Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Σε κοινή άσκηση Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις με το Πακιστάν που ενισχύει τους Ταλιμπάν!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!
Τι δουλεία έχει ο Ελληνικός Στρατός με τη Μέση Ανατολή;
Προσέξτε.... Την ίδια στιγμή που ο Ελληνικός Στρατός οχυρώνει τα σύνορα σε Έβρο και στα νησιά προκειμένου να αντιμετωπίσει τους "εισβολείς" πρόσφυγες από το Αφγανιστάν που φεύγουν για να γλυτώσουν από τους σκοταδιστές φονταμενταλιστές Ταλιμπάν που ενισχύει το Πακιστάν...  
Και παράλληλα πολυάριθμες ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις ασκούνται με αντίστοιχες δυνάμεις του Πακιστάν στο πλαίσιο της Πολυεθνικής διακλαδικής άσκησης «Bright Star 21» στην Αλεξάνδρεια.
Αλήθεια, τι σχέση έχουν όλα αυτά με την "άμυνα" και την "υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας" που το αστικό κατεστημένο προβάλλει ως λόγους για την Υποχρεωτική Στράτευση της νεολαίας;
Τι δουλειά έχει η νεολαία με αυτούς τους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που συμμετέχει ο ελληνικός στρατός, που με πρόσχημα τον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας" Τρομοκρατεί τους λαούς και αναλαμβάνει χρέη Χωροφύλακα για τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και τα ελληνικά αστικά συμφέροντα;
Γιατί ο λαός μας να πληρώνει 65 δισεκατομμύρια για την αγορά όπλων και την πρόσληψη δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών προκειμένου να δράσουν στο πλαίσιο αυτών των βρώμικων πολέμων και των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών ΗΠΑ-Κίνας-Ρωσίας;
Τι δουλεία έχει ο Ελληνικός Στρατός με τη Μέση Ανατολή; 
Η πολυεθνική διακλαδική άσκηση «Bright Star 21» διεξάγεται από την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας, στην Αίγυπτο, με τη συμμετοχή και Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Όπως ανακοινώθηκε, στην άσκηση συμμετέχουν με προσωπικό και μέσα – πέραν της Ελλάδας – οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αιγύπτου, των ΗΠΑ, της Κύπρου, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιορδανίας, του Πακιστάν και της Σαουδικής Αραβίας. 
Παρατηρητές στην άσκηση είναι το Σουδάν, το Μαρόκο, η Ιταλία, το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράκ, η Τυνησία, η Ισπανία, το Κουβέιτ, η Νιγηρία, η Τανζανία και η Κένυα.
Το σενάριο της άσκησης περιλαμβάνει διεξαγωγή διακλαδικών εκπαιδευτικών αντικειμένων. 
Δείτε τα Ψέματα και την αισχρή τους προπαγάνδα:
Η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και έτερων κρατών αποσκοπεί στην συνεργασία για την προαγωγή της ασφάλειας και της σταθερότητας της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.


Αναλυτικότερα, το ελληνικό κράτος συμμετέχει στην άσκηση με ένα Λόχο πεζοναυτών της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, Αλεξιπτωτιστές της ΔΕΠ, 
τρεις αξιωματικούς επιτελείς στην Σύνθετη Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων κατά την διεξαγωγή της Τακτικής ‘Ασκησης ‘Ανευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ), μια ομάδα Μηχανοκίνητου Πεζικού, 
μια ομάδα Μηχανικού, 
τη φρεγάτα «Ύδρα» με το οργανικό της ελικόπτερο, 
το αρματαγωγό «Λέσβος», 
μια ομάδα Ανορθόδοξου Πολέμου, 
τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη F-16 καθώς και προσωπικό υποστήριξης και επιτελείς συνδέσμους.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει αυτές τις πολεμικές-τρομοκρατικές προετοιμασίες.
Το Αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να ξεσηκωθεί.
Να αντιταχθεί στην Στρατιωτικοποίηση του Προσφυγικού ζητήματος.
 Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία να συγκρουστούν με αυτές τις πολεμοκάπηλες και ολοκληρωτικές αστικές επιλογές, να έρθουν σε Ρήξη και Αντιπαράθεση με την κυβέρνηση της ΝΔ, τον αστικό κόσμο και τα κόμματα του που τις προωθούν, να Αμφισβητήσουν το ΝΑΤΟ, την E.E. και τις ΗΠΑ.
Καλούμε τους Συνφάνταρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη να πουν ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τις ΗΠΑ και την κυβέρνηση της ΝΔ.
Να Αρνηθούν να πάρουν μέρος και να Καταδικάσουν με κάθε τρόπο αυτή την Απάνθρωπη Αντιπροσφυγική και Πολεμοκάπηλη πολιτική.
Να Αρνηθούμε την Συμμετοχή μας στις Συνεκπαιδεύσεις και τις Νατοϊκές Ασκήσεις και Αποστολές.
Καλούμε τον λαό μας να Αρνηθεί και να Αγωνιστεί ενάντια στην μετατροπή ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας σε ένα Αισχρό Πολεμικό Ορμητήριο.
Να μην υπογραφεί η 5χρονη ελληνο-αμερικανική πολεμική συμμαχία.
Να Μπλοκάρουμε τους εξοπλισμούς των 65 δις ευρώ και τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Στρατιωτικών και Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Να Μπλοκάρουμε την Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.

 Το Κάλεσμα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προς τους συνφάνταρους είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο:
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ κοινωνικούς αγώνες.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες.
Στεκόμαστε στον πλευρό των προσφύγων - μεταναστών και Απαιτούμε τον σεβασμό των Δικαιωμάτων τους. Να υπάρξει Ασφαλή Δίοδος τώρα.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ
Η κινηματική και πολιτική πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την συγκρότηση ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ έρχεται να απαντήσει σε αυτή ακριβώς την τεράστια ανάγκη της ταξικής πάλης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου