Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Συνφάνταροι ΕΛΔΥΚ: Απαιτούμε από την κυβέρνηση να καλύψει το κόστος των Μοριακών ΤΕΣΤ και των εισιτηρίων!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να επιταχυνθούν οι ρυθμοί Εθελοντικού Εμβολιασμού των συνφάνταρων που υπηρετούν στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου-ΕΛΔΥΚ.
Από την πρώτη στιγμή αναδείξαμε τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες και την επικίνδυνη πολιτική του Υπουργείου Άμυνας για την αντιμετώπιση του Κορονοιού που όχι μόνο αντιμετώπισε με διαφορετικό τρόπο φαντάρους και στρατιωτικούς, αλλά με την δαιμονοποίηση της νεολαίας επιχείρησε να συγκαλύψει τον ρόλο τους στη διαδοση του Κορονοιού μέσα στα στρατόπεδα!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαίτησε να δοθεί η δυνατότητα Εθελοντικού Εμβολιασμού στους συνφάνταρους. Κάτι που που είναι απαραίτητο στους συναδέλφους που απαιτούν στην Κύπρο.
Πρέπει να επισημάνουμε όμως τρία ζητήματα για τα οποία καλείται να κλιμακώσουν την αμφισβήτηση τους συνάδελφοι.
Καταρχήν, οι ρυθμοί Εμβολιασμού είναι πολύ αργοί.
Επίσης, για να ταξιδεύουν οι συνάδελφοι που Υποχρεώθηκαν να Υπηρετήσουν στην ΕΛΔΥΚ πρέπει να καταβάλουν από την τσέπη τους όχι μόνο το κόστος των πανάκριβων εισιτηρίων, αλλά και το κόστος των ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΤΕΣΤ που είναι απαραίτητη η διεξαγωγή τους για αν ταξιδεύσουν.
Τέλος, ενώ το ΓΕΣ υπόσχεται ότι θα δώσει πέντε (5) πέντε μέρες Τιμητική Άδεια, σε πολλές περιπτώσεις δεν δίνουν τα ΤΑΠ και τις υπόλοιπες Τιμητικές Άδειες γιατί λέει δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες. Είναι συνεχείς οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.

Εμείς απαιτούμε από το Υπουργείο Άμυνας να αναλάβει όλο το κόστος της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής Θητείας.
Συνάδελφοι κανένας δεν έχει θέση στην Κύπρο. Είναι μια μετάθεση σε Ξένη χώρα, μια μετάθεση εκτός συνόρων που κανένας δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να αποδεκτείς.
Δεν υπάρχει Κανένας Νόμος-Καμιά Διαταγή που να σε Υποχρεώνει να πας ΕΛΔΥΚ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου