Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

ΚΑΑΥ Καραβόμυλου: λιώνουν τους φαντάρους, παραβιάζουν Υγειονομικά Πρωτόκολλα και ετοιμάζουν γλέντι με αρνιά για την Αγ.Παρασκευή!

φωτο αρχείου
Άλλη μια επιστολή καταγγελίας έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από τα ΚΑΑΥ στον Καραβόμυλο.
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ επιβάλλει ολοκληρωτικού χαρακτήρα μέτρα για τον Κορονοιό για να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες της, οι συνφάνταροι στα ΚΑΑΥ Καραβόμυλου αποκαλύπτουν πρωτοφανή παραβίαση όλων των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση της Πανδημίας!
Καταρχήν στα ΚΑΑΥ καταγγέλλουν ότι υπάρχει κρούσμα καθώς βρέθηκε θετικός στον Κορονοιό φαντάρος. Και το κρύβουν....
Τον φαντάρο έστειλαν στο σπίτι του ενώ έβαλαν σε Καραντίνα μόνο δύο συνφάνταρους και όχι όλους τους συναδέλφους που έρχονταν συστηματικά σε επικοινωνία μαζί του.
Αντί να προφυλάξουν την δημόσια Υγεία συνέχισαν κανονικά τη λειτουργία του ΚΑΑΥ για να μην χαλάσουν τις δωρεάν διακοπές τους οι Αξιωματικοί.
Πρόσφατα απαγορεύτηκε η είσοδος στις Κατασκηνώσεις εξωτερικών επισκεπτών και επιτρέπεται ΜΟΝΟ η παρουσία παραθεριστών.
Χθες, Παρασκευή 23/07/2021, εκτός από τις 25-30 οικογένειες παραθεριστών υπήρξε παρουσία δεκάδων επισκεπτών. Στην καταγγελία γίνεται λόγος για την παρουσία τουλάχιστον 60-70 επιπλέον ατόμων.
Την Κυριακή 25/07/2021 ετοιμάζεται μεγάλο γλέντι, με ψήσιμο αρνιών, καθώς στα ΚΑΑΥ βρίσκεται εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.
Όλα αυτά σημαίνουν τεράστια εξόντωση και ακόμη πιο μεγάλους κινδύνους για τους φαντάρους.
Η κούραση είναι απίστευτη καθώς οι συνφάνταροι είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται 15 με 16 ώρες τη μέρα.
Πέρα από τα πόστα...
Πέρα από τις Υπηρεσίες...
Έχουν ατελείωτες αγγαρείες: συνεχείς καθαριότητες, μάζεμα πευκοβελόνας, λάντζα μεσημέρι και βράδυ, μάζεμα ομπρελών από την παραλία συνεχώς, βάψιμο ακόμη και τις βραδυνές ώρες, ασβέστωμα ανά τρεις (3) μέρες....   
Το ΓΕΣ επιβεβαιώνει όλες αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς απαιτούμε την παρέμβαση του Υπουργείου Άμυνας και της Πολιτικής Προστασίας.
Συνάδελφοι, μόνο εμείς, αγωνιζόμενοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και στέλνοντας τις καταγγελίες μας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου