Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Συμμετοχή και Χαιρετισμός φαντάρου στην αντικυβερνητική Διαδήλωση στη ΔΕΘ

Οι φαντάροι χαιρετίζουμε τη μεγάλη εργατική νεολαιίστικη παλλαϊκή συγκέντρωση στη κάμαρα. 
Συγκέντρωση ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που ως συνέχεια της πολιτικής όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων διασφαλίζει τα συμφέροντα των αστών και σε αντιδιαστολή δεν αφήνει κανένα λαϊκό δικαίωμα έξω από το στόχαστρο της επίθεσης της. Χτυπάει τα εργασιακά δικαιώματα το δίκαια στην απεργία το συνδικαλισμό και στη διαδήλωση. Χτυπάει το δικαίωμα στη μόρφωση υψώνοντας τεράστιους ταξικούς φραγμούς και πετώντας δεκάδες χιλιάδες παιδιά λαϊκών οικογενειών έξω από το πανεπιστήμιο. 
Συνεχίζει τη διάλυση της δημόσιας υγείας και αφήνει εδώ και δύο χρόνια τον λαό έκθετο στην πανδημία του κορονοιού. 
Καταστρέφει τη φύση και θέλει να βάλει παντού ανεμογεννήτριες.
Σαν να μην φτάναν όλα αυτά αυξάνει τη στρατιωτική θητεία και στα πλαίσια του άδικου τυχοδιωκτικού και επικίνδυνου και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και στα πλαίσια των μεγάλων ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών θέλει να μας κάνει κρέας στα κανόνια τους. 
Με βάση και τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν το αντιπολεμικό κίνημα και το κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να υπερασπιστεί τους κατατρεγμένους και να μην αφήσει χώρο σε εθνικιστικές και φασιστικές αντιλήψεις. 
Εμείς δηλώνουμε ότι 
Δεν θα Πολεμήσουμε για τα συμφέροντα του κεφαλαίου 
Δεν θα καταστέλλουμε 
δεν θα κυνηγήσουμε πρόσφυγες και μετανάστες.
Καλούμε τα εργατικά σωματεία και τους φοιτητικούς συλλόγους να κάνουν κομμάτι των πλαισίων πάλης τους τα αντιπολεμικά αιτήματα για το μπλοκάρισμα της πολεμικής απειλής και προετοιμασίας για την οποία κατασπαταλούνται δισεκατομμύρια 
Μαζί με το Δίκτυο Σπάρτακος και την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων που δίνουν φωνή στους φαντάρους και είναι το αποκούμπι μας μέσα στα στρατόπεδα.

Χαιρετισμός φαντάρου

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου