Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Κάλεσμα Διαδικτυακής Σύσκεψης για την απάντηση του Αντιπολεμικού Κινήματος στις Πολεμικές Συμφωνίες

Κάλεσμα Διαδικτυακής Σύσκεψης για την απάντηση του Αντιπολεμικού Κινήματος στις Πολεμικές Συμφωνίες
Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος παίρνει πρωτοβουλία για την διοργάνωση διαδικτυακής πανελλαδικής σύσκεψης την Τετάρτη 06/10/2021 στις 19.30 μ.μ. για την οργάνωση του αντιπολεμικού αγώνα απέναντι στις πολεμικές συμφωνίες της ελληνικής κυβέρνησης με ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όπως φαίνεται και στην εικόνα, η χώρα μετατρέπεται σε μια τεράστια στρατιωτική βάση απ' όπου θα εφορμούν πλοία και αεροπλάνα προς όλη την Ανατολική Μεσόγειο.
Η νέα συμφωνία μεταξύ της ελληνικής και της γαλλικής κυβέρνησης για αγορά πολεμικών πλοίων, αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο της πολεμοχαρούς πολιτικής που ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις της χώρας μας.
Τόσο αυτή, όσο και εκείνη με τις ΗΠΑ που προετοιμάζεται μπλέκουν τη χώρα και τον λαό μας σε νέες επιθετικές ιμπεριαλιστικές περιπέτειες (από τη Σαουδική Αραβία μέχρι το Μάλι), που φέρνουν θάνατο, φτώχεια και προσφυγιά.
Είναι προκλητικό να δαπανούνται δισεκατομμύρια ευρώ για εξοπλισμούς, τη στιγμή που η προστασία από την πανδημία, η λήψη κοινωνικών μέτρων και η προστασία των πιο αδύνατων περνάνε στα ψιλά...
Είναι προκλητικό να εμπλέκουν τους λαούς σε πολεμικά επεισόδια για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά αποθέματα και τις επεκτατικές βλέψεις τους, στ' όνομα της "προστασίας των συνόρων".
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ-ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ολόκληρο το κείμενο-κάλεσμα: https://tinyurl.com/382v89fd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου