Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

13 ΔΕΕ: Τεμπέληδες καλοπληρωμένοι Στρατιωτικοί σχίζουν στις ατελείωτες υπηρεσίες τους συνφάνταρους των 8,7 ευρώ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Βρισκόμαστε στην 13 ΔΕΕ. 
Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι απάνθρωπες καθώς η συνεχόμενη απουσία από τα σπίτια μας και τις οικογένειες μας σε συνδυασμό με την αϋπνία όπου κρατάει έως και 27 με 28 ημέρες τον μήνα κάνει την ζωή μας ένα μαρτύριο, ως στρατιώτες που Υποχρεωτικά Υπηρετούμε . 
Η πηγή των παραπάνω προβλημάτων είναι η εσκεμμένη αποχή των στελεχών από τις βασικές εργασίες τους βάζοντας στην θέση τους στρατιώτες.
Φέρνοντας μας σε ακόμα χειρότερη κατάσταση στο θέμα των υπηρεσιών. Αλλά ξέχασα οι στρατιώτες είναι εδώ για να δικαιολογούν τους μισθούς των στελεχών και κάνοντας την δουλειάς τους.
Το ΓΕΣ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες;

Οι επιστολές καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι συνεχείς.
Αναδημοσιεύουμε μια προηγούμενη καταγγελία που αποδεικνύει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τι σημαίνει ΔΔΕ, τι σημαίνει να υπηρετείς Υποχρεωτικά στον Στρατό.
13η ΔΔΕ: Είλωτες Ειδικών Αναγκών Λεκανοπεδίου Αττικής
Αυτή είναι η Ανασυγκρότηση των Ειδικών Δυνάμεων που ανακοίνωση ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος; 
Καταδρομείς που καλλιεργούν Φακές και αργοπόρησαν το πότισμα τους;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ως φαντάρος, υπηρετώντας στην 13η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων και έχοντας μια στοιχειώδη εμπειρία από τα τεκταινόμενα του ελληνικού στρατού, θα ήθελα να μάθουν παιδιά που δεν έχουν υπηρετήσει την παρούσα κατάσταση.
Εγώ και οι συμμαθητές μου που υπηρετούμε στις Ειδικές Δυνάμεις έχουμε δει στο στρατόπεδο συμβάντα που μόνο αηδία προκαλούν και που σίγουρα δεν τα γνωρίζουν πολλοί. 
Συμβαίνουν γεγονότα που προκαλούν κάθε πρωί την απορία μας και μένουν ερωτήματα αναπάντητα για γεγονότα εντελώς παράλογα.
Θεωρούμε εντελώς παράλογο στις 02.00 τα μεσάνυχτα να βαράει ο εκάστοτε ΑΥΔΜ συναγερμό στην Κατεχάκη και αφού τελειώνει και ενώ ξαπλώνουμε για να ξεκουραστούμε να ξαναβαράει συναγερμό, ή μήπως είναι ψέματα τα παραπάνω;
Κύριοι της 13η ΔΕΕ είναι ψέματα ότι τα προγεύματα που δικαιούμαστε , πωλούνταν ως προϊόντα στο ΚΨΜ και τρώμε μηλόπιτες και σαντουιτσάκια από τα μαγειρεία;
Είναι ψέματα κύριοι της 13ης ΔΕΕ ότι υπάρχουν άτομα φαντάσματα και ενώ υπάρχει δύναμη λόχου τις υπηρεσίες τις κάνουν οι ίδιοι με αποτέλεσμα να κάνουν να δουν το σπίτι τους 3 και4 μέρες ενώ άλλοι το βλέπουν καθημερινά;
Είναι ψέματα κύριοι της 13ης ΔΕΕ ότι υπάρχει εντολή να ποτίζουμε τις ΦΑΚΕΣ στις 06.00 το πρωί;
Είναι ψέματα κύριοι της 13ης ΔΕΕ ότι έχουν φυτευτεί φακές με εντολές ανωτέρων και ότι βγήκαν αναφερόμενα παιδιά επειδή δεν πότισαν στις 8 και πότισαν στις 9;
Είναι ψέματα κύριοι της 13ης ΔΕΕ ότι μοιράζονται οι φυλακές λες και είναι στραγάλια;
Είναι ψέματα κύριοι της 13ης ΔΕΕ ότι όλα τα παιδιά μετανιώνουν που δηλώνουν μετάθεση και φεύγουν από τα νησιά για να έρθουν εκεί;
Και τέλος κύριοι της 13η ΔΕΕ είναι ψέματα ότι αντιμετωπιζόμαστε σαν είλωτες;
Προκαλείτε αηδία σε όλους μας καθημερινά.
Δεν είμαστε καταδρομείς , είλωτες είμαστε.

Καταδρομείς από την 13η ΔΕΕ.

Αλήθεια το ΓΕΣ επιβεβαιώνει όλες αυτές τις καταγγελίες;
Τι πρόκειται να πράξει αν ισχύουν;
Εκμετάλλευση, Αδικία, Ανισότητα, Τρομοκρατία, Αυταρχισμός, Ενταντικοποίηση είναι μερικές από τις λέξεις που συνοδεύουν τι θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις.
Εμείς Καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τις Ειδικές Δυνάμεις.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
 Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα. 
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά. 
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο. 
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν. 
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου