβε η υπηρεσία να κάνει τα τεστ ώστε να διαπιστωθεί άμεσα εάν υπάρχουν και άλλα κρούσματα στο εργοστάσιο.

Οι χώροι του εργοστασίου είναι ενιαίοι και τα ρούχα και τα υποδήματα που κατασκευάζονται στο 700 ΣΕ περνούν από χέρι σε χέρι, κάτι που σημαίνει ότι είναι εύκολο να μεθαδοθεί ο κορονοϊός εύκολα ανάμεσα στους εργαζόμενους.
700 ΣΕ: Σε καραντίνα ολόκληρη πτέρυγα του εργοστασίου

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν επιβάλλεται να γίνουν άμεσα τεστ αντί να αφήνονται οι εργαζόμενοι στην αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα προσβληθεί; 
Επιπλέον η 10ήμερη άδεια ελπίζουμε ότι δεν θα χρεωθεί από την κανονική άδεια των εργαζόμενων…

Πρέπει να τους αντισταθούμε.
Εμείς Καλούμε τους φαντάρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη να αντιδράσουν.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι στο πλευρό τους.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι η φωνή τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου